|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/10/2013 07:54
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל חיינו לומדים על עצמנו יופי שאת במודעות בהתבוננות בהצלחה בהמשך... יולי כתב:
היי קרנושה, כל הכבוד על הקילו פחות. ובכלל, על החזרה לריקוד לספורט ולמוטיבציה. אכן, ההרצאה שלך מירי נותנת המון כוחות לשבוע המחוודש ובכלל מוטיבציה לחזור לצעוד, לאכול נכון ומסודר ולחזור לתפוח קווקר ויוגורט. ואכן, כולנו יפים יותר רזים וזה נכון, אין מה לומר, אני מסכימה עם כל מילה שנאמרה.. אני התחלתי לחזור לתפוח ולקווקר כבר שלושה ימים ואני מרגישה את השובע ואין מה לדבר על ההבדל מלאכול סנדווחץ מלחם קל או קווקר ותפוח, הקווקר מנצח ובגול. משאיר אותי שבעה שעות רבות ללא צורך לחפש כל מיני השלמות עד הצהריים, כמובן שאני לא רואה את אותו האפקט עם לחם...ורק לקחת את זה מההרצאה של מירי ולחזור לזה כבר שווה..כי זה שינוי אחד מיני רבים אותו עליי לעשות. ואני, גם , ממש כמוך, לוקחת עליי את השינויים הטובים האלו בכיף עם אהבה וכבוד לגופי, כי אני רוצה לרזות ולהישר רזה הפעם..והכל תלוי בהתנהגות שלי עם האוכל..הידיעה, שהכל אפשרי והכל בראש שלנו ממש עוזרת שחושבים על זה..לא חייבים לאכול חטיף יומי על הבוקר שבכלל עוד לא רעבים..כל העניין של להקשיב לגוף נכנס אצלי בימים האחרונים יותר במרץ. פתאום גיליתי שבבקרים מספיק לי את ארוחת הקווקר עד הצהריים (ממש כמו שמירי אומרת) ואז, אני נפגשת עם אוכל רק בארוחת הצהריים, חזרתי לשתות מיים, כי בשביל מה יש לי תמי 4 בבית.. (רמז: לא בשביל לקנות מיץ דיאט ולשתות..ככה פשוט ביקשתי מבעלי לא לקנות מיץ דיאט..אני לא צריכה ולא חייבת לשתות את זה..אז עברתי למיים ואין יותר טוב מזה..)גם גיליתי שמיים הכי מרווים צמא ומיץ דיאט רק מצמיא ולפעמים אפילו מעורר תחושת רעב ..( מוזר, אבל נכון..יש משהו בהרכב הכימי שלו אולי בסוכר הפרי שבו ולו המועט ביותר ..שגורם לרצות לאכול יותר...)וששותים מספיק מיים לא מרגישים רעב בין הארוחות...אכן, זה מה שלמדתי בימים האחרונים על עצמי, כי החלטתי גם, לשנות..אני רוצה להיות רזה...ואני מוכנה להשקיע בעצמי בשביל זה...כי זה יפה יותר ובריא יותר ומחכים לי בארון גם בגדים קטנים יותר, שידעו תקופות יפות יותר...והם רק מחכים לי שאלבש אותם, וכמובן, שאקנה חדשים וקטנים יותר מהיום..אהבתי את הנימה האופטימית שלך, וזה בהחלט סוחף. שיהיה בהצלחה ותמשיכי עם הרוח והגישה הנהדרת שלך, יום טוב, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2013 07:53
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד לך על הירידה וכל הכבוד לך על השינוי והעשייה הספורט והריקודים טובים גם לנשמה יישר כח תודה על שיתופך בכתיבה מעשירה ומקסימה בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2013 13:23
רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה ברכות לירידה הנהדרת. עושים מאמצים ומקבלים תמורה בעד האגרה, כל הכבוד. מאחלת לך הגשמת כל המשאלות בשנה הקרובה ועם מוטיבציה כמו שלך בעזרת השם הכל יתקיים חיבוק ענק ובהצלחה יקירה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2013 07:42
דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה מהממתתת אין כמו קילו פחות .. כל הכבוד.. קדימה עד חנוכה נשיל עוד ... נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2013 17:16
IRIS Posts: 753
|
היי קרנושה היפה כל הכבוד לירידה קילו פחות תמיד תמיד יותר יפה. תמשיכי ככה עם המוטיבציה ושנידבק כולנו גם. מצטרפת גם לעבודת ההכנה לקיץ הבא. בהצלחה בהמשך. נשיקות ערב נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2013 14:45
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה יפתי אין מילים כמה את מרגשת....כותבת כל כך יפה, מפרגנת עם כל הלב, פשוט נשמה טובה.... מאחלת לך בהצלחה מכל הלב כי את ראויה....אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2013 11:58
dany Posts: 19819
|
יולי בהצלחה
יולי כתב:
היי קרנושה, כל הכבוד על הקילו פחות. ובכלל, על החזרה לריקוד לספורט ולמוטיבציה. אכן, ההרצאה שלך מירי נותנת המון כוחות לשבוע המחוודש ובכלל מוטיבציה לחזור לצעוד, לאכול נכון ומסודר ולחזור לתפוח קווקר ויוגורט. ואכן, כולנו יפים יותר רזים וזה נכון, אין מה לומר, אני מסכימה עם כל מילה שנאמרה.. אני התחלתי לחזור לתפוח ולקווקר כבר שלושה ימים ואני מרגישה את השובע ואין מה לדבר על ההבדל מלאכול סנדווחץ מלחם קל או קווקר ותפוח, הקווקר מנצח ובגול. משאיר אותי שבעה שעות רבות ללא צורך לחפש כל מיני השלמות עד הצהריים, כמובן שאני לא רואה את אותו האפקט עם לחם...ורק לקחת את זה מההרצאה של מירי ולחזור לזה כבר שווה..כי זה שינוי אחד מיני רבים אותו עליי לעשות. ואני, גם , ממש כמוך, לוקחת עליי את השינויים הטובים האלו בכיף עם אהבה וכבוד לגופי, כי אני רוצה לרזות ולהישר רזה הפעם..והכל תלוי בהתנהגות שלי עם האוכל..הידיעה, שהכל אפשרי והכל בראש שלנו ממש עוזרת שחושבים על זה..לא חייבים לאכול חטיף יומי על הבוקר שבכלל עוד לא רעבים..כל העניין של להקשיב לגוף נכנס אצלי בימים האחרונים יותר במרץ. פתאום גיליתי שבבקרים מספיק לי את ארוחת הקווקר עד הצהריים (ממש כמו שמירי אומרת) ואז, אני נפגשת עם אוכל רק בארוחת הצהריים, חזרתי לשתות מיים, כי בשביל מה יש לי תמי 4 בבית.. (רמז: לא בשביל לקנות מיץ דיאט ולשתות..ככה פשוט ביקשתי מבעלי לא לקנות מיץ דיאט..אני לא צריכה ולא חייבת לשתות את זה..אז עברתי למיים ואין יותר טוב מזה..)גם גיליתי שמיים הכי מרווים צמא ומיץ דיאט רק מצמיא ולפעמים אפילו מעורר תחושת רעב ..( מוזר, אבל נכון..יש משהו בהרכב הכימי שלו אולי בסוכר הפרי שבו ולו המועט ביותר ..שגורם לרצות לאכול יותר...)וששותים מספיק מיים לא מרגישים רעב בין הארוחות...אכן, זה מה שלמדתי בימים האחרונים על עצמי, כי החלטתי גם, לשנות..אני רוצה להיות רזה...ואני מוכנה להשקיע בעצמי בשביל זה...כי זה יפה יותר ובריא יותר ומחכים לי בארון גם בגדים קטנים יותר, שידעו תקופות יפות יותר...והם רק מחכים לי שאלבש אותם, וכמובן, שאקנה חדשים וקטנים יותר מהיום..אהבתי את הנימה האופטימית שלך, וזה בהחלט סוחף. שיהיה בהצלחה ותמשיכי עם הרוח והגישה הנהדרת שלך, יום טוב, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2013 09:47
יולי Posts: 754
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2013 06:01
dany Posts: 19819
|
יופי של פוסט, אהבתי, נסחפת ברוח אך עדיין לא בפיזיות יודעת שגם אצלי הרגע יגיע והאסימון יפול. מקווה שלא אגיע שוב למשקלים בלתי אפשריים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2013 05:34
אקורדיאון Posts: 16381
|
אני איתך ,אכן עם עובדות לא מתווכחים. רזה זה יפה יוותר ובריא יותר. בהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2013 22:11
קרנושה Posts: 3420
|
ושוב, יום שלישי האהובבבב עליי בשל המפגש עם מירוש הגורו שלנו♥ והיא סוחפת, מרגשת, מדברת לענין, מעלה סוגיות מעוררות מחשבה ובעיקר דרייייייייב ומוטיבציה. אני מאושרת. אני מאושרת כי המסגרת הזו היא הדבר הכי טוב שקניתי לעצמי, לחיי ולאיכות ולאופן בו אני בוחרת כל יום לחיות. כשאתה מוקף באהבה, תמיכה, מחמאות, חום ואנושיות, סבלנות ושמחה..ההצלחה לא מאחרת להופיע בפתח.
השנה, אתם כבר יודעים, לקחתי אחריות והחלטתי לעשות את המהפך האישי שלי. אני חוזרת לספורט וחוזרת לרקוד ולשלב את הכל עם התזונה וויתור על הפחחמות בערב. אני משננת כל יום שאני אהיה רזה ואהיה הצלחה בבית הספר הזה. אני בוחרת. אני עושה. אני מאושרת. כי כולנו יפים יותר רזים, ולא יעזור שום דבר.
אתם חיייייייייייבים להקשיב להרצאה של מירוש השבוע. כל מילה בסלע. אני שואבת אותה לתוך הוורידים, לתוך הנימים בלב ובנשמה, חדורת מוטיבציה ואמונה שאין דבר שאני לא יכולה לעשות, זה הכל ענין של בחירה, של החלטה נחושה.
ובנימה הזו, בתחושה האופטימית והמאושרת הזו, בואו, תצטרפו להחלטה, שהחורף הזה אנחנו עושים עבודת הכנה-לקיץ הבא. אצלי זו תהיה עבודת הכנה לחתן, ממש כמו עבודת הכנה למזגן
מירי שלי...את יפהההההההה, את מדהימהההההה ואני שרופה עלייך מאהבה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|