12/10/2013 07:51
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דרך המלך היקרה המון בהצלחה בבדיקות ... כל הכבוד על הירידה אלופה .. והמשיכי במסלול הזה ותוצאות מובטחות עד חנוכה ואם יש קושי הביטי במהרה חייכי והמשיכי קדימה הפתרון אינו האוכל.. סומכת עליך בהצלחה ויולי בראבו על הירידה יישר כח ורבקוש אירוס דרך המלך ומי שהיה בחוג בווקר איזה כייף זה להפגש יחדיו תהנו מזה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2013 13:16
רבקה Posts: 8411
|
סיגלי ואיריס היקרות היה כייף גדול להיות במחיצתכם בביקורי בחוג הבוקר בבית רוזן. מגיע לכן את מירב המחמאות פשוט נראות נפלא. סיגלי מקווה שבשורות טובות בפיך אחרי הבדיקה ומכאן נאחל לך המון בריאות. ואיך לא קולולו גדול על הירידה הנהדרת המשך שליטה והצלחה והמון הנאה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2013 07:44
דרך המלך Posts: 5707
|
תודה אקו אפי ואיריס.. עם הפנים קדימה ממשיכים לסוף שבוע שמקווה שיהיה בשליטה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2013 17:07
IRIS Posts: 753
|
סיגוש אלופה ורואים יופי שעבדת והתוצאה צמצום היקפים שנראים מייד במבט ראשון ובמיוחד אחרי חודש שלא ראיתי אותך וגם אני התגעגעתי מלא.
גם אני שמחתי לראות את רבקוש ולקבל חיבוקים. בכל אופן היה ממש שמייח וכייף לחזור. בהצלחה רבה לכולנו. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2013 05:35
אקורדיאון Posts: 16381
|
סיגלוש כל הכבוד על הירידה. בהצלחה גם השבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2013 20:29
EFF Posts: 6397
|
סיגלי..שאפו על הירידה והרבה הרבה בריאות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2013 18:35
|
תודה רבה נחושה דני ויולי.. בדרך המלך שוב.. מקווה לא למעוד ערב נעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2013 15:52
dany Posts: 19819
|
כל הכבוד יולי
יולי כתב:
היי סיגל, כל הכבוד על קילו וחצי פחות. אני יודעת שבהרבה מקרים יש לחץ ופרפרים לפני מעמד השקילה. גם אני נלחצת לפני מעמד השקילה. אתמול גם הייתי בטוחה שאהיה על המקום והנה, הייתה לי הפתעה עם קילו פחות. אני חייבת לציין שאת נראית נהדר ורואים עלייך את הירידה היפה שאת עושה וכמובן, כל הכבוד ותמשיכי בדרך המלך שלך, את עושה עבודה נהדרת !. יום טוב, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2013 12:00
יולי Posts: 754
|
היי סיגל, כל הכבוד על קילו וחצי פחות. אני יודעת שבהרבה מקרים יש לחץ ופרפרים לפני מעמד השקילה. גם אני נלחצת לפני מעמד השקילה. אתמול גם הייתי בטוחה שאהיה על המקום והנה, הייתה לי הפתעה עם קילו פחות. אני חייבת לציין שאת נראית נהדר ורואים עלייך את הירידה היפה שאת עושה וכמובן, כל הכבוד ותמשיכי בדרך המלך שלך, את עושה עבודה נהדרת !. יום טוב, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2013 11:26
dany Posts: 19819
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2013 09:00
נחושה Posts: 6982
|
סיגלי יקרה, ראשית מאחלת שתוצאות הבדיקה יהיו טובות ומשמחות. קולולו גדול על ירידה יפה כל כך, המשיכי כך. גם בבדיקה בצום לעיתים מרשים לשתות מעט מים או תה עד כשעתיים לפני הבדיקה...צריך פשוט לשאול. לגבי מכון מור הוא באמת במיקום בעייתי...אולי כדאי להזיז....סתאאאם, מה יגידו תושבי ירושלים שהיו נצורים? העיקר שהיום יום חדש לעשיה תקווה ובשורות טובות. נשיקותתתתתתתתתת edited by נחושה on 10/8/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2013 08:50
|
אתמול בשקילה הגיעה לבקר אותנו רבקוש והיה ממש כייף לפגוש אותך ). מירי היתה נראית מעולה והצבע האדום של השרשרת הקרין עליה מהמם!!הרצאה כמו שמירי יודעת להעביר והרצאה מעולה.. היה כיחף לפגוש את איריס ונירית שחזרו אחרי שלושה שבועןת מארה"ב וזה היה כמו נצח..ממש התגעגעתי... אני עליתי על המשקל בהיסוס וקצת פחד ובכל זאת המשקל הצביע ואמר קילו וחצי פחות!!!!אושר שמחה כייף אין לתאר את ההרגשה שפותחים את כרטיס הזהב ורואים מספר שהמון המון זמן כבר לא ראיתי... . חייבת להמשיך במגמת הירידה הזאת ולהגיע לחנוכה עם החלפת קידומת.. ממירי הלכתי לעשות סיטי במכון מור.. נתקעתי שם עד ארבע ואני בצום.. פתאם בזמן שאני ממתינה לתוריהתחילו צעקות והחרדים שם צרחו שהרב עובדיה נפטר.. טוב.. נגמר אני מסיימת ויוצאת החוצה ומכון מור זה ליד בני ברק.. לא ראיתי כלום בעיניים מלבד חליפות שחורות שנוערות ונוערות והפקקים ואיזה בלגן... נכנסתי הביתה כל כך מאוחר שפוכה רעבה עצבנית עם מיגרנה ברמות .. סיימתי את היום עם פחיממה קטנה של פרוסה עם גבינה ופרשתי למיטה. זהו!יום חדש שליטה חדשה ושיהיה בשורות טובות לכולנו ורק בריאות מכל ליבי סיגל. ם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|