24/09/2010 22:13
Posts:
|
אפי תודה אני אנסה מחר האם אפשר להחליף את הפלפל הירוק באדום? אני לא אוהבת פלפל ירוק בכלל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2010 21:29
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-900 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2010 14:25
EFF Posts: 6392
|
ק"ג וחצי עגבניות רכות 1/2 ק"ג פלפל ירוק בהיר 10 שיני שום כתוש 1 כפית גדושה פפריקה מתוקה מלח ופלפל שחור 4 כפות שמן קנולה 2 פלפלים ירוקים/אדומים חריפים – ללא הגרעינים הכנה: משרים את העגבניות כמה דקות במים רותחים. מוציאים מן המים, קולפים וחותכים לקוביות קטנות. מבשלים את העגבניות עם השמן כשעה באש קטנה. קוצצים פלפלים ושום ומוסיפים לסיר. מתבלים ומבשלים עוד כשעה. לערבב מידי פעם. המטבוחה מוכנה כאשר תספוג את הנוזלים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|