04/10/2013 16:07
EFF Posts: 6391
|
1 כף שמן קנולה כוס בצל קצוץ כף עלעלי טימין חבילת לבבות ארטישוק מוקפאים מופשרים וחתוכים לפיסות 1/2 כוס קינואה לא מבושלת כוס מים עם מעט אבקת מרק בטעם עוף קליפה ומיץ לימון מלח פלפל פטרוזיליה קצוצה
לאדות את הבצל בשמן יחד עם עלעלי הטימין. להוסיף את הארטישוק,הקינואה עם המים/מרק לבשל עד שהמים נספגים.
להסיר מהאש ולהוסיף את הלימון וקליפה מגורדת ולתבל. להוסיף פטרוזיליה קצוצה... טעים בטמפרטורת החדר או קר
|