הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נדודי שינה ג'ט לג

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/10/2013 16:55

IRIS
IRIS
היום יום בשליטה. חזרה לשיטה המנצחת. המשך ערב טוב לפניי אירוע ובשבוע הבא רק בשמחות אומנם אבל בראשון שני ושלישי אירועים
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2013 18:12

IRIS
IRIS
ולהצליח הפעם. אם היא יכולה גם אנחנו הכל בראש ובחשיבה שלנו. אז מאתגרת אותכם יחד איתי ומצפה לירידות שבועיות או במקום רק למנוע את העלייה.

רבקוש שמחתי לראות אותך היום ולקבל חיבוק חם. נשיקות לכולכם וערב נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2013 18:11

IRIS
IRIS
תודה רבה רבה לפרגון. אז בהתאם לציפיותיי נשארתי במקוםםםם ואני גאה בעצמי מאוד מאוד. אז אחרי כמעט חודש שווה לחזור לשגרה מבורכת זו ולהמשיך להיות בשליטה.
השיטה מנצחת גם בחו"ל . אז כמו שמירי אמרה היום בהרצאה המרתקת כרגיל וכמה שהתגעגעתי באמת למילים שלה ולמוטיבציה שאני מקבלת כל פעם מחדש עד חנוכה חייבים להתאמץ וה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2013 23:40

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
ברוכה השבה בהצלחה בחזרה לשגרה בכל התחומים למרות שנשמע שמאוד הקפדת smile אכן אין כמו הבית הישראלי
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2013 13:10

קרולין
קרולין
ברוכה השבהsmile
תמיד כיףףףףף גדול לנדוד אך כיף יותר לחזור הביתה בשלוםsmile
המשך שבת נהדרתתתתת
נשיקות
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2013 12:36

IRIS
IRIS
1103 כתב:
אייריס יקרה
ברוכה השבה
אני בטוחה שנהנת בטיול לארה"ב ובטוחה שזה עשה חשק לעוד.

לאס-ווגס הינה עיר מיוחדת במינה ביקרנו בה בחורף שעבר כ"כ טיילנו באיזור

כייף אמיתי. גם לי חסר עוד כמה ימים שם. נשיקות
מאוד נהנתי בארבעה ימים שביקרנו שם רק מה אני מצטערת שלפחות לא ניסינו להמר מעט לא הייתי מתנגדת לנסוע לשם שוב.
עכשיו שחזרתם ארצה אני מקווה שחזרת לשיגרת האוכל גם הג"ט-לג לאט לאט יעבור לך.
נשיקות
נילי♥♥♥
.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2013 12:35

IRIS
IRIS
תודה יקרות שלי. אכן היה טוב ומלא תמונות מרצדות לי בראש. מקווה שאחזור למקומות שאהבנו יותר.

אפוש צודקת לגבי מאורגן גם בעלי לא רצה אבל החברים לחצו. בכל אופן לא מאמינה שניסע שוב במאורגן לתקופה ארוכה כזו.

דני וואו את בטח כבר מכירה כל מקום ומקום בארה"ב. כמה כייףףף.

המשך שבת שלום ומחכה למשקל שיהיה אליי נחמד אני מקווה. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2013 11:15

1103
1103
אייריס יקרה
ברוכה השבה
אני בטוחה שנהנת בטיול לארה"ב ובטוחה שזה עשה חשק לעוד.
לאס-ווגס הינה עיר מיוחדת במינה ביקרנו בה בחורף שעבר כ"כ טיילנו באיזור
מאוד נהנתי בארבעה ימים שביקרנו שם רק מה אני מצטערת שלפחות לא ניסינו להמר מעט לא הייתי מתנגדת לנסוע לשם שוב.
עכשיו שחזרתם ארצה אני מקווה שחזרת לשיגרת האוכל גם הג"ט-לג לאט לאט יעבור לך.
נשיקות
נילי♥♥♥
.

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2013 11:08

EFF
EFF
איריס....איזה כייף לחזור לארץ עמוסי חוויות...שמחה שנהנית בטיול מאורגן, אנחנו אף פעם לא נוסעים במאורגן...מתכננים טיול לפרטיו ויוצאים מקסימום עם עוד זוג...עד עכשיו תמיד הצלחנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/10/2013 23:06

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
ברוכה השבה ארצה אכן אין כ כמו הארץ..
כל הכבוד על המודעות האיפוק והשליטה כמה שניתן בחו"ל יישר כוח
בהצלחה בחזרה לשגרה ובהמשך...
0 קישור קבוע (Permalink)
04/10/2013 13:46

רבקה
רבקה
מתוקה ברוכה השבה לארצנו הנפלאה.
אני בטוחה שהיית קצת עם היד על הדופק
והחשוב מכל שנהנית מכל רגע.
חזרה קלה לשיגרה שגם היא מאוד רצוייה
ושתהיה לכם שבת מנוחה ורגועה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
04/10/2013 06:58

דרך המלך
דרך המלך
ברוכה השבה התגעגעתי אלייך המוןןןן
יאלה מחכה ליום שני שניפגש . כל הכבוד לך שהצלחת לשמור עד כמה שאפשר.. שמחה שנהניית ופגשת בני משפחהה... נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
04/10/2013 06:21

dany
dany
ברוכה השבה ואיזה כייף עשית טיול נהדר........ אני עשיתי אותו לא במאורגן אלא בכוחותי לבד כמה פעמים...... ובכל פעם נהניתי מחדש.(ביתי חיה בארה"ב 15 שנים כך שהיו לי הרבה הזדמנויות לבקר במקום המופלא הזה)
ובהצלחה בפגישה עם המאזניים.
שבת שלום

IRIS כתב:
היי יקירותיי ומירי אהובה.חזרנו מהטיול הגדול בארה"ב ועדיין לא התאוששתי מהבדלי השעות. נסענו בטיול מאורגן של חברת פגסוס וכמו בטיול שכזה יש לו יתרונות וחסרונות. המקומות מדהימים התחלנו בלוס אנג'לס )שם גם פגשתי את בן אחותי והיה כייף במיוחד) והגענו אחרי 20 יום של מדינות יפות לניו יורק )ושם פגשתי את בת אחותי מרגש ) . מבחינתי היה לי מושלם המפגשים שחיכיתי להם איתם היה הכי טוב.
מבחינת מלונות היו מצויינים לרוב יומיים במלון והיתר לילה זה היה קשה והרבה זמן לא נותר לנו בכל מקום רק ראינו את עיקר הדברים.
לאס ווגאס וניו יורק זוהרות מאוד בלילה ומלאות באנשים וכמובן גם בישראלים. בכל אופן בכללי היה טוב מה שנקרא טיול טעימות ממש על קצה המזלג . גרנד קניון משגע וגם פארק ציון ועוד הרבה הרבה בדרך. תמונות בהמשך בפייסבוק .

מירי יקרה ופורום נפלא באוכל נזהרתי כפליים לג'אנק לא התקרבתי כמעט יוגורט בבוקר השתדלתי כשהיה ואוכל טוב לא שטויות. מקווה שבשני אוכיח זאת.

אז אני פה ואין כמו בבית ובישראל ומחכה להיפגש עם הקבוצה ביום שני. נשיבוקים לכולכם לילה טוב וסופש מדהים. מקווה שאצליח לישון. אוהבת מלא ומתגעגעת
0 קישור קבוע (Permalink)
04/10/2013 05:15

אקורדיאון
אקורדיאון
ברוכה השבה.
לא מובן מאליו לשלוט באוכל מול הפיתויים,כל הכבוד.
עכשיו לשיגרה עד לטיול הבא.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/10/2013 01:09

IRIS
IRIS
היי יקירותיי ומירי אהובה.חזרנו מהטיול הגדול בארה"ב ועדיין לא התאוששתי מהבדלי השעות. נסענו בטיול מאורגן של חברת פגסוס וכמו בטיול שכזה יש לו יתרונות וחסרונות. המקומות מדהימים התחלנו בלוס אנג'לס )שם גם פגשתי את בן אחותי והיה כייף במיוחד) והגענו אחרי 20 יום של מדינות יפות לניו יורק )ושם פגשתי את בת אחותי מרגש ) . מבחינתי היה לי מושלם המפגשים שחיכיתי להם איתם היה הכי טוב.
מבחינת מלונות היו מצויינים לרוב יומיים במלון והיתר לילה זה היה קשה והרבה זמן לא נותר לנו בכל מקום רק ראינו את עיקר הדברים.
לאס ווגאס וניו יורק זוהרות מאוד בלילה ומלאות באנשים וכמובן גם בישראלים. בכל אופן בכללי היה טוב מה שנקרא טיול טעימות ממש על קצה המזלג . גרנד קניון משגע וגם פארק ציון ועוד הרבה הרבה בדרך. תמונות בהמשך בפייסבוק .

מירי יקרה ופורום נפלא באוכל נזהרתי כפליים לג'אנק לא התקרבתי כמעט יוגורט בבוקר השתדלתי כשהיה ואוכל טוב לא שטויות. מקווה שבשני אוכיח זאת.

אז אני פה ואין כמו בבית ובישראל ומחכה להיפגש עם הקבוצה ביום שני. נשיבוקים לכולכם לילה טוב וסופש מדהים. מקווה שאצליח לישון. אוהבת מלא ומתגעגעת
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נדודי שינה ג'ט לג

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!