02/10/2013 16:30
קרולין Posts: 6651
|
הנפלאה שלנו תחילה, את נראית מיליון דולר, מאד מחמיא לך הבגד הוורוד, המכנס המונח הנעליים התואמות .... בכלל כל הלוק שלך היום זוהר, קורן ב מ י ו ח ד ורואים שנחת ונהנת בחופשההההה שלך - מגיע לך ולאריה להנות, לנוח, לבלות, לכייף, לראות עולםםםםםםםםםם ולחזור הביתה עם כוחות מחודשים- מגיע לכם!- הרצאה היוםםםםםםם היתה מאד מאד מיוחדת בעייני, הצלחת לשלב בה את הטיול, את הטיפים, התובנות, ואת ההרצאה עצמה על הכוח המניע - מוטיבציה - לעשות דיאטה אחרי חגיםםםםםם......ובכלל... יש לך את זה ביג טיים!!!!! אמרתי לך היום שאין על המסגרת שלנו ואין על השיטה שלך- את גאון ומלכה בתחום שלך בלי פחמימות מחמש -זה פשוט גאוני ומנצח ולהלן העידכון: אז אחרי כשבועיים חגים וחופשת "אוכל" מה לעשות כולנו אכלנו יותרררררררררררררר, גם הרזים..... ביום שבת חזרתי לשיטה בשבת לא בראשון!!!! וזה מאד מאד רלבנטי!!!!! והיום נשקלתי ואני על המקום הצלחתי לקזז את העלייה שבטוח היתה, כי אני אכלתי ונהנתי מכל ביס , ולא אכלתי חסה, כפי שכתבתי המון אוכל, מאכלי חג , והמון פחמימות ומתוקיםםםםם. מה זה אומר?? !! זאת כוחה של מסגרת! שמה שעולה מהר יורד מהר!!!!! שבכל זאת בטוח מירי ישבת לי בצלחת !!!!! שאין מ ח י ר לביחד שלנו, למסגרת הנפלאה שלנו, לבית החםםםםםםםםםםםםםםםםםם שאת נותנת לנו, בדיאטה ובכל מישורי החיים. שמחה שחזרנו לשגרה, אין כמו שגרה, למרות שאצלי אני לא בשגרה עדיין...... אבלללללל אופטימית ומאדדדדדד מקווה לשמוע ביום א' בשורות טובות והמשך טיפול לאבא שלי היקר ואהוב. חבריי ליום רביעי ....מתגעגעת מאדדדדדדדדדדדדדדדדד מחכה לכם ה ר צ א ה "הורסת"......תהנו חבריי לאינטרנט, מחכה לכם הרצאה מדהימה - תהנו . מאחלת לכולנו רק טוב,בריאות, וש ג ר ה מבורכתתתתתתת, לעשות ד י א ט ה עם מירי ולהיות בשגרה זה בריאות, וזה איכות חיים אוהבת מאד שלכם, קרולין.
|