הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי אהובה שלי איזה כיף שיש לנו אותך ואת המסגרת

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/10/2013 23:22

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
קרולין המדהימה smile כמה כמה תענוג לקרוא את הפוסטים החמים והמפרגנים שלך יישר כוח
ועל המקום שאפו ענקי מחוננת אין מילים תלמידה מצטיינת גאה בך.. ואכן אין מחיר לשיטה והמסגרת המופלאה
הרבה בריאות לאביך היקר
ואמן לכל ברכותיך
אחלה סופש
0 קישור קבוע (Permalink)
03/10/2013 03:52

דרך המלך
דרך המלך
קרולין המפרגנת והמקסימה
על המקום את אלופה!!!על הכבוד
מאחלת לך שאביך יחלים במהרה ותחזרי לשגרה שלך בקרוב...
מסכימה עם כל מילה ההרצאה היתה משובחת וטובה
לילה טוב
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2013 23:21

miribelkin
miribelkin
Administrator
קרולין יקרה חתיכה הורסת ומפרגנת מדהימה
תודה רבה את מרגשת.....
המון בריאות לאבא, ותמשיכו להנות מהביחד......
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2013 16:30

קרולין
קרולין
הנפלאה שלנוsmilesmilesmile
תחילה, את נראית מיליון דולר, מאד מחמיא לך הבגד הוורוד, המכנס המונח הנעליים התואמות .... בכלל כל הלוק שלך היום זוהר, קורן ב מ י ו ח ד ורואים שנחת ונהנת בחופשההההה שלך - מגיע לך ולאריה
להנות, לנוח, לבלות, לכייף, לראות עולםםםםםםםםםם ולחזור הביתה עם כוחות מחודשיםsmilesmilesmile- מגיע לכם!-
הרצאה היוםםםםםםם היתה מאד מאד מיוחדת בעייני, הצלחת לשלב בה את הטיול, את הטיפים, התובנות, ואת ההרצאה עצמה על הכוח המניע - מוטיבציה - לעשות דיאטה אחרי חגיםםםםםם......ובכלל...
יש לך את זה ביג טיים!!!!!
אמרתי לך היום שאין על המסגרת שלנו ואין על השיטה שלך- את גאון ומלכה בתחום שלךsmilesmilesmile בלי פחמימות מחמש -זה פשוט גאוני ומנצח ולהלן העידכון:
אז אחרי כשבועיים חגים וחופשת "אוכל" מה לעשות כולנו אכלנו יותרררררררררררררר, גם הרזים..... ביום שבת חזרתי לשיטה בשבת לא בראשון!!!! וזה מאד מאד רלבנטי!!!!!
והיום נשקלתי ואני על המקום הצלחתי לקזז את העלייה שבטוח היתה, כי אני אכלתי ונהנתי מכל ביס , ולא אכלתי חסה, כפי שכתבתי המון אוכל, מאכלי חג , והמון פחמימות ומתוקיםםםםם.
מה זה אומר?? !! זאת כוחה של מסגרת! שמה שעולה מהר יורד מהר!!!!! שבכל זאת בטוח מירי ישבת לי בצלחת !!!!!
שאין מ ח י ר לביחד שלנו, למסגרת הנפלאה שלנו, לבית החםםםםםםםםםםםםםםםםםם שאת נותנת לנו, בדיאטה ובכל מישורי החיים.
שמחה שחזרנו לשגרה, אין כמו שגרה, למרות שאצלי אני לא בשגרה עדיין...... אבלללללל אופטימית ומאדדדדדד מקווה לשמוע ביום א' בשורות טובות והמשך טיפול לאבא שלי היקר ואהוב.
חבריי ליום רביעי ....מתגעגעת מאדדדדדדדדדדדדדדדדד מחכה לכם ה ר צ א ה "הורסת"......תהנו
חבריי לאינטרנט, מחכה לכם הרצאה מדהימה - תהנו .
מאחלת לכולנו רק טוב,בריאות, וש ג ר ה מבורכתתתתתתת, לעשות ד י א ט ה עם מירי ולהיות בשגרה זה בריאות, וזה איכות חייםsmilesmilesmile
אוהבת מאד
שלכם,
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי אהובה שלי איזה כיף שיש לנו אותך ואת המסגרת

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!