הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תודה לכולכן!!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/10/2013 13:49

רבקה
רבקה
ושוב ברכה למיכלי שתהיה לך שנה מקסימה מלאה בבריאות והנאה
ודני'לה לך מגיע את מירב המחמאות, נהדרת .
0 קישור קבוע (Permalink)
04/10/2013 06:22

dany
dany
תודה♥♥♥

דובונית אכפת לי כתב:
את אישה מקסימה דני שאת עושה זאת שלקחת יוזמה ואת מקפידה בה יישר כוח ובנתינתך את נותנת הרבה בטוחה שרק טוב יש בחייך..
ומיכל אין על מה במסגרת כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם smile מחכים לעדכון אחרי

dany כתב:
מיכלי בשקט אגלה לך סוד. אני לא כזאת מדהימה ....... יש לי יומן ימי הולדת, אני לא מטופלת בתינוקות+משרה........ יש לי זמן ופנאי וכייף לי לשמח אנשים. מאמינה שזה הייעוד שלי עלי אדמות.
אז שיהיה בכייף ושהיום הולדת הזה יבשר על שנה נפלאה ומלאה בהבטחות והגשמתן. שמחתי לשמח.

מיכל שרון כתב:
אחרי מספר ימים עמוסים ומלאים בחוויות (בין היתר קריסה של המחשב טוטאלית) אני שוב כאן אתכם!
תודה רבה לכן יקרות ומקסימות על תשומת הלב והברכות.. דני את מדהימה שזכרת אותי!!!
אני לא יודעת אפילו לתאר לכן באיזה מצב נפשי/רגשי תפסו אותי הברכות שלכן.. אבל הן רק עזרו ושיפרו ורוממו אותי כשבאמת הייתי צריכה את זה!!!

שוב זו עוד הוכחה עבורי לחשיבות והמקום המיוחד שיש לפורום הזה בליבי!
אוהבת אתכן בחזרה המון!!!

צריכה עכשיו לזוז מהר להגיע לשקילה ולחוג בת"א אבל אני מאוד אשתדל כשאחזור להיכנס ולכתוב ולהגיב!!!

שיהיה יום נפלא לכולם!!
+1 קישור קבוע (Permalink)
03/10/2013 23:33

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
את אישה מקסימה דני שאת עושה זאת שלקחת יוזמה ואת מקפידה בה יישר כוח ובנתינתך את נותנת הרבה בטוחה שרק טוב יש בחייך..
ומיכל אין על מה במסגרת כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם smile מחכים לעדכון אחרי

dany כתב:
מיכלי בשקט אגלה לך סוד. אני לא כזאת מדהימה ....... יש לי יומן ימי הולדת, אני לא מטופלת בתינוקות+משרה........ יש לי זמן ופנאי וכייף לי לשמח אנשים. מאמינה שזה הייעוד שלי עלי אדמות.
אז שיהיה בכייף ושהיום הולדת הזה יבשר על שנה נפלאה ומלאה בהבטחות והגשמתן. שמחתי לשמח.

מיכל שרון כתב:
אחרי מספר ימים עמוסים ומלאים בחוויות (בין היתר קריסה של המחשב טוטאלית) אני שוב כאן אתכם!
אני לא יודעת אפילו לתאר לכן באיזה מצב נפשי/רגשי תפסו אותי הברכות שלכן.. אבל הן רק עזרו ושיפרו ורוממו אותי כשבאמת הייתי צריכה את זה!!!

אוהבת אתכן בחזרה המון!!!

צריכה עכשיו לזוז מהר להגיע לשקילה ולחוג בת"א אבל אני מאוד אשתדל כשאחזור להיכנס ולכתוב ולהגיב!!!

שיהיה יום נפלא לכולם!!
0 קישור קבוע (Permalink)
03/10/2013 06:46

dany
dany
תודה חמודה. בצניעות.

דרך המלך כתב:
מיכלי באמת שיהיה במזל טוב ומחכים לעדכון של השקילה..
ודני בלי כל קשר את מדהימהsmile)
0 קישור קבוע (Permalink)
03/10/2013 04:05

דרך המלך
דרך המלך
מיכלי באמת שיהיה במזל טוב ומחכים לעדכון של השקילה..
ודני בלי כל קשר את מדהימהsmile)
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2013 12:05

dany
dany

מיכל שרון כתב:

אוהבת אתכן בחזרה המון!!!

שיהיה יום נפלא לכולם!!
+1 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2013 10:08

מיכל שרון
מיכל שרון

אוהבת אתכן בחזרה המון!!!

שיהיה יום נפלא לכולם!!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תודה לכולכן!!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!