04/10/2013 13:49
רבקה Posts: 8411
|
ושוב ברכה למיכלי שתהיה לך שנה מקסימה מלאה בבריאות והנאה ודני'לה לך מגיע את מירב המחמאות, נהדרת .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2013 06:22
dany Posts: 19819
|
תודה♥♥♥
דובונית אכפת לי כתב:
את אישה מקסימה דני שאת עושה זאת שלקחת יוזמה ואת מקפידה בה יישר כוח ובנתינתך את נותנת הרבה בטוחה שרק טוב יש בחייך.. ומיכל אין על מה במסגרת כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם מחכים לעדכון אחרי dany כתב: מיכלי בשקט אגלה לך סוד. אני לא כזאת מדהימה ....... יש לי יומן ימי הולדת, אני לא מטופלת בתינוקות+משרה........ יש לי זמן ופנאי וכייף לי לשמח אנשים. מאמינה שזה הייעוד שלי עלי אדמות. אז שיהיה בכייף ושהיום הולדת הזה יבשר על שנה נפלאה ומלאה בהבטחות והגשמתן. שמחתי לשמח. מיכל שרון כתב: אחרי מספר ימים עמוסים ומלאים בחוויות (בין היתר קריסה של המחשב טוטאלית) אני שוב כאן אתכם! תודה רבה לכן יקרות ומקסימות על תשומת הלב והברכות.. דני את מדהימה שזכרת אותי!!! אני לא יודעת אפילו לתאר לכן באיזה מצב נפשי/רגשי תפסו אותי הברכות שלכן.. אבל הן רק עזרו ושיפרו ורוממו אותי כשבאמת הייתי צריכה את זה!!!
שוב זו עוד הוכחה עבורי לחשיבות והמקום המיוחד שיש לפורום הזה בליבי! אוהבת אתכן בחזרה המון!!!
צריכה עכשיו לזוז מהר להגיע לשקילה ולחוג בת"א אבל אני מאוד אשתדל כשאחזור להיכנס ולכתוב ולהגיב!!!
שיהיה יום נפלא לכולם!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2013 23:33
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
את אישה מקסימה דני שאת עושה זאת שלקחת יוזמה ואת מקפידה בה יישר כוח ובנתינתך את נותנת הרבה בטוחה שרק טוב יש בחייך.. ומיכל אין על מה במסגרת כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם מחכים לעדכון אחרי dany כתב:
מיכלי בשקט אגלה לך סוד. אני לא כזאת מדהימה ....... יש לי יומן ימי הולדת, אני לא מטופלת בתינוקות+משרה........ יש לי זמן ופנאי וכייף לי לשמח אנשים. מאמינה שזה הייעוד שלי עלי אדמות. אז שיהיה בכייף ושהיום הולדת הזה יבשר על שנה נפלאה ומלאה בהבטחות והגשמתן. שמחתי לשמח. מיכל שרון כתב: אחרי מספר ימים עמוסים ומלאים בחוויות (בין היתר קריסה של המחשב טוטאלית) אני שוב כאן אתכם! תודה רבה לכן יקרות ומקסימות על תשומת הלב והברכות.. דני את מדהימה שזכרת אותי!!! אני לא יודעת אפילו לתאר לכן באיזה מצב נפשי/רגשי תפסו אותי הברכות שלכן.. אבל הן רק עזרו ושיפרו ורוממו אותי כשבאמת הייתי צריכה את זה!!!
שוב זו עוד הוכחה עבורי לחשיבות והמקום המיוחד שיש לפורום הזה בליבי! אוהבת אתכן בחזרה המון!!!
צריכה עכשיו לזוז מהר להגיע לשקילה ולחוג בת"א אבל אני מאוד אשתדל כשאחזור להיכנס ולכתוב ולהגיב!!!
שיהיה יום נפלא לכולם!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2013 06:46
|
תודה חמודה. בצניעות.
דרך המלך כתב:
מיכלי באמת שיהיה במזל טוב ומחכים לעדכון של השקילה.. ודני בלי כל קשר את מדהימה )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2013 04:05
דרך המלך Posts: 5707
|
מיכלי באמת שיהיה במזל טוב ומחכים לעדכון של השקילה.. ודני בלי כל קשר את מדהימה)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2013 12:05
|
מיכלי בשקט אגלה לך סוד. אני לא כזאת מדהימה ....... יש לי יומן ימי הולדת, אני לא מטופלת בתינוקות+משרה........ יש לי זמן ופנאי וכייף לי לשמח אנשים. מאמינה שזה הייעוד שלי עלי אדמות. אז שיהיה בכייף ושהיום הולדת הזה יבשר על שנה נפלאה ומלאה בהבטחות והגשמתן. שמחתי לשמח.
מיכל שרון כתב:
אחרי מספר ימים עמוסים ומלאים בחוויות (בין היתר קריסה של המחשב טוטאלית) אני שוב כאן אתכם! תודה רבה לכן יקרות ומקסימות על תשומת הלב והברכות.. דני את מדהימה שזכרת אותי!!! אני לא יודעת אפילו לתאר לכן באיזה מצב נפשי/רגשי תפסו אותי הברכות שלכן.. אבל הן רק עזרו ושיפרו ורוממו אותי כשבאמת הייתי צריכה את זה!!!
שיהיה יום נפלא לכולם!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2013 10:08
מיכל שרון Posts: 1318
|
אחרי מספר ימים עמוסים ומלאים בחוויות (בין היתר קריסה של המחשב טוטאלית) אני שוב כאן אתכם! תודה רבה לכן יקרות ומקסימות על תשומת הלב והברכות.. דני את מדהימה שזכרת אותי!!! אני לא יודעת אפילו לתאר לכן באיזה מצב נפשי/רגשי תפסו אותי הברכות שלכן.. אבל הן רק עזרו ושיפרו ורוממו אותי כשבאמת הייתי צריכה את זה!!!
שיהיה יום נפלא לכולם!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|