04/10/2013 22:59
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מעולה זו הגישה ועד יום שני בע"ה להיות במודעות ולהשתדל ... בהצלחה dany כתב:
אכן כך ציינתי במקום אחר שלפחות אני צפה וגם זה טוב. ביום שני נכנסת בטורבו בחזרה לתהליך. דובונית אכפת לי כתב: דנוש בלי ניתוחים פשוט לקבל שזו תק' עמוסה לצוף להנות ובע"ה עוד מעט והשגרה תחזור ויהיה קל יותר את יכולה עוד קצת סבלנות ועשייה אט אט בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2013 06:22
dany Posts: 19819
|
אכן כך ציינתי במקום אחר שלפחות אני צפה וגם זה טוב. ביום שני נכנסת בטורבו בחזרה לתהליך.
דובונית אכפת לי כתב:
דנוש בלי ניתוחים פשוט לקבל שזו תק' עמוסה לצוף להנות ובע"ה עוד מעט והשגרה תחזור ויהיה קל יותר את יכולה עוד קצת סבלנות ועשייה אט אט בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2013 23:36
|
דנוש בלי ניתוחים פשוט לקבל שזו תק' עמוסה לצוף להנות ובע"ה עוד מעט והשגרה תחזור ויהיה קל יותר את יכולה עוד קצת סבלנות ועשייה אט אט בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2013 06:50
|
ברור שכדאי............... אין ספק!!!! וכל התיאורים הנפלאים שתיארת אותם לדעתי זה קצת חיים אוטופיים. אבל צריך לעשות מאמץ לנסות לתקן ולשנות עד כמה שניתן במסגרת החיים הקיימים ולא הדמיוניים. נשיבוקים תודה וסופ"ש נפלא.
נחושה כתב:
dany כתב: אצלי מה שמעצבן יש אוכל מוכן , נכון, מתאים, אך אני לא רוצה לאכול אותו............ זהו הכל הכל שם בראש העקום אמרתי לעצמי היום תזכרי , תזכרי, עד כמה היית עצובה ומתוסכלת אתמול, האם זה באמת שווה את כל החינגות........ שתבינו אני בכלל לא אוכלת מהמקום של הכייף אלא של הרצון להזיק ולהכאיב. וזה בור שלא מתמלא. אמרתי אתמול לבעלי, אין רק ניתוח מוח!!!!!!!! שום דבר אחר לא יעזור. מעצבן מיכל שרון כתב: דני אני כל כך מבינה אותך.. משבר התלבשותי.. אהבתי (; ונחושה יקרה - כל הכבוד ע ההכנות.. גם אני כבר 3 ימים אומרת שאני אכין... בינתיים לא כל כך.. אבל לפחות יש לי בלב כוונה מלאה.. כבר חצי דרך לא? יפה יקרה ואהובה שלי, לא צריך ניתוח מוח צריך פשוט להעביר את עצמך לראש הרשימה. לגבי בור ללא תחתית משתפת אותך בשורה שקראתי מתוך שינה נדמה לי בפייסבוק - אדם שמן ואדם אנורקס אינם מאוזנים פיזית או נפשית. ברגע שאנחנו מלאים באושר, בחמלה, בעשיה יצירתית, בכיף פיזי ונפשי כמובן במינון הנכון לא 24/7 וכנ"ל לא מלאים בכעסים וישנים טוב בלילה וחיים במציאות ולא בסרט דמיוני שמתרוצץ רקק בתוכינו ולא בשום מקום אחר אז אנחנו שבעים ונהנים מאוכל ולא סותמים בו חורים אחרים. אני זוכרת את הימים שהיית חודש ומעלה לתוך התהליך זוכרת? לא כדאי להתאמץ ביחד? לא כדאי להכניע את מר שומן?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2013 04:04
דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה כל הכבוד על הרישום התחייבת ואת מקיימת !! דני יקרה אני כל כך מבינה את התחושה שלך ולכן מציעה לך להכנס כמה שיותר לפורום לקרוא ולכתוב זה יעזור ולו במעט לשפר את הרגשתך ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2013 14:57
נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
אצלי מה שמעצבן יש אוכל מוכן , נכון, מתאים, אך אני לא רוצה לאכול אותו............ זהו הכל הכל שם בראש העקום אמרתי לעצמי היום תזכרי , תזכרי, עד כמה היית עצובה ומתוסכלת אתמול, האם זה באמת שווה את כל החינגות........ שתבינו אני בכלל לא אוכלת מהמקום של הכייף אלא של הרצון להזיק ולהכאיב. וזה בור שלא מתמלא. אמרתי אתמול לבעלי, אין רק ניתוח מוח!!!!!!!! שום דבר אחר לא יעזור. מעצבן מיכל שרון כתב: דני אני כל כך מבינה אותך.. משבר התלבשותי.. אהבתי (; ונחושה יקרה - כל הכבוד ע ההכנות.. גם אני כבר 3 ימים אומרת שאני אכין... בינתיים לא כל כך.. אבל לפחות יש לי בלב כוונה מלאה.. כבר חצי דרך לא? יפה יקרה ואהובה שלי, לא צריך ניתוח מוח צריך פשוט להעביר את עצמך לראש הרשימה. לגבי בור ללא תחתית משתפת אותך בשורה שקראתי מתוך שינה נדמה לי בפייסבוק - אדם שמן ואדם אנורקס אינם מאוזנים פיזית או נפשית. ברגע שאנחנו מלאים באושר, בחמלה, בעשיה יצירתית, בכיף פיזי ונפשי כמובן במינון הנכון לא 24/7 וכנ"ל לא מלאים בכעסים וישנים טוב בלילה וחיים במציאות ולא בסרט דמיוני שמתרוצץ רקק בתוכינו ולא בשום מקום אחר אז אנחנו שבעים ונהנים מאוכל ולא סותמים בו חורים אחרים. אני זוכרת את הימים שהיית חודש ומעלה לתוך התהליך זוכרת? לא כדאי להתאמץ ביחד? לא כדאי להכניע את מר שומן?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2013 12:03
|
אצלי מה שמעצבן יש אוכל מוכן , נכון, מתאים, אך אני לא רוצה לאכול אותו............ זהו הכל הכל שם בראש העקום אמרתי לעצמי היום תזכרי , תזכרי, עד כמה היית עצובה ומתוסכלת אתמול, האם זה באמת שווה את כל החינגות........ שתבינו אני בכלל לא אוכלת מהמקום של הכייף אלא של הרצון להזיק ולהכאיב. וזה בור שלא מתמלא. אמרתי אתמול לבעלי, אין רק ניתוח מוח!!!!!!!! שום דבר אחר לא יעזור. מעצבן
מיכל שרון כתב:
דני אני כל כך מבינה אותך.. משבר התלבשותי.. אהבתי (; ונחושה יקרה - כל הכבוד ע ההכנות.. גם אני כבר 3 ימים אומרת שאני אכין... בינתיים לא כל כך.. אבל לפחות יש לי בלב כוונה מלאה.. כבר חצי דרך לא?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2013 10:12
מיכל שרון Posts: 1318
|
דני אני כל כך מבינה אותך.. משבר התלבשותי.. אהבתי (; ונחושה יקרה - כל הכבוד ע ההכנות.. גם אני כבר 3 ימים אומרת שאני אכין... בינתיים לא כל כך.. אבל לפחות יש לי בלב כוונה מלאה.. כבר חצי דרך לא?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2013 07:11
|
ילדה טובה , אני אמנם אמרתי אתמול משהו על התחייבות אבל אתמול זה עדיין לא קרה........ בזמן ההתלבשות לאירוע היה לי משבר ......... התלבשותי, אבל הרי אתן יודעות זה כל בראש. זה לא שאני שוקלת 100 קילו......... אז היו המון דיבורים שם בפנים עם עצמי....... נקווה שהיום הדיבורים יהפכו למעשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2013 06:31
|
כל הכבוד על ההכנות רישום מוצלח ובהצלחה ולא לשכוח מים מים מים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2013 05:39
אקורדיאון Posts: 16381
|
שיהיה יום נפלא נוסף.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2013 22:13
נחושה Posts: 6982
|
לילה טוב פורום אהוב, היה לי יום נחמד למדי ורשום במדוייק על כל מה שנכנס לפה. מחר יש לי יום עמוס ולכן כרגע כיביתי את הסירים וניילנתי את הסלטים ואין מצב לאכילה לא מסודרת מחר כי בצהריים אהיה בבית לגיחה קצרה. בתפריט על השיש : אורז לבן, כדורי בשר ברוטב אדום עם חומוסים וגמבה, תבשיל קוביות דלעת וקישואים, סלט ירקות קצוץ דק ופטרוזילה לא מתובלן, סלט עגבניות שרי עם שמן זית זיתים שחורים וצנוברים. ירצו יאכלו לא ירצו יישאר לי יותר מסיימת בלי פחממות מחמש, אחרי פלפל אדום עם כף גבינה ומילוי מהסלט עגבניות, מפוצצת וגאה בעצמי. מבטיחה המשך רישום ("זה ששומר עליי" ) ומבטיחה עדכון יומי...התחייבתי לא? נשיקות ללילה טוב, בשורות טובות וחלומות מתוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|