04/10/2013 06:18
dany Posts: 19819
|
נכון מאד יקירותי , ואם בתקופה זו אני רק צפה אז גם מרוצה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2013 05:24
אקורדיאון Posts: 16381
|
דנושה כמו תמיד חוזרים למסגרת ולהחזר החובות,אני תמיד חושבת או לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא היינו כאן,מזל גדול שנופלות וקמות ולא מרימות ידיים אלה הם חיינו כנאמר. תהני מכל שמצפה לך וחזרה לשיגרה.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2013 23:39
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כמו שרשמת דנוש את במודעות את מנסה את עושה גם אם קצת יותר קשה עכשיו את בדרך הנכונה מאמינה בך בהצלחה dany כתב:
אז ככה קודם כל ברכות לסמויה שחזרה........ וודאי שהבנתי היכן את............ תודות לכל הבנות התומכות המבינות והמפרגנות . אין עליכן!!!!! אתמול עבר בשלוםםםםםםםםםםםםם שזו כבר התקדמות.. ראיתי את מירי והיה לי כייף. היום שוב ביקור אצל אמא(הכנתי לה מקרר שלם) לא יודעת באם סיפרתי כאן שלפני חודש בראש השנה היא נפלה ומאז היא בבית, די מוגבלת ודי אומללה, אשה מעל שמונים שמאד מאד פעילה פיזית . ככה זה ברגע הכל משתנה. אז היום נוסעת עם הבת ובעלה לביקור, וכנראה נוציא אותה לארוחת צהריים באבו כריסטו(עכו) אז אני עם דניס בגריל וסלט ירקות ובקבוק מים!!!!!!!!! זהו התחייבתי. מחר יום שישי בערב נפגשים בברלה להופעה של פבלו , לפני כן אני מבינה שיש גם אוכל........ שום כלום אוכל בבית ושם בקבוק מים. במילא זה בשעות שאני כבר לא אוכלת ברגיל. שבת אין תכנונים מיוחדים, נראה מה יפול הקטנה של הבן אצלנו בביקור הדו חודשי. וביום ראשון גולת הכותרת לפני פרידה סדנת שוקולד בזכרון. חתני אוהב רק שוקולד של 85 אחוזים כך שאין מצב שאגע בזה זה מר לי מידי......... יששששששששששש ניצלתי. ואני מניחה שנסגור עם ארוחת צהריים ופרידה. זהו ובאמת מיום שני הבא חזרה מושלמת למסגרת הידועה והמוכרת................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2013 23:38
|
ברוכה השבה כייף לקרוא אותך בין שורותינו ... בהצלחה בחזרה לשגרה אט אט כמו שאת עושה זה יחזור מבטיחה... הסמויה כתב:
דני אהובתי כמו שאת מבינה גם אני אכלתי בשנה האחרונה כאילו אין מחר והיום עשיתי מעשה - נכנסתי ושמעתי הרצאה של מירי שכבר חודשיים גם הרצאות אני לא שומעת ונכנסתי לכאן ומקווה שוב להכנס לתהליך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2013 10:38
|
עברנו גם עברנו את כל האירועים ורק שיהיה במזל ובאושר לזוג הצעיר. ועוד נברך ביום עצמו אל דאגה..........16.10
EFF כתב:
דני יקירתי... לפי רשימת האירועים את מצטיידת בהרבה אנרגיה...זהו - אחרי ה"חגים" תסתיים החגיגה ונחזור למוטב...גם אצלי עוד שבועיים לחתונה והמשפחה סוערת (במובן החיובי..) חינה, שבת חתן, אירוע מקווה (מי המציא את זה?) והחתונה עצמה, והאורחים מחו"ל..שמחה וששון...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2013 09:47
EFF Posts: 6397
|
דני יקירתי... לפי רשימת האירועים את מצטיידת בהרבה אנרגיה...זהו - אחרי ה"חגים" תסתיים החגיגה ונחזור למוטב...גם אצלי עוד שבועיים לחתונה והמשפחה סוערת (במובן החיובי..) חינה, שבת חתן, אירוע מקווה (מי המציא את זה?) והחתונה עצמה, והאורחים מחו"ל..שמחה וששון...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2013 06:56
|
אז ככה קודם כל ברכות לסמויה שחזרה........ וודאי שהבנתי היכן את............ תודות לכל הבנות התומכות המבינות והמפרגנות . אין עליכן!!!!! אתמול עבר בשלוםםםםםםםםםםםםם שזו כבר התקדמות.. ראיתי את מירי והיה לי כייף. היום שוב ביקור אצל אמא(הכנתי לה מקרר שלם) לא יודעת באם סיפרתי כאן שלפני חודש בראש השנה היא נפלה ומאז היא בבית, די מוגבלת ודי אומללה, אשה מעל שמונים שמאד מאד פעילה פיזית . ככה זה ברגע הכל משתנה. אז היום נוסעת עם הבת ובעלה לביקור, וכנראה נוציא אותה לארוחת צהריים באבו כריסטו(עכו) אז אני עם דניס בגריל וסלט ירקות ובקבוק מים!!!!!!!!! זהו התחייבתי. מחר יום שישי בערב נפגשים בברלה להופעה של פבלו , לפני כן אני מבינה שיש גם אוכל........ שום כלום אוכל בבית ושם בקבוק מים. במילא זה בשעות שאני כבר לא אוכלת ברגיל. שבת אין תכנונים מיוחדים, נראה מה יפול הקטנה של הבן אצלנו בביקור הדו חודשי. וביום ראשון גולת הכותרת לפני פרידה סדנת שוקולד בזכרון. חתני אוהב רק שוקולד של 85 אחוזים כך שאין מצב שאגע בזה זה מר לי מידי......... יששששששששששש ניצלתי. ואני מניחה שנסגור עם ארוחת צהריים ופרידה. זהו ובאמת מיום שני הבא חזרה מושלמת למסגרת הידועה והמוכרת................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2013 04:00
דרך המלך Posts: 5707
|
דני יקרה מקווה שהכל בסדר ולא פרקת עול על האוכל... זכרי אנחנו כאן בשבילך ומסטיק לא הולך אבל בקבוק מים אצלך בתיק קבוע..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2013 16:03
קרולין Posts: 6651
|
דני יקרה, אין כמו להתחייב זה מ ח י י ב בהצלחהההההה יפתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2013 15:24
רבקה Posts: 8411
|
אני איתכן חברות יקרות צועדת לכיוון המטרה עם עשייה ושליטה עד כמה שניתן. דני'לה תהני מכל רגע מהחופשה של בתך היקרה אך בתוך זה יש לצמצם רווחים של אכילה וגם אם המצב לא מאפשר כל כך סומכת עליך שבחזרה לשיגרה הכל יחזור לשליטה. התחייבת - חתמת , זיכרי ♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2013 15:12
הסמויה Posts: 2467
|
דני אהובתי כמו שאת מבינה גם אני אכלתי בשנה האחרונה כאילו אין מחר והיום עשיתי מעשה - נכנסתי ושמעתי הרצאה של מירי שכבר חודשיים גם הרצאות אני לא שומעת ונכנסתי לכאן ומקווה שוב להכנס לתהליך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2013 07:13
|
כתבתי בפוסט של נחושתי............. תקווה טובה להיום אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2013 06:25
|
חחחחח מסקנטייפ דנוש כמו שרשמתי לך אט אט הכל יחזור למקומו רחמים עצמים אין צורך בהם כפי שאת יודעת חיוך גדול לזכור כלל ועוד כללי וליישם בלי הנחות את יכולה ארוחות מסודרות והשמיים הם הגבול גם אם יקח עוד שבוע הכל יחזור לשגרה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2013 22:16
נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
אהההה ומסטיק כבר מזמן לא במחוזות פי......... את רוצה שכל השיניים יפלו?????????חחחחחחחח אז מסקינטייפ חחחחחחחחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2013 17:02
|
אהההה ומסטיק כבר מזמן לא במחוזות פי......... את רוצה שכל השיניים יפלו?????????חחחחחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2013 17:01
|
הרי אני יודעת הכללללללללללללל נכון? אז איך איך זה???????? שהכל הולך הפוך? נו טוב, לא אשקע ברחמים עצמיים זה הרי לא מוביל לשום מקום. לדרך לצאת ומוטב רגע אחד קודם ולא מאוחר. נשיבוקים והצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2013 15:40
|
אני יחד עם נחושה כשיש הרבה אירועים צריך להחליט החלטות אז זכרי התחייבת לנו כאן כאן לעשות מאמץ כבר מהיום אז קדימה לרשום ולהחליט מראש על מה מוותרים באלגנטיות סומכת עליך יהיה בסיידר בהצלחה וחיבוקיישן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2013 14:40
|
אופס קפץ...בקיצור תצאי ותבלי ותקפידי על חלוקה. רישום. שתיה. הנאה. לגבי סגנת השוקולד תהיי עם מסטיק בפה אחרת טוב לא יהיה וגם אל תביאי שלל הביתה. תהני באירועים ותאכלי טעים בצלחת אחת פעם אחת . אוהבתתתת וסומכת עלייך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2013 14:35
|
דני יקרה היום היה לי דייט כפול. עם בת דודתי האהובה חלקתי שקשוקה היא קיבלה מיץ לחם חמאה ורטבים. אני החרמתי את הסלט והזמנתי אמריקנו עם חלב בצד. היינו מפוצצות וויתרנו על קינוח מכמה שהיה לנו נחמד ביחד. הדייט השני היה עם רעותה לקפה קצר בארומה...ליד...שוב הזמנתי אמריקנו אבל בלי חלב בכלל ובסוף שתיתי בקבוקון מים ואת האמריקנו בנסיעה הביתה. היה לי כיף . פתחתי את הפנקסון ורשמתי מה נכנס און ליין וגם לצהריים אירגנתי סחט חסה עם תלתלי גזר וכף חמוציות וכף רוטב אלף האיים לייט ושן שום שיהינ יפה בעין המון בצלחת וטעים edited by נחושה on 10/1/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2013 07:14
דרך המלך Posts: 5707
|
דנדוש אנחנו כאן בשבילך.. תאכלי ותהני עם המשפחההזה חשוב מאד וגם אם האכילה היא בחוץ אז תנסי לשמור במשך היום ולהרבות בשתית מים.. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|