01/10/2013 12:16
קרולין Posts: 6651
|
תודה יקרות שלי רק ב רי א ו ת לכולנו. אמן אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2013 07:19
דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין יקירתי החלמה מהירה לאביך ובטוחה שהוא בידיים טובות.. אין עלייך במסירות אליו ולכולם.. לגבי האוכל זה נכון מתכןןצת הקיבה ופתאןם מתרחבת. סומכת עלייך שתחזירי במהרה לשליטה ולאכילה מבוקרת. החלמה מהירה לאביך.. נשיקןת סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2013 06:03
נחושה Posts: 6982
|
יקירה אני בטוחה שהוא בידיים טובות אם זה תלוי בך. מאחלת לו רפואה שלמה והצלחה. לגבי כל השאר אני סומכת עלייך במליון אחוז שתחזרי לשיגרה. תודה ששיתפת נשיקותתתתת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2013 06:01
dany Posts: 19819
|
קרולין יקרה מקווה שאבא יחלים במהרה ותוכלי לחזור לשגרת חייך הקודמת. ובנוגע לאוכל, היום יום חדש ותמיד אפשר להתחיל מחדש......... רק בשורות טובות אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2013 23:21
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה תודה רבה ששיתפת, אין כמוך מסירות אדירה לאביך... תמסרי לו ממני חיבוק אמיץ ודש חם נתראה השבוע בשמחה ....ומה שעולה מהר יורד מהר.. אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2013 23:17
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
המון בריאות לאביך היקר ובע"ה שתהיה לו החלמה מהירה ובשורות טובות במהרה לפחות הוא בידיים טובות 5 . אנו כאן מחבקים וממתינים לך בהצלחה לשגרה האוכל סומכת עליך קטן עליך את מהממת .. ישר כוח שבוע מוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2013 22:47
tutit Posts: 2431
|
החלמה מהירה לאביך קרולין יקרה! כל הכבוד על העמידה לצידו ברגעים לא פשוטים ,הוא זכה שיש לו בנות כמוך וכמו אסתי נשיקות ושירגיש טוב הכי חשוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2013 21:47
1103 Posts: 5022
|
קרולין יקרה אני בטוחה שכל החלטה שתתקבל תהיה ההחלטה הנכונה. אני מאחלת לאביך בריאות טובה והחלמה מהירה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2013 20:01
קרולין Posts: 6651
|
אז עברו להם החגים, תוכניות יש רק למגירותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת....תמיד אומרת לנו מורתנו האהובה מירי - וכמו תמיד כמה שהיא צודקת. אבא שלי היקר והאהוב, עדיין בבדיקות, ומטופל ע"י אורלוג מנתח בכיר - שבאמת גם בן א ד ם יקר ונפלא זכינו יש לו חיידק בשתן, ברזל נמוך מאד מטפלים בו תרופתית במקביל, ממשיכים לנקז שתן מקטטר..... בקיצור רק בע"ה בשבוע הבא יוחלט מה מי מו? כן ניתוח לא ניתוח.... ושרק רק יהיו לכולנו בשורות טובות אמן וכן......החיים מזמנים לנו מהכלללללללללללללללללללללללללללל אני מאד מאד מתרגשת מהעובדה שאבי היקר והאהוב, כאן, אצלי, מטופל בארץ, בידיים טובות, מקצועיות מוקף במשפחה שאוהבת, עוטפת ודואגת לו להכל. סליחה שאני לא ממש פה, כפי שהיית רוצה, אך הנסיבות שלי השתנו, ואני כולי מסורה לאבא ולטיפול בו. לענין הדיאטה...... היתה תקופה של המון אוכללללללללללללל מה זה???? וכן הקיבה שלנו היא שריר וכמו שהיא מתכווצת ככה גם היא מתרחבתתתתתת וכן הייתי בחופשה מהדיאטה וזה בטוחחחחחח עלה לי ביוקר, אבללללללללללללללללללללל היה לי טעים מאד וכל הזמן היו לי אורחים כי אבא לא יוצא , והיינו מוקפים במשפחה וגם באוכל של חגיםםםםם, משובח, ביתי, טעים ומשמין. היום יום חדששששששששש, שבוע חדשששששששששששששש, חוזריםםםםםםםם לשגרההההה המבורכתתתתתתתתתתתתתת שתהיה מבורכת לכולנו אמןןןןןן. שוב תודה לכולכם על הברכות החמות ליום הולדתי אוהבת המוןןןןן שלכם, קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|