הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בפעם השנייה הקיץ..עקיצה תמימה של חרק- אשמח להעזר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/09/2013 23:05

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מבאס תרגישי טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
29/09/2013 05:58

dany
dany
אפי,
הטלפאסט לא מרדים בכלל מנסיון של יותר משנתיים, רק מרגיע ביותר ולשעות רבות.

EFF כתב:
כמה שאתן נפלאות....היד משתפרת - אם כי מגרדת כל כך ואני מתאפקת...חחח...אנחנו הלא מומחים באיפוק...

לקחתי טלאפסט - לא מרדים אותי...חח...היפר אקטיבית כמוני כלום לא מרדים..(הלואי שימשך כך..)

וכן...תיכף נוסעים לחוף ראשון למלא מצברים בריקודים ושירים. מי בא???
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2013 19:26

EFF
EFF
כמה שאתן נפלאות....היד משתפרת - אם כי מגרדת כל כך ואני מתאפקת...חחח...אנחנו הרי מומחים באיפוק...

לקחתי טלאפסט - לא מרדים אותי...חח...היפר אקטיבית כמוני כלום לא מרדים..(הלואי שימשך כך..)

וכן...תיכף נוסעים לחוף ראשון למלא מצברים בריקודים ושירים. מי בא???
edited by EFF on 9/29/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2013 16:50

dany
dany
לא שייך לעניין, אבל טולי בעלי קיבל את הטלפאסט ככדור למשך היום ואילו ללילה את היסטזין שזה סוג של אהיסטון. ונאמר לנו בפירוש שטלפאסט הוא ליום כי אינו מרדים.
הוא סובל מארטקוריה נודדת כרונית, כך שהוא חי עם הכדורים הללו.
ואפי יקרה גם אני חושבת שצריך לעשות בדיקות אלרגיה מעמיקות בכדי לדעת מה קורה ומה את צריכה לקחת.

toly כתב:
יקרה שלנו
מקווה שהיד והמצב רוח שפירים
מאחר ושאלת אז הנה האינפורמציה הבאה אך אינה מהווה תחליף להתייעצות עם רופא מומחה עור ו/או אלרגולוג
תלכי לקבל זריקה חד פעמית נגד רגישות/אלרגיה במוקד לרפואה דחופה+ כדור ותיק ומצויין בשם איהסטון או לורסין שהם פחות מרדימים
מטלאפסט.
2זה נשמע יותר כפנימי ולא רק חיצוני אך יתכן שאת זקוקה גם למשחה אחרת המשלבת אנטיביוטיקה עם סטרואידים
ןפנסטיל אינה בקטוגריה הזו.
3 משהו במיידי בעת עקיצת חרק מניסיון אישי:מריחה או שטיפה עם חומץ תפוחים שימוש בקרח על מקום העקיצה
ו4 שתייה מרובה של מים ובהזדמנות ראשונה החליפי רופא ובקשי לעשות טסט עורי לרגישות לחרקים ןקרציות (הרופא אמור להבין )
תרגישי טוב ופיזוז נעים בריקודים
והשיר מקסים
נשיקות
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2013 16:00

נחושה
נחושה
גם אני בעד יעוץ אצל אלרגולוג. מומחה לאלרגיה. אגב יש תתי התמחות גם בזה. כמו ילדים. לב ריאה. עור..... בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2013 14:34

toly
toly
יקרה שלנו
מקווה שהיד והמצב רוח שפירים
מאחר ושאלת אז הנה האינפורמציה הבאה אך אינה מהווה תחליף להתייעצות עם רופא מומחה עור ו/או אלרגולוג
תלכי לקבל זריקה חד פעמית נגד רגישות/אלרגיה במוקד לרפואה דחופה+ כדור ותיק ומצויין בשם איהסטון או לורסין שהם פחות מרדימים
מטלאפסט.
2זה נשמע יותר כפנימי ולא רק חיצוני אך יתכן שאת זקוקה גם למשחה אחרת המשלבת אנטיביוטיקה עם סטרואידים
ןפנסטיל אינה בקטוגריה הזו.
3 משהו במיידי בעת עקיצת חרק מניסיון אישי:מריחה או שטיפה עם חומץ תפוחים שימוש בקרח על מקום העקיצה
ו4 שתייה מרובה של מים ובהזדמנות ראשונה החליפי רופא ובקשי לעשות טסט עורי לרגישות לחרקים ןקרציות (הרופא אמור להבין )
תרגישי טוב ופיזוז נעים בריקודים
והשיר מקסים
נשיקות
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2013 10:27

רבקה
רבקה
אפי'לה , איך היד
האם חל שיפור ?
תרגישי טוב ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2013 20:26

1103
1103
תודה אפי על שיר מקסים כל כך
אני מקווה שבעית הנפיחות בידך תיפתר במהרה ותמצאי לה מזור
שבת שלום
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2013 18:34

סיסו'ש
סיסו'ש
היי,

אולי את צריכה אנטיביוטיקה?
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2013 18:03

EFF
EFF
הופכת אצלי לנפיחות איומה...שוב באותה יד...כמה מגרד...גם בפעם הקודמת הרופא לא הושיע והמליץ בדיוק על אותם מוצרים שאני משתשת בהם משחת פנסטיל וכדורים נגד אלרגיה...יש למישהו כאן רעיון אחר?
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בפעם השנייה הקיץ..עקיצה תמימה של חרק- אשמח להעזר

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!