הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הדיאטה שמשגעת את אמריקה - שובה של האשליה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/09/2013 23:04

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
חיוך מהלב סעי וחזרי בשלום ותהני המון המון
ואת טולי בטוחה שאת הדוקה בחזרה עם השגרה והאכילה סומכת עליך בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/09/2013 05:53

dany
dany
בילוי נעים ותחזרי בשלוםsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
29/09/2013 05:36

אקורדיאון
אקורדיאון
נסיעה טובה והנאה שלמה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2013 15:49

1103
1103
חנה
דרך צלחה נסיעה טובה
ניליWave

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2013 12:20

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקרות שלי, אנו יודעות את ה"תורה" וכל דבר אחר, ש"חוסך" משהו חיוני מהגוף - הגוף זוכר ויחזיר לו רעה כשתיפסק הדיאטה הזו. בקיצור כל מה שכתבתם נ כ ו ן והנכון הוא לאכול בריאותית את הכי טוב, ולא לחסוך בשום דבר מן הגוף כי כל אבות המזון וכל הדברים הם חיוניים לגוף, גם אני ניסיתי בעברי דיאטה דומה אבל כידוע לא הצלחתי לשמור על ההשגים ועליתי בחזרה עם ריבית.
היום כולנו בבית הספר של מירי בלקין ויודעות את התורה וגם יודעות שאין אחרת נכונה יותר, כי כולנו עברנו ועשינו את הדרך - כמובן כל אחד שאינו בבית הספר הנ"ל שיעשה מה שהוא או היא רוצים, שכל אחד יצליח בדרכו, אני מפרגנת לכל העולם ולאשתו.. אבל לי אין דרך אחרת.
תודה לאל חזרנו לשיגרה הברוכה ובאמת אנו מברכות על כך. באהבה לכולם חנה - יוצאת הלילה לארה"ב לילדים.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2013 05:21

אקורדיאון
אקורדיאון
טולי ללא ספק ולכן כלמודות נסיון משיטות שונות ומשונות כאן העוגן שלנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/09/2013 12:54

toly
toly
מיכל יקרה
צודקת ב100 % אך עם יד על הלב יש מישהו מאיתנו שלא עשה או ניסה דיאטות בזק כאלה או אחרות בתקווה למהפך זריז וקצר
ובמיוחד בעיתות קיץ או לאחר חגים? בודאי שכן אך כגודל הירידה כך גודלה של העלייה המהירה לאחר מכן
האשלייה הזו של זבנג וגמרנו כוחה תקף ויפה לאולפני הוליבוד....כי אין תחליף לאימון יומי התמדה ואורח חיים בריא לטווח ארוך
והנה הסיפור האישי שלי מחג זה:חג עם הרבה יציאות ואוכל בחוץ בבית הקפדתי כל השבוע על שיגרה וללא אויבים וכמובן הצפירה בחמש
הרבה מים תה צמחים וקצת פעילות לטוכע'ס וגם היתה מעידה יום אחד בשלישי עת הוכנסה עוגת תפוזים למקרר לאוורחים לא צפויים ואני מה זה התבלבלתי למולה כמו נרקומן נקי אחרי שנה שפתאום הסניף מנה....ועוד מנה וכך חוסלה חצי עוגה .....הפעם כעסתי על עצמי אולם הודות לכך שאני חניכה של מירי שוב אחזתי במושכות מחדש
המשפט דיאטה אחרי החגים כבר מזמן לא בלקסיכון שלי מאז שאני שוב בבית ספרה של מירי....
מים רישום מחדש חותכת סלט נצמדת לתפריט והחיים יפים ונהדרים ומזג האוויר רק מפתה לעוד סיבוב בפארק...
חג שמייח ובהחלט בשליטה יפה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
26/09/2013 06:42

אקורדיאון
אקורדיאון
ללא ספק אין קיצורי דרך,אולי לאלה שרוצים לרדת 5 קג אבל אין זבנג וגמרנו בירידה אמיתית ,זו דרך חיים.
בקיצור אנחנו כאן וממשיכים בדרך המבורכת שלנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2013 23:24

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אשליות יש ובשפע..אבל דרך חיים יש רק אחת וזו לא דיאטת בזק אלא איכות חיים לטווח ארוך וזה רק כשלומדים לאכול מהכל בצורה שפויה ואת זה אפשר ללמוד בביהס של מירי ...אז כהרגלנו אנו ממשיכים במה שאנו כבר יודעים הכי טוב שיהיה מוצלח smile
edited by דובונית אכפת לי on 9/25/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2013 15:40

dany
dany
אין ולא יהיה קיצורי דרך לעולם...........upset
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2013 14:35

EFF
EFF
כן כן מיכל....תמיד יש פראיירים מתחדשים...ויש עוד כאלו שחושבים שאת השמנמודים אפשר להוביל בקלות לארץ האשליות...לא בבית ספרנו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2013 12:31

Hot chick
Hot chick
בכל כמה זמן, בעיקר בחגים ובקיץ, צצות להן דיאטות פלא המבטיחות נסים ונפלאות. כל כמה שנים חוזרת גם דיאטת החלבונים הוותיקה והידועה לשימצה בשינוי אדרת ומתחזה למשהו חדש ומהפכני. הפעם זו ״הדיאטה שמשגעות את אמריקה״ (כתבה בישראל היום בערב חג סוכות השני http://www.israelhayom.co.il/article/11891). איך ירדתי שמונה קילו בשלושה חודשים, מתפארת הכותבת ומפרטת איך ירדה סוף סוף אחרי שנכשלה בכל מיני שיטות אחרות, כולל מירי בלקין (!)
כשקוראים את הכתבה מגלים שזו שוב ביקור הגברת הזקנה - דיאטת החלבונים הישנה והרעה. מה הפלא שהכותבת ירדה? הרי בדיאטת החלבונים אפשר גם לרדת שמונה קילו בשבוע. אלא מה, בטח שאם לא אוכלים פחמימות כלל (אחד מאבות המזון החיוניים) מרזים בטירוף. אבל ברגע שמתחילים לאכול נורמלי, עולים שוב במשקל, כפי שקרה לכותבת עצמה. אז מה החכמה? סתם הרסת לעצמך את המטבוליזם (קצב חילוף החומרים).
והכי אירוני - הרי בדיאטה הגיונית ומספקת, עם פחמימות, כמו אצל מירי בלקין, למשל, היתה הכתבת יכולה לרדת 12 קילוגרם או לפחות 10ק״ג באותו זמן. כלומר, לא רק שהתענתה אלא ירדה מעט יחסית בדיאטת כסח שאין ממנה מוצא אלא להעלות שוב במשקל!!! שהרי ברור שלא תהפך לדרך חיים. כמה פעמים עוד ינסו לעבוד עלינו עם הפטנטים האלה?
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הדיאטה שמשגעת את אמריקה - שובה של האשליה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!