הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי יקרה ההרצאה ששמעתי היום

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/09/2013 23:42

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
טרם שמעתי את ההרצאה אך ריגשת אותי בפוסט שלך אכן אין כמו כבוד האדם את עצמו וסביבתו .. כל הכבוד לך שהבאת עצמך לידי עשייה במסגרת שוב את בשליטה ומודעת לעצמך וזה חשוב יישר כוח ואני בטוחה שעם אימונים כאלה יהיה קל יותר ויותר..ושיעשעת אותי עם הופסט לדני שיהיה לך בהצלחה בהמשך סומכת עליך....

ודנילה זכרי גם אם יש מעידות את במודעות ובמסגרת ובטוחה שהשמיים הם הגבול אז תטפחי על השכם ואמרי כל הכבוד על היש בהצלחה בהמשך smile
המשך שבת רגועה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2013 22:50

toly
toly
דנילה
אוהבת את הפרגון שלך ואם במקרה וורשה הפכה למודל "קינאה" עבורך =זו כבר הצלחה
איך אומרת מירי:אם אני יכולה אחרי 30 שנה אז גם אתם יכולים
אז יאללה לאפס מח לקחת אוויר ולשלוט באוכל גם בחג
אגב גם מישמיש טרם הפנימה כללי השליטה ושיטת בלקין
הפרסרית הזאת "ניקתה יפה את הפארק היום משיירי האוכל שהותירו החוגגים...ועוד ברוב חוצפתה הלברדורית
הביטה עלינו עת ישבתי עם "אימה" על ספסל . כאילו לא אכלה כלום מזה חודש
רוכב אופנים שעבר לידנו ציין: איזו כלבה יפה אך שמנה....יש לו מזל שמישמיש לא שמעה אותו.....ואני הייתי בנירוונה על הספסל אחרת הייתי מרסקת לו את הטוכעס הדק שלו או מוציאה לו ונטיל בגלגל....
מישמיש יפייפיה אך קצת שמנדמודה כמו זאת שאוהבת אותה מאוד ומקבלת אותה כפי שהיא- נקודה סוף פסיק!!!
ואני בטוח לא איעלם מרוב רזון וטוב שכך
נשיבוקים
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2013 05:03

dany
dany
טולינקה
את ממש תלמידה מחוננת.
אני בעוונותי אחרי כל כך הרבה שנים עדיין לא הגעתי למקומך, כולי קנאהupset
ובכל זאת שמחה על כל נפש מיוסרת אחת שיורדת "מהמדף".
הלוואי עלי!!!!!!!!!!!!!
למרות כל הדיבורים הפנימיים והשכנועים .......... זה עדיין לא עובד.
המשיכי כך ואת על הדרך הנכונה להצלחה אמיתית.
כפי שכתבת זה לא הקילו יותר או פחות, אלא הרעשים שנגמרים בראש.
נשיבוקים, דני
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 19:52

toly
toly
היא המתננה הכי יפה שקיבלתי ליום הולדתי ולכל השנה החדשה והנפלאה הזו
ראשית הדיבור שלך על הצום ההזדככות הפנימית ההליכה לבית הכנסת
בעיני גם זה יום כל כך מיוחד מרגש (נולדתי ביום כיפור על פי תאריך יהודי ועברי)
ואימי ז"ל נהגה לספר איך הרופאה שלה שהייתה אישה דתייה הלכה ברגל כברת דרך
באשמורת הבוקר כדי להוציא אותי לאוויר העולם (כבר מרגע לידתי ביצעתי תרגילי אקרובטיקה מקוריים (לידת עכוז) והוכנסתי ברוב הדר לאינקובטור .....מאז התפתחתי ממש יפהsmile)
אז למרות האישור והפטור בכתב מפרופסור מסוים שלא לצום החלטתי באמונתי הרבה גם השנה לקיים צום וללכת לבית כנסת אחר וגם לי
הייתה חוויה מתקנת.
אך מה שתפס אותי הכי חזק בהרצאתך המדהימה מירי יקרה וממש ריגשת אותי עד דמעות ובעיניי זאת שיא ההצלחה
זה להיות בראש ובראשונה בן אדם טוב חם מפרגן לעצמך ולסביבתך כמו שנאמר בתורתנו:"ואהבת את רעך כמוך"
אני גאה בירידתי שוב אך יותר מכל קילוגרם למטה או למעלה אני חשה הצלחה כבירה ששבתי למסגרת והייתי מספיק כנה עם עצמי להודות שאני זקוקה לעזרה ותמיכה בנדון
כשם שאדם הנמצא במצוקה נפשית ומודע למצבו הולך לאיש מקצוע ונעזר בפסיכולוג כך אני נעזרת בך ובאנשי הפורום היקרים
אז כן אני חדורת אמונה בעצמי שאשוב לגיזרתי המצומצמת אך זה הרבה יותר מגיזרה ומידה בחגורה:זה התהליך עצמו של השינוי במח השמן שלי שעליו לעבור עוד אימונים ותרגולים רבים אז אני מתרגלת כל יום מחדש
ומאמנת עצמי לשובע ולרוגע ללא בולמוסים וכולי אמונה ותקווה שגם האיזון יופיע באחד הימים
היום כתבתי פוסט שאני מפחדת מהארוחות בחוץ במהלך החג
אחרי ששמעתי את ההרצאה המדהימה שלך אני ממש רגועה וחזקה יותר
כי מחר ןבשאר ההזמנות זה יהיה למעשה אימון ןתרגול מחדש של כללי הזהב של מירי בלקין לאכילה בחוץ
אני הולכת ליהנות מהחברה האווירה ולא רק מהאוכל
אני אשתה מים והרבה (גם במהלך ההאזנה להרצאה עם כוס קפה מיהרתי ללגום 3 כוסות מים אחרי הקפה-כוחה של מירי עליי....
אני אלבש את הגינס החדש והצמוד עדיין עליי אקח צלחת אחת בלבד אלעס לאט ואחייך ואצחיק את כולם בסיפורי גב' זליבנסקי
וכמובן שמחמש צפירה ארוכה:הכנסתי לאחרונה התרעה ותזכורת בצליל לנייד בשעה 17 ועד כה עובד נפלא
והעיקר והעיקר לא לפחד כלל
חג אסיף שמח מהנה ואני כבר מצפה לסיפורים וחוויות מהחופשה המרתקת שלכם
אוהבת ומחבקת
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי יקרה ההרצאה ששמעתי היום

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!