הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » זקוקה לעזרתכן

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/09/2013 23:34

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
Good Posting

ולך חיוך מהלב מאחלת בהצלחה והתמדה אני בטוחה שאת על הגל הנכון smile

dany כתב:
חנה יקרה
נדמה לי שאת קצת מפריזה ומגזימה בנוקשות כלפי עצמך, גם החצי חלה עדיין איננה סוף העולם, התחושה שלך שכלו כל הקיצים הרבה יותר קשה מאשר אכילת החלה.
תהיי קצת יותר סלחנית ..... לעצמך.
ומיד חזרת לסדר ולתכנית. אנחנו רק בני אדם, וזה קורה וזה יקרה, ואי אפשר לחיות תמיד עם יסורי מצפון ותחושה של כישלון.
אני יודעת שאת מאד חוששת לחזור למצב שהיה, אך זה לא יקרה כי את היום במקום אחר. מקום של מודעות והבנה.
בנוגע לארה"ב אמנם לא הייתי שם בשנים האחרונות אך ביקרתי שם במשך שנים רבות, ואני יודעת שיש שם ירקות ופירות ומוצרי חלב ולחם קל,וכל אשר נרצה ואם החלטת שאת שומרת הרי שאין מצב שתפלי על ג'נק פוד.
ואם החלטת בראש!!!!!!!!! ששום דבר לא יפיל אותך אז שום דבר לא יפיל אותך, היו פעמים שחזרתי משם מינוס כמה קילוגרמים כי החלטתי שכך זה יהיה, ולעומת זאת שהחלטתי שאני פורקת כל עול כך זה היה.
כך שאל תפחדי אלא האמיני בעצמך ובכוחותיך, תכנסי לפורום עד כמה שתוכלי. ואנחנו תמיד נהיה כך בשבילך.
נסיעה טובה וכייף אמיתי לפגוש את הנכדים.
באהבה דני

edited by דובונית אכפת לי on 9/24/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2013 05:48

dany
dany
חנה יקרה
נדמה לי שאת קצת מפריזה ומגזימה בנוקשות כלפי עצמך, גם החצי חלה עדיין איננה סוף העולם, התחושה שלך שכלו כל הקיצים הרבה יותר קשה מאשר אכילת החלה.
תהיי קצת יותר סלחנית ..... לעצמך.
ומיד חזרת לסדר ולתכנית. אנחנו רק בני אדם, וזה קורה וזה יקרה, ואי אפשר לחיות תמיד עם יסורי מצפון ותחושה של כישלון.
אני יודעת שאת מאד חוששת לחזור למצב שהיה, אך זה לא יקרה כי את היום במקום אחר. מקום של מודעות והבנה.
בנוגע לארה"ב אמנם לא הייתי שם בשנים האחרונות אך ביקרתי שם במשך שנים רבות, ואני יודעת שיש שם ירקות ופירות ומוצרי חלב ולחם קל,וכל אשר נרצה ואם החלטת שאת שומרת הרי שאין מצב שתפלי על ג'נק פוד.
ואם החלטת בראש!!!!!!!!! ששום דבר לא יפיל אותך אז שום דבר לא יפיל אותך, היו פעמים שחזרתי משם מינוס כמה קילוגרמים כי החלטתי שכך זה יהיה, ולעומת זאת שהחלטתי שאני פורקת כל עול כך זה היה.
כך שאל תפחדי אלא האמיני בעצמך ובכוחותיך, תכנסי לפורום עד כמה שתוכלי. ואנחנו תמיד נהיה כך בשבילך.
נסיעה טובה וכייף אמיתי לפגוש את הנכדים.
באהבה דני
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2013 17:56

נחושה
נחושה
חיוך מהלב כתב:
יקירותי תודה על העידוד וההכרה שאין לנו דרך אחרת ומייד אספתי את עצמי ואני משתדלת מאד והחל לו שבוע חדש ומקווה לטוב. באהבה חנה

Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2013 12:04

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקירותי תודה על העידוד וההכרה שאין לנו דרך אחרת ומייד אספתי את עצמי ואני משתדלת מאד והחל לו שבוע חדש ומקווה לטוב. באהבה חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2013 07:15

נחושה
נחושה
אקורדיאון כתב:
ללא ספק יש הצלחות ונפילות כולנו רק בני אדם שאוהבים לאכול אבל גדולתנו להודות בכך ולטפל.
זו הדרך הנכונה ,מרימים ראש וקדימה.
ושוב אומר שאין מחיר למסגרת.

מסכימה במאה אחוז
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2013 06:14

אקורדיאון
אקורדיאון
ללא ספק יש הצלחות ונפילות כולנו רק בני אדם שאוהבים לאכול אבל גדולתנו להודות בכך ולטפל.
זו הדרך הנכונה ,מרימים ראש וקדימה.
ושוב אומר שאין מחיר למסגרת.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2013 21:41

EFF
EFF
חנה יקירתי....נכון - החלה ניצחה הפעם בקרב - אבל ידוע.....לא תמיד אנחנו המנצחים...צריך לדעת לקבל מפלה - ומיד לאסוף את עצמנו ולהתכונן ל"קרב " בכוחות מחודשים...
זו בעצם הרגשת האושר כאשר אנחנו מנצחים את האוכל - אבל לא לעולם חוסן...חולשות הן חלק מחיינו - תאוות האוכל היא חלק מאיתנו - אנושי, מוכר וניתן לתיקון...

שבוע נפלא לך !!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2013 12:29

חיוך מהלב
חיוך מהלב
התחברתי לכל אחת מכן ברמה ... כי גם לי יש וידוי קשה. אחרי יומיים שבהם התפרעתי (כי אירחתי וגם אכלתי מהעוגה שהכנתי לצערי), אסור שיהיו אוייבים בבית, אני במקום אחר, אבל אתמול היה לי יום לחוץ במיוחד. בני חזר אחרי שהיה בחו"ל חודשיים ימים לאחר שנסע לעזור לאחיו הוא עשה טיול גדול באלסקה וגם ביתר חלקי ארה"ב כשנפגש עם חברתו... חזר הביתה חיכינו הרבה זמן בנתב"ג למזוודות כי ביום שישי אח"צ יש הרבה מאד טיסות המגיעות הביתה במיוחד של אלעל ולכן הלחץ הרב והמון אנשים. כשהגיע הכנתי א. ערב טעימה ופשוטה, (אני לא יודעת לבשל הרבה דברים מסובכים) אבל לביתי הגיעה חלה מתוקה גדולה למדי, ואני נפלתי עליה עוד לפני ארוחת הערב ואכלתי כמעט חצי חלה לבדי. למה? איני יודעת, פשוט לא היה לי כוח נפשי להפסיק. זה דבר שאינו קורה לי או לא קרה לי אלא לפני הרבה חודשים. חשבתי לעצמי מה הביא אותי לכך? עייפות, הרגשת ריקנות אחרי שהרבה זמן הלחץ התפוגג, (איזה לחץ??) והרגשה בבטן שאני חייבת לאכול הרבה פחמימות. בקיצור של דבר גם הגזמתי בא. הערב ואח"כ הצער על הנפילה שלי. אל דאגה החלה שהגיעה אלי הלכה לפח הזבל מיידית הבוקר. אני קמה ומתחילה מחדש. לא איני רוצה לעשות לעצמי משטר דיאטטי מאד מאד דרסטי, כי איני מאמינה בכך. אני אצא לצעדה כרגיל היום, ולא מעבר לכך, אחזור לשיגרה ואשמור עד כמה שאפשרי. אני לא בעד דברים קיצוניים זה לא דבר שנכון לי ולגופי, אבל ממש הרגשתי רע אחרי כן גם פיזית. בקיצור יש הצלחות ויש גם נפילות או כשלונות. איני רוצה לצאת מהארץ לארה"ב במצב זה, ואני ממש פוחדת מהאוכל שם. אני מקווה שאוכל תמיד לקבל סלט בכל מקום, שאדע לא לאכול את הדברים האסורים והגרועים לבריאות ושאחזור לפחות כפי שאני יוצאת אבל בטח לא במשקל גבוה יותר. אז זהו, כמה מילות עידוד מכן תעזורנה לי לעבור את השבוע הקרוב כי ביום ו' בערב אנו טסים בע"ה. כידוע אני חולקת עימכן את הטוב והפחות טוב, כי הרי אנו לא מיקשה אחת כל הזמן ואי אפשר להיות "בסדר" כל הזמן, אבל הרגשתי שזה מה שרציתי אתמול בערב, ואני רגועה עכשיו אבל חושבת שוב ושוב על מה שהכנסתי לגופי. אני לא פח זבל וטוב ששמתי החלה היפייפיה והטעימה בפח. לא ידעתי שכך יהיה. הרי מיוזמתי לא הכנסתי אותה לביתי... עכשיו למדתי שאני לא יכולה לאכול דברים מהסוג הזה בכלל, שהם סכנה עבורי אולי כי גם שנים רבות לא אכלתי דבר כזה, ולבטח ההרגשה הנפשית והעייפות הרבה שחשתי. בקיצור לומדים כל יום בחיים משהו ואני למדתי.מקווה שהנזק אינו גדול ואוכל לתקנו השבוע אבל לא בקיצוניות כי זה לא נכון עבורי. שבת מאושרת לכולכן ועידוד כלשהו יעזור לי לבטח

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2013 09:01

מיכל שרון
מיכל שרון
טולי איזה הורסת את... הצחקת אותי מאוד...
סחתיין עליך על השליטה והאיפוק מול אפי הבוקר המושחתים... ואני לגמרי יכולה להבין כמה טוב הרגשת..
כיף לך שהתמלאת מפרגונים ולא ממאפים!

מקווה בכל זאת שהקיבה תסתדר לך.. כי בטן שטוחה או לא.. זה לא כיף להרגיש ככה...
מקווה שאת צולחת את המשך החג באותה הדרך.

שבת נפלאה...
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2013 23:36

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
שמחה שצלחת את הארוחה
ומאחלת לך שתחגגי תמיד ותהיי מאושר
והכי חשוב הרבה הרבה בריאות smile
המשיכי כך לאורך החג בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2013 23:12

toly
toly
שוב בנות תודה על כל הטיפים והעצות
לקחתי לתשומת ליבי וגזרתי
וגם כנראה מירי והמלאך רפאל שומרים עלי מקרוב
חטפתי אמש כאבי בטן עזים ביליתי חצי לילה בטואלטה או מה שנקרא"סמפרה דירטה לניאגרה
לא היה לי נעים לבטל את החגיגה ואווירת החג אז שתיתי הרבה תה צמחים בבית לפני ההגעה למסעדה
הגעתי עם בגד מחמיא וצמוד (טוב קמתי עם בטן כמעט שטוחה מרוב הריצות בלילה
בארוחת הבוקר שכללה בופה עשיר ויפה מאוד ביקשתי מים חמים הוצאתי את התיונים שלי להרגעת הבטן"חברי מסביב התפלצו אני התעלמתי מהרמות הגבות
הזמנתי 2 ביצים קשות והסתפקתי בפרוסת קיש תרד וכוס תה צמחים נוסף ואת כל צלחת המאפים והעוגות הזזתי ממני לכיוון חבריי הרחקתי כיסא ולגמתי בכייף ללא שום מתוק או ממתיק את הקמומיל שלי
האמת? קיבלתי המון מחמאות על הופעתי היום שזה היה שווה מכל עוגת יום הולדת וגם הקיבה עשתה לי שירות יוצא מן הכלל
ואני ממש בעננים על השליטה שלי היום : כנראה אני באמת מתבגרת וצומחת לגובה ולא לרוחב לשם שינוי...smile) יחי השינוי
שרק כך תמשיך השליטה בחג כל כך ארוך ונפלא שכזה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2013 04:59

dany
dany
תודה מותק וחגים וזמנים לשמחה ולששון.

toly כתב:
דנילה יקרה
את ממש קוראת מחשבותיי....בדיוק כתבתי על כך בפוסט אחר שאני הולכת ללבוש את הגינס החדש והצמוד
אך זה עוד יותר נעים לקרוא ולשמוע כשזה בא ממך
ומכל מלמדיי השכלתי ואני אוהבת ללמוד עוד ועוד
באהבה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 20:10

toly
toly
דנילה יקרה
את ממש קוראת מחשבותיי....בדיוק כתבתי על כך בפוסט אחר שאני הולכת ללבוש את הגינס החדש והצמוד
אך זה עוד יותר נעים לקרוא ולשמוע כשזה בא ממך
ומכל מלמדיי השכלתי ואני אוהבת ללמוד עוד ועוד
באהבה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 20:05

toly
toly
תודה אפילה יקרה
מחר זה יהיה אימון ותרגול שטח אחרי הרבה זמן שלא אכלתי בחוץ למעט ביום הולדת שהאמת לא נגעתי כלל במתוק והיה לי ממש נהדר
תודה על התזכורת והטיפים אהבתי את רעיון הביצה הקשה והמים
גם תלמידים ותיקים זקוקים לרענון הכללים
אז תודה יקרה וחג שמח טעים ושופע מחול וזמר לכם
חיבוק ונשיקה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 16:49

dany
dany
נוסף לכל העצות החכמות שקיבלת כאן לבשי בגד יפה וצמוד.....................wink
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 16:17

EFF
EFF
טולי יקרה....כמו שמירי אומרצ - בחגים, לא להרגיש חסך או מסכנות..אבל כמובן ״יש גבול״...אכלי מכל אשר אינך אוכלת בשיגרה בכמות סבירה...מה שיש בבית - אין צורך לאכול בחוץ...אחרי המנה- להרחיק את הכסא מהשולחן כדי שהיד לא תגיע לאוכל...לשתות המון מים שגם כן משביעים.ועוד...לא להגיע רעבה..ביצה קשה לפני היציאה עוזרת לבלום...בכל מקרה חג שמח וטעים ולא לפחד .בטחון בעצמך וביכולותייר חשוב ..ובכלל מירי בשטח (על כתפינ!...) אנחנו לא במתח.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 12:35

toly
toly
תודה יקרה
אעשה כדברייך ואשתדל להינות מהאווירה והחברותא
תודה וחג שמח מאוד גם לך
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 11:24

דרך המלך
דרך המלך
תהני בארוחת ותאכלי כזית.. תהני מהארוחה ולא ממקום אחר.. תשתי המון המון מים ותצטיידי במסטיקים לחרום..
מאמינה שתצליחי בגדול כי את על המסלול
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 11:08

toly
toly
בנות יקררות וגם בנים סמוייםsmile)
עד כה החגים עברו בשליטה יפה והנאה רבה
ועכשיו אני חשה ממש שאני בפני אתגר מורכב:ממחר אני מוזמנת לארוחות בחוץ
ובגילוי נאות זה מפחיד אותי....בבית אני אלופה כי אין שום פיתוי
אך מחר אני מוזמנת כחלק מחגיגות יום הולדת שלי שהיה השבוע ושל חברה שחוגגת מחר
לבופה ארוחת בוקר במקום הידוע בארוחות הבוקר המעולות שלו
כבר ביררתי מראש מה כולל הבופה והאמת? את כל מה שצויין שם אני אוהבת ואני בכלל הכי אוהבת ארוחות בוקר בחוץ
שומו שמיים וארץ זבת חלב ומאפים מה אני עושה?
זוכרת כלל ברזל של צלחת אחת בלבד זוכרת מים חמים עם לימון+נענע
אך אני ממש זקוקה הפעם לעזרתכן אנשי פורום יקרים
כי בערב יש לי ארוחה נוספת ועוד כמה כאלה בחוץ במהלך חול המועד שגם צעדת ירושלים סובב כינרת והירידה באופנים מצפת לכיוון צומת קריית שמונה לא תעזור לי....
מה עושים? איך צולחים את נהר הארוחות וההזמנות הללו בשלום? לא בא לי לצום או לקזז אחרי החג
כאן ועכשיו רוצה לשמור על הישגיי אשר עמלתי עליהם מאוד.
אני זקוקה לטיפים עצות וכמה שיותר מכן
חג סוכות שמח
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » זקוקה לעזרתכן

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!