הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סקרון תוכניוות לבילוי בסוכות והתחייבות באוכל -כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/09/2013 23:14

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
הי דרך המלך תודה על התייחסותך לפחות מישהו..
לא חיפשתי רק משהו בשבילי אלא חשבתי שיהיה נחמד שכולם ישתפו אבל לא נורא
ההצעה לגבי לא תקפה כי ביתי קטנה וגם החג בעלי עובד אך ארשום לי ובע"ה יהיו עוד הזדמנויות אדע על המקום
תבורכי שבת שלום smile

דרך המלך כתב:
דובנית יקרה
ממליצה לטייל בפארק אלונה קרוב לזכרון.. נקוות מיים שמטיילים עם הילדים ועם פנסים בחושך..המים עד גובה הברכיים .. ההליכה במים כחצי שעה.. הילדים מאד נהנים.. היינו שם בראש השנה עם ילד בן 17 ושהקטן בן 9.. חברים היו עם ילדים בני 4..אם הגיל פחות לדעתי לא מתאים.. יש באזור גם בציר ...
מקום נוסף הוא פארק אוטופיה מדהים ביופיו....
המחירים די נוחים...
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 09:30

דרך המלך
דרך המלך
דובנית יקרה
ממליצה לטייל בפארק אלונה קרוב לזכרון.. נקוות מיים שמטיילים עם הילדים ועם פנסים בחושך..המים עד גובה הברכיים .. ההליכה במים כחצי שעה.. הילדים מאד נהנים.. היינו שם בראש השנה עם ילד בן 17 ושהקטן בן 9.. חברים היו עם ילדים בני 4..אם הגיל פחות לדעתי לא מתאים.. יש באזור גם בציר ...
מקום נוסף הוא פארק אוטופיה מדהים ביופיו....
המחירים די נוחים...
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 06:23

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
בנות תודה על השיתוף
אבל חלק ממטרת השיתוף בשרשור זה הייתה שנעביר יחד שיתופים בבילוי גם בארץ היפה שנמליץ על מקומות ושנלמד זה מזה

איפה כדאי לטייל להיות לראות שנחלוק יחד את מה שאנו אוהבים ונעשיר את עצמנו בזכות זה
אז מי שבא לה להמליץ מה טוב ומה נחמד... כמו המלצה על ספר שפעם היו פה שירשורים כאלה ואולי גם את זה כדי להחזיר ...

והשיתוף והטיפים לשליטה בחג תמיד טובה כתזכורת בחגים שכך לא יהיו לנו תירוצים השמנמודים כמו לזכור שזו תק נפלאה ואנו בשליטה או לדאוג לעצמנו לאוכל או להמנע מפחמימות בערב כך לחזק את מה שהראש יודע שכך יהיה קל יותר שוב מי שבא לה תודה

תהנו בחג ושיהיה יום מדהים smile

edited by דובונית אכפת לי on 9/19/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 06:19

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
דנילה חמודה לדאוג לאוכל עבורך זה חשוב ונפלא כל הכבוד לך תהנו בקיבוץ ואצלכם באירוח smile

אפילה כל הכבוד על השליטה המופלאה באירוע יישר כוח ואיזה כייף שאתם והחותנים העתדיים כך בקשר זה אינו מובן מאליו 5 שיהיה הרבה שמחות וכייף smile שתמשך התק המצויינת בע"ה ושתצלחי את החג בקלות תהני smile

דרך המלך חמודה המון בהצלחה בשליטה ואכן מים מים מים מים חשוב מאוד שיהיה צמוד אלינו כחברנו הקרוב ביותר תהני מהחג smile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 06:14

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
צניעות אכן מעלה חשובה
מקווה שעמדת בגבורה באירוח ואכלת ונהנת במודעות ובשליטה כמה שניתן
ואכן מכל מלמדי השכלתי בכדי שלא נעלה קילוגרמים מיותרים חשוב ללמוד מהם וגם אם קשה לומדים אט אט כל פעם קצת ומשתפרים
תודה על השיתוף
חיוך מהלב כתב:
אמש אהבתי מאד איך שאת מירי נראית בחליפת החתונה של ביתך. מאחלת לך מכל הלב שתשמרי על מה שהשגת בעמל רב, ותוכלי ללבוש את החליפה לעוד שמחות ובאמת רק לשמחות... ובנימה זו, גם חשבתי לעצמי על נושא הבריאות ואיך המאכלים הבריאים הם המולכים בחיי תודה לאל ואפילו אני אוהבת אותם. כל זה מקל מאד על השמירה וגם אם אצליח לרדת עוד מעט לפני שאני נוסעת לארה"ב זו תהא ברכה גדולה ואני מצפה ומקווה לכך.
על כל פנים, אתמול דיברה מירי על התקווה שיש לנו בסוף הפירמידה וגם על צניעות. לכך אני מתפללת מידי יום. אלי היקר תן לי את הצניעות שאני זקוקה לה בפני כל האנשים שאני מכירה וגם אלה שאיני מכירה. כי בבסיס הצניעות עומד עקרון שמבין שאנו בני חלוף, שלא משנה מה יש לנו בחיינו, הכל שברירי ובטח שאני לא טובה יותר מאף אחד אחר. המקום היחידי שבו אולי אני "טובה יותר" זה כשאני טובה לעצמי ואוכלת נכון בריא ובכמות סבירה. אולי אני עולה על אלה שאני רואה שבקושי הולכות מרוב שומן אבל לא מוותרות על גלידה גדולה, על מכנסיים צמודים שפשוט לא מיטיבים עימהן, על חטיפים שאני גם אני לא מכירה אותם כלל מטעימה כבר לפחות שנתיים, ועוד כמה דברים שאני ויתרתי עליהם. בהחלט אני מבינה שיש טובים ממני בנושא השמירה כמו את אפי היקרה, לבוא לחתונה לא לאכול? כמה שבעה אפשר לבוא? בכל זאת שמחה ומשהו לאכול צריך לא? אבל עמדת בפרץ ולא נגעת כל הכבוד לך. אז לכל אלה שהם טובים ממני ועושים אפילו יותר ממני כדי לשמור על ההשגים מאחלת אני חג שמח, ולכל האחרים גם כן חג שמח ובשפיות כמה שיותר, ולכולנו שיהיה רק שקט כאן שנוכל להנות מכל החגים והרי גם הם מסתיימים בשבוע הבא... וכל יום לקחת אותו לגופו ולהשתדל. גם לי יש אורחים מחר ואני מכינה כל מיני מאכלים אבל אעשה כמיטב יכולתי לא לאכול אלא כזית מכל דבר כדי שלא אצטער אחר כך עלי לחשוב כיצד ארגיש אח" כ אם יהיה לי צפוף בבגדים שלי אם לא אראה טוב בשל 1 או 2 קג חלילה שיושבים בדיוק על הכרס כשאני מעלה אותם ועצם המחשבה כבר סותמת לי את הלוע. נקווה שאהיה חזקה מול כל המאכלים שאכין לאורחי (בעיקר מה שישאר אחרי שילכו)... הרבה זמן לא אירחתי ולא אפיתי ובישלתי אבל צריך לעמוד בכך ולהתאמן ב"לא חלילה ליפול עליהם"... ובנימה אופטימית וחיובית זו אני שולחת לכולכם ברכות לחגים שמחה וכיפים ובעיקר בעיקר מחשבה אחת לפני שאנו בולסות ... כי יש אחרי כן תשלום כבד שלא כדאי.... באהבה חנה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 05:17

דרך המלך
דרך המלך
חג שמח לכולם....
אנחנו מבלים את החג עם המשפחה מארחים ומתארחים.. בתקווה לא לאבד שליטה ולשתות המון...
חג שמח
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2013 13:58

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אמש אהבתי מאד איך שאת מירי נראית בחליפת החתונה של ביתך. מאחלת לך מכל הלב שתשמרי על מה שהשגת בעמל רב, ותוכלי ללבוש את החליפה לעוד שמחות ובאמת רק לשמחות... ובנימה זו, גם חשבתי לעצמי על נושא הבריאות ואיך המאכלים הבריאים הם המולכים בחיי תודה לאל ואפילו אני אוהבת אותם. כל זה מקל מאד על השמירה וגם אם אצליח לרדת עוד מעט לפני שאני נוסעת לארה"ב זו תהא ברכה גדולה ואני מצפה ומקווה לכך.
על כל פנים, אתמול דיברה מירי על התקווה שיש לנו בסוף הפירמידה וגם על צניעות. לכך אני מתפללת מידי יום. אלי היקר תן לי את הצניעות שאני זקוקה לה בפני כל האנשים שאני מכירה וגם אלה שאיני מכירה. כי בבסיס הצניעות עומד עקרון שמבין שאנו בני חלוף, שלא משנה מה יש לנו בחיינו, הכל שברירי ובטח שאני לא טובה יותר מאף אחד אחר. המקום היחידי שבו אולי אני "טובה יותר" זה כשאני טובה לעצמי ואוכלת נכון בריא ובכמות סבירה. אולי אני עולה על אלה שאני רואה שבקושי הולכות מרוב שומן אבל לא מוותרות על גלידה גדולה, על מכנסיים צמודים שפשוט לא מיטיבים עימהן, על חטיפים שאני גם אני לא מכירה אותם כלל מטעימה כבר לפחות שנתיים, ועוד כמה דברים שאני ויתרתי עליהם. בהחלט אני מבינה שיש טובים ממני בנושא השמירה כמו את אפי היקרה, לבוא לחתונה לא לאכול? כמה שבעה אפשר לבוא? בכל זאת שמחה ומשהו לאכול צריך לא? אבל עמדת בפרץ ולא נגעת כל הכבוד לך. אז לכל אלה שהם טובים ממני ועושים אפילו יותר ממני כדי לשמור על ההשגים מאחלת אני חג שמח, ולכל האחרים גם כן חג שמח ובשפיות כמה שיותר, ולכולנו שיהיה רק שקט כאן שנוכל להנות מכל החגים והרי גם הם מסתיימים בשבוע הבא... וכל יום לקחת אותו לגופו ולהשתדל. גם לי יש אורחים מחר ואני מכינה כל מיני מאכלים אבל אעשה כמיטב יכולתי לא לאכול אלא כזית מכל דבר כדי שלא אצטער אחר כך עלי לחשוב כיצד ארגיש אח" כ אם יהיה לי צפוף בבגדים שלי אם לא אראה טוב בשל 1 או 2 קג חלילה שיושבים בדיוק על הכרס כשאני מעלה אותם ועצם המחשבה כבר סותמת לי את הלוע. נקווה שאהיה חזקה מול כל המאכלים שאכין לאורחי (בעיקר מה שישאר אחרי שילכו)... הרבה זמן לא אירחתי ולא אפיתי ובישלתי אבל צריך לעמוד בכך ולהתאמן ב"לא חלילה ליפול עליהם"... ובנימה אופטימית וחיובית זו אני שולחת לכולכם ברכות לחגים שמחה וכיפים ובעיקר בעיקר מחשבה אחת לפני שאנו בולסות ... כי יש אחרי כן תשלום כבד שלא כדאי.... באהבה חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2013 13:49

1103
1103
אפי ודני מקסימות
ישר כוח כל הכבוד
חג שמח
ניליgrouphug

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2013 13:48

1103
1103
רבקה כתב:
חג שמח לכל חברותי
כל אחד יהנה באשר הוא
ונקווה שיהיה עם המון שליטה והצלחה ♥♥♥

רבקושד יקרה
חג שמח ומלבלב
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2013 13:32

רבקה
רבקה
חג שמח לכל חברותי
כל אחד יהנה באשר הוא
ונקווה שיהיה עם המון שליטה והצלחה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2013 12:02

EFF
EFF
ומה אצלנו?? אתמול היינו בחתונה בגבעת ברנר - היה שמיח....לא אכלתי כמעט כלום.....(לשמחתי הגעתי שבעה..)
היום בסוכה אצל מחותני החדשים - החתונה של בני בעוד חודש - אבל המחותנים ממש לא חדשים לנו - בני וחברתו כבר יחד 8 שנים, ואנחנו התחברנו עם משפחתה כבר לפני שנים אחדות...

באשר להתחיבויות באוכל - אני בתקופה מצויינת - מתחייבת ועומדת בכך טפו..טפו..
edited by EFF on 9/18/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2013 10:32

dany
dany
היום ערב חג אצל הבת בקיבוץ עם כל המשפוחה כולל הבת שהגיעה מחו"ל עם בעלה.
יום שישי בערב כולם אצלי. ואחר כך נראה איך ממשיכים.
אני דואגת שיהיה לי מה לאכול בכל אירוע על מנת להמשיך ולשמור ואפשר גם לרדת.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2013 09:25

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
נשמח עם תשתפו מה התוכניות לסוכות עם הילדים הנכדים המשפחה כולם smile

ומה ההחלטות שלכם בנוגע לאוכל בואו נתחייב יחד ונצליח smile

אז תוכניות רבות מידי כמעט ולא עשינו בן זוגי עובד סבב של משמרות כל חג סוכות חול המועד שבת ושמחת תורה אז אין הרבה אופציות לצערי ... אולי נגיע לאירוע הבריאות של סופר פארם בהרצליה smile
ובאשר לשליטה מתחייבת ללא פחמימות בערבים בכלל מה שלא חייב לא צריך smile
שיהיה חג שמייח

edited by דובונית אכפת לי on 9/18/2013
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סקרון תוכניוות לבילוי בסוכות והתחייבות באוכל -כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!