הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני מאוהבת... בדיאטה!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/09/2013 23:59

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
בטוחה שתצליחי אם רק תרצי ותעשי אין זו אגדה בהצלחה smile

tutit כתב:
כל הכבוד מיכלי:-) לרדת סביב החגים זו אליפותתתת
אני מכירה את ההרגשה ....ריחוף בלי ספק
ביומיום די הולך לי ובחג נתקעתי ואף עליתי קילו שלם.....
מחכה לחזור לשגרת האוכל במהרה ....ולשוב ולהרגיש כמוך בעננים
בהצלחה לכולנו והמשך חג שמח ובשליטה....
0 קישור קבוע (Permalink)
24/09/2013 13:13

tutit
tutit
כל הכבוד מיכלי:-) לרדת סביב החגים זו אליפותתתת
אני מכירה את ההרגשה ....ריחוף בלי ספק
ביומיום די הולך לי ובחג נתקעתי ואף עליתי קילו שלם.....
מחכה לחזור לשגרת האוכל במהרה ....ולשוב ולהרגיש כמוך בעננים
בהצלחה לכולנו והמשך חג שמח ובשליטה....
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 12:46

toly
toly
מיכלי יקרה
גם אני מאוהבת במילותייך סגנון כתיבתך המדהים והאנרגיות החדשות שלך
מקווה שתומר ונועה היקרים שלכם כבר בריאים ומריצים אתכם בפארק
תתחדשי על הבגדים החדשים איזה כייף אדיר שופינג ליום הולדת ובכלל להיכנס במידה חדשה וקטנה יותר
ואהבה מנצחת גם במשקל
חג שמח ונפלא לכם
טל
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 10:48

קרולין
קרולין
מיכל יקרה
מצטרפת לאפי אהבה מביאה א ה ב ה
בהצלחה
ותמיד כשהגישה חיובית הרבה הרבה יותר קל....
חג שמח לך ולכל המשפחהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2013 06:07

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אפוש אהבתי את שרשמת תודה smile

EFF כתב:
מיכלי...כל זמן שאת מאוהבת בדיאטה היא תשיב לך אהבה - וזה מה שחשוב בשורה התחתונה...חג שמח לכם צמד חמד !!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2013 13:35

רבקה
רבקה
אז איך אמרנו מיכלי
אהבה גוררת אהבה והיא תנצח
כל הכבוד יקירה
ולכל משפחתך איחולי חג שמח ומהנה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2013 11:58

EFF
EFF
מיכלי...כל זמן שאת מאוהבת בדיאטה היא תשיב לך אהבה - וזה מה שחשוב בשורה התחתונה...חג שמח לכם צמד חמד !!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2013 09:12

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כל הכבוד על העמידה במקום אחרי החג והחצי יותר בטוח ירד בריאות לילדיך והמון ... אין כמו לקבל מחמאות זה כייף אדיר תחדשי על הבגדים עם המידה פחות בטוח מגיע לך על העשייה ההתמדה וההשתדלות שגם אם קשה את במסגרת והחריגה היא לא נוראית ובמודעות המון הצלחה בהמשך
והמשיכי עם ההתאהבות בדיאטה זה טוב ומחזיר אותך לדרך הנכונה במקום לשקוע למקומות שלא יובילו אותנו לשם מקום
ובטוחה גיתי שאם תרצה עם אישה כזו אין זו אגדה
חג בשליטה ושמח לכם בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2013 06:08

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכלי כל מילה אמת לאמיתה למעשה תקציר של החיים האמיתיים אבל במסגרת שבשורה התחתונה מחזירה אותנו תמיד לשפיות.
המשיכי להנות מהמחמאות וכמובן מהביגוד החדש.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2013 00:46

miribelkin
miribelkin
Administrator
מנפלאות הדיאטה....
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2013 00:45

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכל יקרה הפלאת לכתוב....מסכימה עם כל מילה....
מנפלאות השיאטה והשליטה...בריאות ביטחון עצמי....
ומחמאות, מאנשים טובים ומפרגנים....תמשיכי כך גאה בך
חג שמח אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2013 23:21

דרך המלך
דרך המלך
לא נותר אלא לומר לך שאת מהממתת
תמשיכי לקצור מחמאות מהסובבים אותך וגם מהמוכרות..smile)מאחלת לעצמי גם להדבק בחיידק האהבה לדיאטה...
גאה בך מאד!!!!!
אין ספק שהליכה מחטבת אותנו בהיקפים גם אם ירדנו קילו מרגישים כאילו ירדנו מלא...
יקירתי המשיכי בדרכך הנכונה ותמשכי להביא לעצמך מתנות מדהימות כי את מדהימה!!!
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2013 20:45

gity1
gity1
בהחלט מהממת גם אני מקווה להידבק קצת באנרגיית הדיאטה שלך ולהתחיל לראות ולהראות תוצאות ... אני מתנחם בעובדה שאני עדיין מתמיד בחדר כושר למרות תנאי פתיחה לא כולם ... חג שמח והצלחות בדיאטה לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2013 16:16

מיכל שרון
מיכל שרון
פורום יקר ואהוב.. אני בעננים.. ממש ברגעים אלו שאני יושבת וכותבת אני גם בעננים.. ואני רוצה לקחת גם אתכם איתי!
אז ברור שאני אתעכב עם הגן עכשיו והכל יעצור לדום כי אני חייבת לשתף אתכם...
אז סליחה ששוב נעלמתי לכם אחרי שבוע שעבר.. העדכון שאני חייבת לכם הוא שכל חששותיי נתבדו ועברתי את ראש השנה "על המקום"!!!
ורק נגמר החג ויצאתי מההרצאה של שבוע שעבר בכוחות מחוזקים ונחישות על בדיאטה הגיע יום כיפור...
השנה אחרי 3 שנים שבהן יום כיפור נופל אצלי על הריון או תקופת הנקה והצום ממש גומר אותי פיזית, החלטתי מראש השנה לא לצום (כן.. אני עדיין מניקה) וככה בלי להתכוון, לא רק שלא צמתי.. אכלתי גם בשביל בית כנסת שלם של צדיקים שצמו... wink
ותוך כדי נועה ותומר שוב (פעם שלישית כבר תוך חודשיים) חטפו וירוס שלשולים, היו בבית, וחולים ומה לא? והדיאטה ואמא הוסטו ממרכז תשומת הלב... ובגלל זה לא הייתי כאן...
והיום בשקילה.. שוב נס משמיים קרה לי וכל הבית כנסת שאכלתי עלה לי רק ב"חצי יותר"!

אבל עזבו את כל זה...אתם זוכרים שאמרתי לכם שעשיתי לעצמי מתנה לחג?
אז היום גם עשיתי לעצמי מתנת יומולדת!!! (סוף החודש.. אני תיכף נושקת ל-30... אמא!)
כי קילו לפה או קילו לשם זה שטויות... משהו בי השתנה לגמרי... הגוף שלי אחר.. בכל מקום שאני הולכת אנשים מחמיאים לי בלי סוף...
רואים שרזיתי.. מברכים אותי ומתפעלים ממני ושואלים איך ולמה וכמה ואצל מי (מירי אל דאגה.. כל הקרדיטים בסוף של הכתוביות הולכים רק אליך wink) וזה עושה לי המון!!!!
וככה אפילו שקשה לי ואפילו שמאתגר לי אז אני נחום-תקום (פחות כבד מבעבר)... ואחרי יומיים של נשנשת בלתי פוסקת הבוקר קמתי לבישולים והכנות (שחס וחלילה אני אכנס לעוד חג חסרת חומת מגן ראשונה)...
וככה אפילו שקשה לי ואפילו שמאתגר לי אז אני קמה כל בוקר לצעוד... כי העצלות שלי והעייפות שלי לא שוות כלום מול המחמאות! מול הישבן שלי + עקבים שנראה חטוב ופיגוזי מתמיד במראה!
וככה אפילו שקשה לי ואפילו שמאתגר לי אז אני החלטתי היום לכבוד החגים לחזור לרישום... להחליט שהמחברת והשורות יהיו השוטר שלי בשבוע הבא...
וככה עם הכל.. אפילו עם חצי קילו יותר היום.. ובטן שמרגישה קצת יותר נפוחה מפחמימות מיותרות שנזללו ללא מחשבה תחילה.. אפילו שעם הכל, אז הלכתי לקנות לעצמי בגדים חדשים היום ברונן חן (החנות האהובה עלי) ולממש שם את מתנת היומולדת שלי....

אז המוכרות שכבר מכירות אותי ישר התחילו לשרוק לי ולסובב אותי ולא האמינו איך השתנתי! איזה הבדל ושינוי חלו בי רק מלפני מספר חודשים (אז מהפעם היא שגררתי את אביטל לקניון פ"ת ובסוף אני לא קניתי כלום כי הרגשתי שמנה), לא הפסיקו להתפעל ממני ואני מרוב מחמאות שכחתי שבכלל אני רק על יוגורט ופריכיות מהבוקר.. שהשעה כבר 14:00 ולא אכלתי כלום כמעט היום...
רק רציתי עוד מהסם המשכר הזה של הרזון!!!!
וכשרוצים.. אז מקבלים! ירדתי מידה שלמה במכנסיים יקיריי!!!!
אמרתי שאני מסטולה מדיאטה?

אז עכשיו כשאני בבית.. עם שקית בגדים חדשה ונהדרת (ושוב תודה לבעלי היקר שהסכים לבוא ולשבת ולנוד בראשו מה כן יפה ומה לא ולבחון את הישבן שלי בקפדנות מכירה וידענית... מתה עליך!!!!) איך אני לא ארגיש בעננים? מה זה עכשיו חצי קילו שעלה? מי סופר אותו בכלל?

אז אתם מבינים למה אני מאוהבת בדיאטה?
כי היא מחייה אותי, כי בימים כאלה שאני קמה עייפה מלילה רצוף התעוררויות (תודה פיץ) ולא ממש מרגישה שבא לי לעשות משהו חוץ מלהתכרבל עם כיכר לחם טרייה ו-200 גרם חמאה, אז מזל שיש לי שקילה... שיש לי את מירי שאני לא מעיזה להגיע אליה כולי צ'ראפאחן ובשבילה אני מתאפרת קלות ומתייפייפת, בימים כאלה מזל שאני מסתכלת במראה ויכולה לומר בביטחון ועם הצדקה מלאה: מיכל את מהממת!
כי בימים כאלה בלי הדיאטה הייתי רק ממשיכה להתכנס לכדור של עצבים וכעס והאשמה והנמכה עצמית איומה...
אבל אני לא במקום הזה! אני מאוהבת בדיאטה כי היא באמת.. אבל באמת עושה אותי בנאדם שמח יותר, בטוח יותר, אוהב יותר וטוב יותר!

בברכת אהבה טובה לכולכם, מיכל.
אה כן.. וחג שמח!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני מאוהבת... בדיאטה!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!