18/09/2013 08:45
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מירי יקרה תודה רבה על מילותיך החמות והמעודדות ואכן אם היה קל היינו מביאים עוד ועוד ואמן ויהיה רק בריאות לכולנו הכי חשוב אקו ודנילה תודה על חיזוקים לפעמים יש ימים מעפנים כאלה אבל עבר וחוץ מלהיות חולים שלושתינו הכל יהיה בסדר בע"ה תודה על החיזוקים חיוך מהלב השם בעיקר בכדי לא לשכוח מה גם שאני מאוד אוהבת את דובוני אכפת לי אז כך ששלם לי עם זה ... תודה על מילותיך ואכן נתמיד יחד ונגיע רחוק תבורכי יום קסום וחג שמייח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2013 12:35
חיוך מהלב Posts: 1125
|
דובונית יקרה, הגיע הזמן לשנות את שמך. את לא דובונית את אישה מיוחדת אין ספק, וחזרה לשיגרה המבורכת אין כמוה. אני מסכימה. מצאי לעצמך שם חדש שישקף את ה"דרך שעשית" בנושא ההרזיה ומכאן שגם הבטחון העצמי בטח גדל כל הזמן ולאט לאט תגיעי ליעדים שהצבת לעצמך. בינתיים מועדים לשמחה והעיקר לעשות את הכל בכיף ולאט לאט בהתמדה שזו מילת המפתח שלי בחיים. התמדה וכל יום מחדש
-- hs
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2013 05:36
אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה את יודעת ,אומרים כשהולך אז הולך אבל הכל יחלוף ויבוא על מקומו בשלום.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2013 05:34
dany Posts: 19819
|
דובונית מתוקה, כל מה שתיארת זה סדר יום רגיל לחלוטין. לא לדאוג את לא שונה מכל אם אחרת. המשיכי להיות כאן איתנו הכי כייף.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2013 23:12
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דובונית מדהימה שלא מכזיבה.... מהיום שהוקם האתר את היית מהראשונות שכתבו תמכו והשפיעו על המשתתפים בפורום. אני מאד שמחה שחזרת להשתתף, ואת איתנו בכף כל הזמן. בקשר לביתך היקרה, אמי ז"ל הייתה אומרת, שאם היה קל לגדל ילדים היינו מביאות, עשרה......אין אושר גדול מילד, ויש איתו עליות וירידות. העיקר הבריאות. שתהיה שנה נפלאה לך ולמשפחתך. גאה בך מאד ואוהבת מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2013 23:06
|
תודה על התגובות החמות והמחבקות על האיחולים והכל תודה לכל אחת ואחת באופן אישי ולכולן יחד תודה שקראתן והגבתן תבורכו !!! האמת היה יום מוזר פעמיים נשפך לי כוס חלב הילדה הקיאה עלי את נשמתה נשברה לי צלחת כמעט נהרס לביתי ארוחת הצהרים בגללי ואני גם עכשיו מקוררת גרון ואף באסה ....................... אבל שאלא יהיו צרותינו ואמן ותתבשר בע"ה בבשורות טובות התגעגעתי
edited by דובונית אכפת לי on 9/15/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2013 21:16
קרנושה Posts: 3420
|
מדהימה! את מודל לחיקוי עבורי. תמיד היית ותמיד תישארי כזו עבורי. אני יודעת שתחזרי לסורך או לכל מקום שבו תחפוץ נפשך... אני שמחה שאת כאן, את מוסיפה ערך מהותי כאן וכח לפורום שלנו, אוהבת אותך ושולחת מלאן נשיבוקים♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2013 20:16
קרולין Posts: 6651
|
דובונית יקרה אין כמו מירי שלנו היא האחת והיחידה ויש לכולנו בית חם איזה כיף לנו כיף שאת איתנו זה אושר גדול רק בריאות לך ולכל בני ביתך אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2013 14:22
רבקה Posts: 8411
|
דובוניתה חברה יקרה שלנו בפורום כייף לנו שאת כאן איתנו ונאחל לך ולכולם שתהא השנה שנת בריאות אושר ושמחה ושנה טובה ומתוקה. אני שמחה שאת חוזרת לשיגרה ולשליטה ומאחלת בריאות למקסימה הקטנה באהבה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2013 10:30
ליאת של יוני Posts: 189
|
העיקר הבריאות גם של ביתך וגם שלך. אני בטוחה שאת יודעת עד כמה חשוב להמשיך במסגרת. להיות מודעת, מחושבת ולעולם לא לוותר! בהצלחה בהמשך ושנה טובה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2013 08:16
נינוש Posts: 1442
|
דובונית יקרה גם אנחנו לא התייאשנו ממך , ידענו שתחזרי אלינו התחתנת במסגרת שלנו וילדת אצלינו אז בטוח בטוח שתחזרי אלינו שתהיה לך שנה מצויינת ושמחה לך ולסובבים אותך !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2013 05:51
dany Posts: 19819
|
דובונית יקרה קודם כל בריאות והחלמה. נפלא שחזרת לשורותינו. שתהייה שנה נפלאה שנה של שמירה וירידה. שנה של הפנמה והבנה. בקיצור שנה טובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2013 05:10
אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן נמשיך יחדיו בשיגרה המבורכת. החלמה מהירה לביתך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2013 23:07
|
מתנצלת שלא יצא לי להכנס אתמול היה עמוס + ילדה אחת חולה כל הכיפור הייתה עם חום וברז האף היה פתוח לא היה פשוט אבל תודה לאל עבר היום הלא פשוט הזה ... אני כן רוצה להתנצל שלא הייתי פה מלא זמן שהתגעגעתי אליכם מאוד גם אם רק צפיתי מהצד בחלק מהזמן שאני נהנת לחזור לשגרה המבורכת כאן באתר ומאוד מקווה שנמשיך את הגל הנכון כולנו ונהיה כאן השנה יותר ושהגוף יסלח שלקח לי מעט זמן לשוב ולהקשיב לו .... ושבע"ה יהיה לנו שנה מבורכת שבוע טוב וגמר חתימה טובה לכולנו ותודה מיוחדת למירי שמעולם לא הפסיקה להאמין לתמוך ופשוט להיות שם תודה מירי על הכל וסתם שיר שאני אוהבת תהנו גם : https://www.youtube.com/watch?v=P1OV_I6-5Gw
edited by דובונית אכפת לי on 9/15/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|