14/09/2013 22:54
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דרך המלך יקרה אם רק היית יודעת כמה לקחת לי את המילים מהפה היד על ההדק קלה מידי לצערנו גם כאן זה לא רק לבקש סליחה יום הכיפורים נועד למשהו הרבה מעבר לכך לחשבון נפש לזכור את שהיה לרוחניות ועוד ועוד ועוד וככל שעובר הזמן אנשים הולכים בעדר מבקשים סליחה ולא תמיד באמת מתכוונים הצביעות מסביבי לצערי אף מהקורבים לי היא מכוערת ומגעילה לא באה לשפוט ומתרחקת ממה שאפשר בחוכמה ומשתדלת ממי שלא להיות אדישה קשה לי לראות צביעות וחוסר כבוד לאחר ובטח לא להמתין שנה שלמה לסליחה שצריכה לבוא יישר מהלב כעושים משהו בשוגג כולנו אנושיים מותר לטעות ובטעות אולי אף פוגעים אנו אנושיים אך המעלה היא לדעת לסלוח... כמו טו באב לא צריך יום בשנה בכדי להביע אהבה אלא כל החיים ... מאחלת שכל אדם באשר הוא יהפוך להיות קודם כל אדם ויישר לקרובים לו ואחכ כל השאר שיהיה בשורות טובות שבוע מבורך edited by דובונית אכפת לי on 9/14/2013 edited by דובונית אכפת לי on 9/14/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2013 15:59
קרולין Posts: 6651
|
סיגלי, מסכימה איתך במאה אוזיםםםםםםםםםםםם. סליחה מהלב, לא מחכה ליום כיפורררררר סליחה מהלב, מתבקשת כשצריך וככה היא אמורה גם להתקבל. כל מקרה לגופו. יחד עם זאת גם סליחה כללית מתקבלת בברכה. שנדע תמיד, לאהוב, לכבד, לתת, לסלוח, ולהיות אנשים טובים יותר. אמן. נשיבוקים חמים וגמר חתימה טובה לך ולכולנו. לאב יו קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2013 11:34
EFF Posts: 6397
|
מסכימה איתך...אין סליחה "כללית".....אם מישהו עושה מעשה שמבקש סליחה - מן הראוי שהבקשה תעשה קרוב לאירוע..מה פתאום לחכות ליום אחד בשנה??? אני מעדיפה שימחלו לי מהר ובזמן..(לא שאנ עוה מעשים כל כך רעים....) גמר חתימה טובה וחג נעים !!!!!!!!!!!!!!!1
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2013 11:28
דרך המלך Posts: 5707
|
כל כך קשה לי שאנשים פתאם מבקשים סליחה אחד מהשני ביום הזה הכל כך מיוחד וכל כך קדוש... סליחה צריכה לצאת מעמקי הלב ולאו דווקא ביום כיפור.. אדם צריך לבקש סליחה אם טעה ולא לחכות ליום כיפור.. משום מה השנה מאד קשה לי עם הסליחות שמבקשים ממני .הואצפ מפוצצ בסרטונים לסליחות דווקא מאנשים תמימים וכנים... ואני שואלת ,אלו שבאמת צריכים לבקש סליחה היכן הם??? יום כיפור הוא יום קדוש עבורי מאד וכאדם לא דתי אך שןמרת מסורת וכן צמה מרגישה פתאם כבדות נפשית וחוסר אמת מהסובבים אותי.. מרגישה שהמילים יוצאות מהפה ולא מהלב.. מרגישה צביעות מאלה שסובבים אותי וחבל..חבל שאנשים לא מודעים למגרעות שלהם או בוחרים להתעלם מהם.. חבל לי שאני כאדם עם אינטלגנציה רגשית גבוהה מאד לוקחת ללב ,חבל לי שהרוע והחוסר תשומת לב קיימים.,חבל שאני לא יכולה לתקן את כולם וכן גם את עצמי כי אנני מושלמת וכן גם אני טועה וכן אני יודעת לבקש סליחה בכל הזדמנות שזה קורה. אני עוברת ימים לא קלים ולא פשוטים בכלל מסיבות בריאותיות ואישיות .. ומכיוון שהראש טרוד אני חושבת וחושבת המון ובין כל המחשבות עולה לי השאלה האם באמת הסליחה ביום כיפור היא אמיתית או בגלל שכך נהוג .. ???תמחלו לי ואמחל לכם אומרים זה לזה... . חיוך על הפנים וזהו !!!. . מאחלת לכל באי הפורום לכל הקוראים האנונימים שבאמת נתכוון לסליחה ושבאמת נסלח.. גמר חתימה טובה סיגלי...
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|