28/09/2010 06:49
dany Posts: 19819
|
תודה מתוקה אתמול עבר נהדר....... מקווה להמשיך באותה הרוח גם היום....... יום נהדר לכולנו דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 06:13
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בהצלחה דניאלה סומכת עליך ולכולנו המון בהצלחה אל ייאוש עוד רגע החגים מאחרינו אז עוד קצת מאמץ
dany כתב:
יקירתי היום באמת נראה הרבה יותר טוב ולגמרי שונה מאתמול.......... מקווה להמשיך כך כי גם הגוף מרגיש הרבה יותר טוב שלא עושים בו שמות!!!!!!!!!!! ערב מקסים נשיקה דני quote=רבקה] dany כתב: כן רבקלה אהובתי הגדרת את השמנמודים ממש כפי שהם!!!!!!! וממש אין צורך בחגים וכולייייייייייייייייי מספיק איזו מעידה קטנה שסוחפת כלפי מטה................... אז היה לי אתמול יום כזה שהתחיל מצויין עם המון החלטות והבטחות והסתיים עם בטן שמנהההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב מזל שהיום מתחיל יום חדש. אמן!!!!!!!!!!!!! נשיקות דני דני'לה כמובן שאנחנו לא צריכים סיבה למסיבה מקווה שהתחלתי יקירתי את היום בהחלטה וביישום. מאחלת לך ולכולנו בשליטה ובהצלחה אוהבת ומחבקת אותך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2010 16:53
|
יקירתי היום באמת נראה הרבה יותר טוב ולגמרי שונה מאתמול.......... מקווה להמשיך כך כי גם הגוף מרגיש הרבה יותר טוב שלא עושים בו שמות!!!!!!!!!!! ערב מקסים נשיקה דני
quote=רבקה]dany כתב:
כן רבקלה אהובתי הגדרת את השמנמודים ממש כפי שהם!!!!!!! וממש אין צורך בחגים וכולייייייייייייייייי מספיק איזו מעידה קטנה שסוחפת כלפי מטה................... אז היה לי אתמול יום כזה שהתחיל מצויין עם המון החלטות והבטחות והסתיים עם בטן שמנהההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב מזל שהיום מתחיל יום חדש. אמן!!!!!!!!!!!!! נשיקות דני דני'לה כמובן שאנחנו לא צריכים סיבה למסיבה מקווה שהתחלתי יקירתי את היום בהחלטה וביישום. מאחלת לך ולכולנו בשליטה ובהצלחה אוהבת ומחבקת אותך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2010 12:53
רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
כן רבקלה אהובתי הגדרת את השמנמודים ממש כפי שהם!!!!!!! וממש אין צורך בחגים וכולייייייייייייייייי מספיק איזו מעידה קטנה שסוחפת כלפי מטה................... אז היה לי אתמול יום כזה שהתחיל מצויין עם המון החלטות והבטחות והסתיים עם בטן שמנהההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב מזל שהיום מתחיל יום חדש. אמן!!!!!!!!!!!!! נשיקות דני דני'לה כמובן שאנחנו לא צריכים סיבה למסיבה מקווה שהתחלתי יקירתי את היום בהחלטה וביישום. מאחלת לך ולכולנו בשליטה ובהצלחה אוהבת ומחבקת אותך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2010 12:49
|
בצקיסטית בגמילה כתב:
רבקוש נשממי כפרות! קודם כל תתחדשי על התמונה המהממת בפורום ומזל טוב על הירידה של הק"ג (מחוננת כרגיל :-)) כל הכבוד שאפילו ליקוק אחד לא נכנס אל פיך! גאונת הדור! אכן, יפה ואופה }{
בצקיסטית , תודה לך יקירתי. מחוננת כמו שקראת לי בלי ללקק אבל חתיכה בערב החג נכנסה לפי במודעות הרי צריך לדעת איך יצא ולהרגיש את הטעם. היה טעים ואיך מירי מלמדת אותנו לא יושב לי עכשיו על הראש "לא טעמתי". איך עובר עלייך מקווה שעד עכשיו בסדר , מה לעשות צריך לעבור עוד חג,שבת. העיקר שיהיה ימים נפלאים ומועדים לשמחה מחבקת אותך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2010 06:06
|
כן רבקלה אהובתי הגדרת את השמנמודים ממש כפי שהם!!!!!!! וממש אין צורך בחגים וכולייייייייייייייייי מספיק איזו מעידה קטנה שסוחפת כלפי מטה................... אז היה לי אתמול יום כזה שהתחיל מצויין עם המון החלטות והבטחות והסתיים עם בטן שמנהההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב מזל שהיום מתחיל יום חדש. אמן!!!!!!!!!!!!! נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 19:55
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
רבקוש נשממי כפרות! קודם כל תתחדשי על התמונה המהממת בפורום ומזל טוב על הירידה של הק"ג (מחוננת כרגיל :-)) כל הכבוד שאפילו ליקוק אחד לא נכנס אל פיך! גאונת הדור! אכן, יפה ואופה }{
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 17:48
|
אפי'לה שתהני עד בלי די
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 17:32
EFF Posts: 6397
|
תראו היכן אורבים לנו..? במקהלה שלכם- בריקודי העם אצלי..לפעמים מביאים ממש מטעמים ואני אפילו לא ניגשת...באתי לרקוד, לא??
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 17:28
|
dany כתב:
רבקוש יפה- רואים בתמונה המקסימה שהכנסת לפורום!!!!!!!!! אופה רואה שאת מקבלת מחמאות אז מבינה שאת יודעת דבר. וכבר הספקתי להכירך שאת מחליטה משהו שום דבר לא יעמוד בדרכך!!!!!!!!! ירדת את הקילו ואני בטוחה שהשבוע למרות החג והאירוחים תרדי את יתר החוב... מאמינה בך בגדול. שמחה על מצב רוחך המעולה ועדיין לא סיפרת לנו על בת המצווה......... מחכה לשמוע......... מועדים לשמחה חיבוק גדול דני דני'לה יקירתי תודה רבה על המחמאות. זאת תמונה מהבת מצווה שהיתה נהדרת והרגשת אושר אמיתי מגיע לי פעם ב- 12 שנה להיות יפה נכון? במקרה הזה זאת הפעם השניה בתוך 12 שנה . מאוד מקווה שאמונתך תדבק בי אבל לצערי יש קצת חריגות מערב החג והחג איך אנחנו השמנמודים אומרים - ממחר - אז אחרי החגים - שליטה מלאה - רבקה כתב: מהבוקר אני עומדת במטבח ואופה לכבוד מחר אנחנו מוזמנים כל המשפחה וכמובן אני "גם יפה וגם אופה" ח ח ח כל ההרכב שהיינו במלון בראש השנה מוזמן מחר לסוכה יהיה כיף כל המשפחה. אני גאה בעצמי כן מפרגנת לעצמי על זה שאפילו "ליקוק" לא נכנס לפי. מה אפיתי לא אספר לכם כמו שמירי אומרת שלא יצקצק לכם מהאוזניים חחח הכל בהומור כן חבר'ה? עכשיו אשב לי לאכול ארוחת צהריים כדת וכדין כמובן לא לקלקל את קילו הירידה של אתמול והכל כבר מוחבא במקרר עטוף טוב שלא ייראה ולא ייראו. כמובן שאני כבר מדברת אל עצמי שמחר כשיפתחו העוגות אז אולי חתיכה קטנה לנשמה ואולי לא. העיקר אני אלך הביתה והיתר יישאר שם במקום האירוח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 08:57
|
בטוחה שהיתה טעימה להפליא 222 כתב:
. סוף סוף פגשתי את רבקה ! . גם אני אפיתי סוכת-שלום .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 08:56
|
כל הכבוד יעלי התכנון הוא אב ההצלחה!!!!!!!! ולבקש זו אסרטיביות ברוכה המון הצלחה מועדים לשמחה דני
יעלי כתב:
ברכה יקרה, מי כמוני יודעת ומכירה את הבעיתיות של ההפסקות במקהלה. אצלך זה רק פעם בשבוע, ואצלי כמעט כל יום... אז למזלי במקהלת משגב שלי, מביאים חוץ מעוגות ומלוחים גם ירקות חתוכים, ושם אני חוגגת. מזיזה את כולם הצידה ונהנית מכל רגע. במקהלות האחרות, אני פשוט מכינה לי כוס קפה, ותחננת תמיד שיביאו גם חלב דל - לפעמים זה מצליח, ובורחת הכי רחוק מדלפק העוגות. ודווקא החברה הדקיקים מגיעים מהבית עם הטאפרוור עם סלט קטן לנשמה. - עכשיו גם את חברת אליהם - כל הכבוד! חג שמח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 08:54
|
ברכה יקירה אני בטוחה כי הרגשת הניצחון והתחושה כי את יכולה תישאר עימך לאורך זמן ותספק לך "דלק" להצליח גם הלאה......... כה לחי יקירתי והמשיכי כך את על הדרך הנכונה להצלחה!!!!!!! אוהבת דני
ברכההרשקוביץ כתב:
אפרופו כוח רצון רציתי לשתף אתכם בניצחון קטן שהיה לי הערב. לאחר גמר חופשת הקיץ הלכתי היום לחזרה של המקהלה שבה אני משתתפת. כעת, מקובל אצלנו שבכל חזרה יש הפסקת אוכל ובכל פעם מישהי אחרת מביאה את הכיבוד. בכל שנה אני מחליטה שאני אביא לעצמי את ארוחת הערב שלי ועד עכשיו זה לא בא לידי מימוש.
הפעם, מאחר והחלטתי שאני משתדלת להיות מאוד רצינית בנושא הדיאטה, הכנתי לי שני חצאי פלפל אדום ממולאים בתרד מאודה במעט שמן זית שאליו הוספתי שני חלבוני ביצים ובנוסף לקחתי גם עגבניות שרי.
כבר כשיצאתי מהבית הייתה לי הרגשה שאני מוגנת. בכל אופן כשיצאנו להפסקה עברתי ליד שולחן האוכל וסקרתי אותו ברפרוף והייתי כל כך מאושרת שיש לי את הארוחה שלי. אומנם הפסקת האוכל זה גם קטע חברתי אצלנו אבל כעת שום דבר לא משתווה להרגשה גם הפיסית וגם הנפשית שבאה בעקבות יכולתי לעמוד בפיתוי ולהתרחק משולחן האוכל.
הנסיון היום היה מוצלח ביותר, מקווה שאצליח להתמיד בעתיד.
תודה על תשומת לבכם,
לילה טוב
אוהבת,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 08:39
|
אקורדיאון יקרה לומדת להכירך לאט לאט ונוכחת לדעת שאת אקורדיאון סגור ולא פתוח........ יישר כוח בחיבה דני אקורדיאון כתב:
כל הכבוד בטח הכנת בין היתר את מתכון השחיתות הידוע שלי ,את יודעת שזה רעל עכברים! בכל מקרה חג שמח ואיך אמרת לי אתמול את צריכה להדבק ממני אז בכבוד זו מחלה בריאה,נשיקות ועכשיו אני יכולה כבר למסור ד"ש לעוזי אגב אתמול אחרי מירי הלכנו לנמל,היה משב רוח מרענן,אכלנו דגים וללא מתוקים!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 08:38
|
רבקוש יפה- רואים בתמונה המקסימה שהכנסת לפורום!!!!!!!!! אופה רואה שאת מקבלת מחמאות אז מבינה שאת יודעת דבר. וכבר הספקתי להכירך שאת מחליטה משהו שום דבר לא יעמוד בדרכך!!!!!!!!! ירדת את הקילו ואני בטוחה שהשבוע למרות החג והאירוחים תרדי את יתר החוב... מאמינה בך בגדול. שמחה על מצב רוחך המעולה ועדיין לא סיפרת לנו על בת המצווה......... מחכה לשמוע......... מועדים לשמחה חיבוק גדול דני
רבקה כתב:
מהבוקר אני עומדת במטבח ואופה לכבוד מחר אנחנו מוזמנים כל המשפחה וכמובן אני "גם יפה וגם אופה" ח ח ח כל ההרכב שהיינו במלון בראש השנה מוזמן מחר לסוכה יהיה כיף כל המשפחה. אני גאה בעצמי כן מפרגנת לעצמי על זה שאפילו "ליקוק" לא נכנס לפי. מה אפיתי לא אספר לכם כמו שמירי אומרת שלא יצקצק לכם מהאוזניים חחח הכל בהומור כן חבר'ה? עכשיו אשב לי לאכול ארוחת צהריים כדת וכדין כמובן לא לקלקל את קילו הירידה של אתמול והכל כבר מוחבא במקרר עטוף טוב שלא ייראה ולא ייראו. כמובן שאני כבר מדברת אל עצמי שמחר כשיפתחו העוגות אז אולי חתיכה קטנה לנשמה ואולי לא. העיקר אני אלך הביתה והיתר יישאר שם במקום האירוח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2010 14:03
אשירה Posts: 4292
|
ברכההרשקוביץ כתב:
יעלי כתב: ברכה יקרה, מי כמוני יודעת ומכירה את הבעיתיות של ההפסקות במקהלה. אצלך זה רק פעם בשבוע, ואצלי כמעט כל יום... אז למזלי במקהלת משגב שלי, מביאים חוץ מעוגות ומלוחים גם ירקות חתוכים, ושם אני חוגגת. מזיזה את כולם הצידה ונהנית מכל רגע. במקהלות האחרות, אני פשוט מכינה לי כוס קפה, ותחננת תמיד שיביאו גם חלב דל - לפעמים זה מצליח, ובורחת הכי רחוק מדלפק העוגות. ודווקא החברה הדקיקים מגיעים מהבית עם הטאפרוור עם סלט קטן לנשמה. - עכשיו גם את חברת אליהם - כל הכבוד! חג שמח. יעלי חמודה, אכן אין כמוך להבין את נושא הפסקת האוכל במקהלה. אז עד אתמול נהגתי בדיוק כמוך, גם אצלנו מביאים ירקות וגם אצלנו אפשר להסתפק רק בקפה כי אין חובה לאכול, אבל מה לעשות שאין לי כוח רצון ובפרט שאני יוצאת מוקדם מידי מהבית כדי לאכול ארוחת ערב בבית וחוזרת מאוחר מידי ובעצם בשעת ההפסקה אני די רעבה. בקיצור, בשבילי הפתרון הוא לקחת ארוחה אתי, אני רק מקווה שאעמוד בכך לאורך זמן. אגב יעלי, מסרתי לאירה ד"ש ממך והיא שמחה אבל היא שאלה אותי מאיפה אנחנו מכירות ולא ידעתי אם את רוצה לחשוף את השתתפותך בתכנית של מירי בלקין, אז התחמקתי מתשובה. לי לא אכפת לספר. בכל אופן יש לך ד"ש בחזרה. חג שמח ובהצלחה,
יעלי יקרה נראה לי שלא ראית את הפוסט הזה בו מסרתי לך ד"ש מאירה ולכן אני "מרעננת" אותו.
שבת שלום ומועדים ושמחה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2010 10:04
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כול הכבוד לעומדות בפיתויים יישר כוח ובהצלחה בהמשך יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2010 05:47
222 Posts: 87
|
. סוף סוף פגשתי את רבקה ! . גם אני אפיתי סוכת-שלום .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2010 22:40
קרנושה Posts: 3420
|
במילה אחת-מהממת! אין עלייך!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2010 22:14
1103 Posts: 5022
|
ברכה כל הכבוד לנחישות,זוהי הדרך הנכונה להצלחה.אנו חייבים להגן על עצמינו מפני מוקשים-אכילה חברתית ובלתי מבוקרת, ע"י כך שאנו מצטיידים מראש במאכלים המותרים לנו. אנו עושים זאת מתוך בחירה ולא מסיבה בריאותית.אשרינו.
חג סוכות שמח
בבריאות ובבשורות טובות
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|