22/09/2010 20:34
אשירה Posts: 4292
|
יעלי כתב:
ברכה יקרה, מי כמוני יודעת ומכירה את הבעיתיות של ההפסקות במקהלה. אצלך זה רק פעם בשבוע, ואצלי כמעט כל יום... אז למזלי במקהלת משגב שלי, מביאים חוץ מעוגות ומלוחים גם ירקות חתוכים, ושם אני חוגגת. מזיזה את כולם הצידה ונהנית מכל רגע. במקהלות האחרות, אני פשוט מכינה לי כוס קפה, ותחננת תמיד שיביאו גם חלב דל - לפעמים זה מצליח, ובורחת הכי רחוק מדלפק העוגות. ודווקא החברה הדקיקים מגיעים מהבית עם הטאפרוור עם סלט קטן לנשמה. - עכשיו גם את חברת אליהם - כל הכבוד! חג שמח.
יעלי חמודה, אכן אין כמוך להבין את נושא הפסקת האוכל במקהלה. אז עד אתמול נהגתי בדיוק כמוך, גם אצלנו מביאים ירקות וגם אצלנו אפשר להסתפק רק בקפה כי אין חובה לאכול, אבל מה לעשות שאין לי כוח רצון ובפרט שאני יוצאת מוקדם מידי מהבית כדי לאכול ארוחת ערב בבית וחוזרת מאוחר מידי ובעצם בשעת ההפסקה אני די רעבה. בקיצור, בשבילי הפתרון הוא לקחת ארוחה אתי, אני רק מקווה שאעמוד בכך לאורך זמן. אגב יעלי, מסרתי לאירה ד"ש ממך והיא שמחה אבל היא שאלה אותי מאיפה אנחנו מכירות ולא ידעתי אם את רוצה לחשוף את השתתפותך בתכנית של מירי בלקין, אז התחמקתי מתשובה. לי לא אכפת לספר. בכל אופן יש לך ד"ש בחזרה.
חג שמח ובהצלחה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2010 17:54
יעלי Posts: 589
|
ברכה יקרה, מי כמוני יודעת ומכירה את הבעיתיות של ההפסקות במקהלה. אצלך זה רק פעם בשבוע, ואצלי כמעט כל יום... אז למזלי במקהלת משגב שלי, מביאים חוץ מעוגות ומלוחים גם ירקות חתוכים, ושם אני חוגגת. מזיזה את כולם הצידה ונהנית מכל רגע. במקהלות האחרות, אני פשוט מכינה לי כוס קפה, ותחננת תמיד שיביאו גם חלב דל - לפעמים זה מצליח, ובורחת הכי רחוק מדלפק העוגות. ודווקא החברה הדקיקים מגיעים מהבית עם הטאפרוור עם סלט קטן לנשמה. - עכשיו גם את חברת אליהם - כל הכבוד! חג שמח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2010 16:29
שאפתנית Posts: 8392
|
ברכה יקרה, בהחלט קיבלת החלטה טובה ואכן החודש את לא נותנת לאויבים להיכנס אליך הביתה ולבטן ואת עומדת בזה בהצלחה רבה. המשיכי כך יקירתי, את על המסלול. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2010 14:14
EFF Posts: 6397
|
רבקהל'ה - את תלמידה 10 - מצטיינת באוניברסיטה של מירי....נשיקות וחג שמח ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2010 09:22
דפי Posts: 1126
|
ברכה יקרה כל הכבוד. תמשיכי ככה. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2010 07:52
דרך המלך Posts: 5707
|
רבקה יקרה כל הכבוד על כח הרצון זה די קשה לעמוד במטבח ולא לגעת תהני מהאורחים שלך הערב בסוכה והשתדלי לנוח וצברי כוחות חג שמח סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2010 05:01
מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד ברכה!!! אני לגרי מבינה רותך, גם אני תמיד חשה את המיני קונפליקט הזה בעבודה ובלימודים.. אבל שום דבר לא שווה איבוד שליטה וזה בדר"כ מה שקורה במצבים של אכילה חברתית.. אז מצידי שכולם יחשבו שאני סנובית.. בקטע הזה, כל מה שחשוב זה מה הכי עוזר לי בתהליך, מה הכי עוזר לי להתמיד ומה מביא תוצאות כל שבוע!!! חזקי ואמצי ואל תוותרי לעצמך.. תזכרי שאת שם לא בשביל הארוחה לא משנה כמה חברתית היא...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2010 01:12
אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח,זו אכן רצינות!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 23:50
|
אפרופו כוח רצון רציתי לשתף אתכם בניצחון קטן שהיה לי הערב. לאחר גמר חופשת הקיץ הלכתי היום לחזרה של המקהלה שבה אני משתתפת. כעת, מקובל אצלנו שבכל חזרה יש הפסקת אוכל ובכל פעם מישהי אחרת מביאה את הכיבוד. בכל שנה אני מחליטה שאני אביא לעצמי את ארוחת הערב שלי ועד עכשיו זה לא בא לידי מימוש.
הפעם, מאחר והחלטתי שאני משתדלת להיות מאוד רצינית בנושא הדיאטה, הכנתי לי שני חצאי פלפל אדום ממולאים בתרד מאודה במעט שמן זית שאליו הוספתי שני חלבוני ביצים ובנוסף לקחתי גם עגבניות שרי.
כבר כשיצאתי מהבית הייתה לי הרגשה שאני מוגנת. בכל אופן כשיצאנו להפסקה עברתי ליד שולחן האוכל וסקרתי אותו ברפרוף והייתי כל כך מאושרת שיש לי את הארוחה שלי. אומנם הפסקת האוכל זה גם קטע חברתי אצלנו אבל כעת שום דבר לא משתווה להרגשה גם הפיסית וגם הנפשית שבאה בעקבות יכולתי לעמוד בפיתוי ולהתרחק משולחן האוכל.
הנסיון היום היה מוצלח ביותר, מקווה שאצליח להתמיד בעתיד.
תודה על תשומת לבכם,
לילה טוב
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 21:57
נחושה Posts: 6982
|
רבקוש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 19:04
רבקה Posts: 8411
|
איתן שמחתי להכירך . אכן כמו שאקורדיון כתבה התמדה , יישום ההנחיות של מירי ושליטה יביאו אותך לחוף מבטחים. כולנו מקווים להצליח ונקווה שבשנה הקרובה עלינו לטובה ההצלחה תהיה מלאה שיהיה לך חג שמח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 18:36
|
eitan1 כתב:
אני בתחילת הדרך ואני פועל לפי הנחיות מירי אבל בעיית השמירה תמיד בעוכריי ואני מקווה להתמיד גם במפגשים ולהצליח לאורך זמן.
מילת המפתח התמדה במסגרת! לא להתרגש גם במשברים,כשעושים דיאטה ובעיקר לאחר שמגיעים ליעד יש משברים אך קל יותר לחזור לשפיות בתוך המסגרת,אני מדברת מנסיון של הרבה שנים,בהצלחה רבה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 17:28
eitan1 Posts: 50
|
אני בתחילת הדרך ואני פועל לפי הנחיות מירי אבל בעיית השמירה תמיד בעוכריי ואני מקווה להתמיד גם במפגשים ולהצליח לאורך זמן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 17:07
אסתי ברוך Posts: 1317
|
כל הכבוד רבקה נהדרת גמר חתימה טובה
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 17:01
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: כל הכבוד בטח הכנת בין היתר את מתכון השחיתות הידוע שלי ,את יודעת שזה רעל עכברים! בכל מקרה חג שמח ואיך אמרת לי אתמול את צריכה להדבק ממני אז בכבוד זו מחלה בריאה,נשיקות ועכשיו אני יכולה כבר למסור ד"ש לעוזי אגב אתמול אחרי מירי הלכנו לנמל,היה משב רוח מרענן,אכלנו דגים וללא מתוקים! מאמא'לה את השחיתות אני עושה ומשאירה לפסח - שם מקומו, אם הייתי עושה אותו לא הייתי יכולה בלי ללקק את הרעל הזה. בסוף אני אדבק מה את חושבת הד"ש יגיע. את יודעת כמה פעמים הוא העיר לי על זה שלא הכרתי ביניכם מדברים והוא שומע את השם ולא יודע על מי מדובר. עכשיו כולנו בסדר. אתן מחוננות - בלי מתוקים. חג שמח אשמח מאוד ומי יתן שזו תהפוך למחלה כרונית של ירידה ושמירה על המשקל האמיני לי להרגיש בשליטה ולקום למחרת עם בטן שטוחה! אין לזה מחיר,חג שמח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 16:40
|
רבקה היקרה אם הצלחת לאפות ללא ליקוק אחד אפילו הרי את מחוננת, ובקשר לפרוסה, כל דבר בזמנו, תחליטי שאת לא מחליטה ואז לא תחשבי על זה כל הזמן....
בהצלחה רבה וחג שמח,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 16:22
רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
כל הכבוד בטח הכנת בין היתר את מתכון השחיתות הידוע שלי ,את יודעת שזה רעל עכברים! בכל מקרה חג שמח ואיך אמרת לי אתמול את צריכה להדבק ממני אז בכבוד זו מחלה בריאה,נשיקות ועכשיו אני יכולה כבר למסור ד"ש לעוזי אגב אתמול אחרי מירי הלכנו לנמל,היה משב רוח מרענן,אכלנו דגים וללא מתוקים!
מאמא'לה את השחיתות אני עושה ומשאירה לפסח - שם מקומו, אם הייתי עושה אותו לא הייתי יכולה בלי ללקק את הרעל הזה. בסוף אני אדבק מה את חושבת הד"ש יגיע. את יודעת כמה פעמים הוא העיר לי על זה שלא הכרתי ביניכם מדברים והוא שומע את השם ולא יודע על מי מדובר. עכשיו כולנו בסדר. אתן מחוננות - בלי מתוקים. חג שמח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 15:52
דפי Posts: 1126
|
רבקה כל הכבוד. אשת חייל....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 15:03
|
כל הכבוד בטח הכנת בין היתר את מתכון השחיתות הידוע שלי ,את יודעת שזה רעל עכברים! בכל מקרה חג שמח ואיך אמרת לי אתמול את צריכה להדבק ממני אז בכבוד זו מחלה בריאה,נשיקות ועכשיו אני יכולה כבר למסור ד"ש לעוזי אגב אתמול אחרי מירי הלכנו לנמל,היה משב רוח מרענן,אכלנו דגים וללא מתוקים!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 15:00
שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד רבקה על הנחישות והרצינות. מחזקת את ידיך ובטוחה שמחר תעמדי יפה בפיתויים וחתיכת עוגה אחת בהחלט מותר אז תתענגי על הטעם. חג שמח יקירתי, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|