12/09/2013 18:32
EFF Posts: 6391
|
בצל גדול קצוץ גס כף שמן זית 3 גזרים בקוביות 2 קישואים בקוביות 3 תפוחי אדמה קטנים 2-3 גבעולי סלרי צרור קטן שמיר 1/4 כרוב מעט כוסברה לי שאוהב 250 גרם חזה עוף טרי חתוךךרצועות תבלינים: כפית פפריקה אדומה 1/2 כפית פלפל לבן כפית כורכום(בחנויות התבלינים) כפית תבלין ראס אל חנות מעט אבקת מרק בטעם עוף כף רסק עגבניות אופן הכנה: . חותכים את הבצל לפרוסות לאורך, שמים בסיר ביחד עם ה שמן ומאדים. כשהצבע זהוב מוסיפים את הגזר, מערבבים ומוסיפים את תפוחי אדמה.• מוסיפים את גבעולי הסלרי וחזה העוף ומכסים במים. מבשלים במשך 10 דקות.• מוסיפים את שאר הירקות ואת התבלינים, רסק העגבניות השמיר והכוסברה. מוסיפים מים עד לכיסוי כל הירקות. מבשלים על אש קטנה 40 דקות לאחר רתיחה edited by EFF on 9/12/2013
|