13/09/2013 15:55
קרולין Posts: 6651
|
אכן כן יום לחשבון נפש. שנדע להיות תמיד אנשים טובים יותר, לעצמנו ולסביבה. גמר חתימה טובה חיוך יקרה, לך ולכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2013 05:46
dany Posts: 19819
|
מסכימה עם כל מילה . אי אפשר להיכנס לתוך נפש האדם בכדי להבין בידיוק מה קורה אצל האחר. אך לכבד להעריך ולתת מקום זה אנושי ונעלה. גמר חתימה טובה לכולם. צום קל לצמים. ושמרו על עצמכם כי הולך להיות יום חם ביותר. מהיום עד לכניסת הצום לשתות עד כמה שיותר -מים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2013 05:31
אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן איש באמונתו יחיה ולטעמי החשוב מכל ביום הזה שהוא גורם לנו לעצור ולעשות חשבון בין אדם לחברו ופנימה לעצמנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2013 00:13
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חשבון נפש תמיד טוב וכל הכבוד על הרגישות לאחר והתחשבות בסביבה תבורכי בכל אשר ברכת ואמן לכל שאמרת בשורות טובות בע"ה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2013 17:45
חיוך מהלב Posts: 1125
|
למדתי בימי חיי לכבד כל אדם באמונתו. אני לגבי היום הזה אין לו משמעות מיוחדת ואני מתיחסת אליו כיום רגיל לכל דבר עם התחשבות כמובן בכל מי שמאמין צם וחושב שזהו היום הכי משמעותי בשנה שלנו. בביתנו יש שקט ואנו מכבדים את כל שכננו, נמצאים בבית, קוראים ספרים ועוסקים בכל מיני דברים עד שהיום יסתיים. היחס שלי ליום הכיפורים נובע בעיקרו מאותו יום כיפורים איום ונורא שבו פרצה המלחמה, ומאז למרות שבאתי ממשפחה מסורתית איני יכולה להתיחס ליום זה באותה צורה. אבל זהו בהחלט יום של חשבון נפש, שבו אני נותנת לעצמי דין וחשבון על השנה שחלפה, באמת אם חטאתי בלי משים והעלבתי מישהו או מישהי אני בהחלט תמיד תמיד מבקשת סליחה בלי קשר דוקא ליום זה, כי אני כזו, ואני מאד רגישה לאנשים אחרים ולמה שהם חשים. חשוב לי מאד שמי שאני מכירה או באה איתו במגע כלשהו ולא משנה איזה קשר יש לי, חשוב לי מאד שמי שאני מכירה ירגיש או תרגיש טוב, פשוט שלכל אחד יהיה טוב ונעים אם הוא או היא נפגשים איתי ולא משנה מה הקשר. אז בנימה כזו אני שוב מברכת את כולנו בפורום המדהים הזה, בשנה טובה, שנה של בשורות טובות, שנה של שמירה על המשקל או ירידה לפי הצורך, ובעיקר שנדע לאהוב את עצמנו כך שנעניק לעצמנו (גם דרך האוכל) בריאות טובה, איכות חיים טובה שהרי זה הכי חשוב וכשטוב לנו ואנו מרגישים טוב עם עצמנו יש לנו יכולת לתת ולהעניק רבות לכל אחד ביקום. שיהיה רק טוב ובעיקר שקט מאוייבנו המקיפים אותנו....
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|