13/09/2013 15:48
קרולין Posts: 6651
|
רבקוש יקרה שלנו שלא תדעו צער. כמה כואב וכמה קשה. שתהיה לכולנו שנה טובה, וגמר חתימה טובה. אוהבת קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2013 13:02
toly Posts: 898
|
רבקוש יקרה שתדעו רק רגעי אושר ושמחה ומאחלת לכם שנה נפלאה מעניינת ובריאה נשיקה וחיבוק גדול טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2013 11:26
קרנושה Posts: 3420
|
רבקוש אהובה שלי, ראשית-מאחלת לך שלא יהיה עוד צער בחייך. זה מאד מאד קשה ולא נתפס לאבד אנשים אהובים, חברים ותיקים ונשמות תאומות. וכן כמו שאמרת המסך יורד כולם מתפזרים וכעת מתחיל הצער האמיתי וההתמודדות בידיים שלובות. כאן הרגע להיות נוכחים עבור המשפחה האבלה.
ואת חייבת לשמור על עצמך, עם כל העצב והדכדוך סביב הענין. לא לוותר או להכנע לרגש להכתיב ולנהל אותך באכילה.
מאחלת לך ולכל בני משפחתך גמר חתימה טובה, שתהיה שנה נפלאה ומלאת התרגשות, הצלחה ואור ואהבה♥ שולחת לך חיבוקים גדולים ונשיקות חמות♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2013 07:58
נינוש Posts: 1442
|
רבקה יקרה , גמר חתימה טובה לך ולמשפחתך היקרה , שתהיה לכם שנה מצויינת מלאה שמחות לך ולסובבים אותך !!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2013 00:08
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
רבקוש חיבוק ענקי לא קל לשמוע על דבר כזה על אובדן לא פשוט ... איך אמרת הקושי יהיה עוד מעט כשהכל יגמר אחרי השבעה תהיו שם בשביל המשפחה תהיי חזקה את וזכרי לא באוכל נמצא הפתרון הוא מנחם ואהוב אבל לא הוא שיועיל מאחלת לכם רק בשורות טובות לשנה החדשה ושהרעות ישארו מאחור חתימה טובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2013 17:33
dany Posts: 19819
|
רבקוש מתוקה צר צר על האובדן. פשוט אין מילים. כמה עצוב. מאחלת לך גמר חתימה טובה כי מה לעשות החיים ממשיכים. חיבוק חזק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2013 17:24
EFF Posts: 6397
|
רבקהל'ה...צר לשמוע על אבל ואבדן חיים ...שלא תדעו יותר צער - רק לקוות לבשורות טובות ומנחמות..איתך בחיבוק חם ואוהב !!!!!
מאחלת לכם חג רגוע וגמר חתימה טובה....חשבון נפש ?? אנחנו עושים זאת כל השנה.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2013 17:06
אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקוש יקירה ליבי איתך ,מחזקת אותך בחיבוק ענק. גמר חתימה טובה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2013 14:26
רבקה Posts: 8411
|
חברי פורום יקרים שלי ♥ יום לפני ערב החג טסנו לאילת לחופשת החג כל משפחתי המורחבת כולל משפחת חתני היקר והיתה לנו חופשת חג הכי מדהימה שיכולה להיות. במוצ"ש טסנו בחזרה הביתה שמחים ומאושרים אך ביום ראשון בצהריים הגיעה הבשורה המרה על מות חברינו היקר חבר ילדות של בעלי 60 שנה רכוב על ווספה ובעמידה ברמזור קיבל דום לב ולא הועילו כל הניסיונות של שעה וחצי להחזיר אותו לחיים. אנחנו חמישה זוגות חברים שכל הבנים הם חברי ילדות אך בעלי ואני היינו בעיקר איתם נוסעים תמיד לחו"ל ולטיולים ומבלים הרבה יחד וזאת מפני שחבר אחד עובד בניגריה, חבר שני נמצא בארה"ב השלישי בצרפת ומתראים כשהזוגות מגיעים לכאן לחופשות. מה אספר לכם חברי היקרים לא נתפס ומאוד קשה לנו עם זה. הערב מסתיימת השבעה ואני רוצה לומר שהמסך יורד כשכולם מתפזרים ואז מתחילים החיים האמיתיים לאשתו ולמשפחתו. היה שבוע קשה מאוד ולכן לא הייתי איתכם כאן אך עשיתי את כל המאמצים לשלוט ולא להיגרר לאכילה רגשית. מירי שלנו התקשרה איתי ונתנה לי המון עוצמה ואהבה. רוצה לאחל לכולם בלי יותא מן הכלל גמר חתימה טובה ושתהיינה רק בשורות טובות ובריאות כשקצת אתאפס אעבור על הפוסטים לדעת מי , מה ומתי...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|