24/09/2010 10:28
מיכל שרון Posts: 1318
|
נחושה - אהבתי מאוד!!! תודה על התזכורת..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2010 09:04
dany Posts: 19819
|
לכל הבנות היקרות שתהייה שנה זו שנה של החלטות נכונות ונבונות............ שנה שנרזה ונצליח לשמור על הישיגנו!!!!!!!!!! בהמון אהבה ונשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2010 06:36
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
את מקסימה במילותיך המון תודה מכל הלב אך זה באמת בקטנה אם היה יותר הייתי נותנת בשמחה תמד נהנת להיות כאן איתכם אתם פשוט אנשים טובים באמצע הדרך תודה חזרה ומכלב הלב שנת בריאות שלמה ושפע כול טוב והצלחה יקירה דרך המלך כתב:
דובונית יקרה תמיד כייף לקרוא אותך דרך האותיות רואים שאת אדם חם ולבבי , אפשר לקרוא אותך בין המילים והשורות תמיד שם, תמיד מעודדת ועל כך מגיעות לך התשואות ... תודה תודה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2010 19:26
דרך המלך Posts: 5707
|
דובונית יקרה תמיד כייף לקרוא אותך דרך האותיות רואים שאת אדם חם ולבבי , אפשר לקרוא אותך בין המילים והשורות תמיד שם, תמיד מעודדת ועל כך מגיעות לך התשואות ... תודה תודה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2010 09:36
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דרך המלך מופלאה את עשוה ומשתדלת ואני יודעת שלא הכי קל לך מאלפי סיבות אז זכרי שגם שנה שמירי אומרת על המקום זה הצלחה כבירה בפני עצמה אני בטוחה שעם הזמן הכל יסתדר טוב יותר לא קל להעיף רגשות כאלה מבינה כי גם לי הייתה שנה על הפרצוף בדיאטה אך ברוך השם הרגל משתפרת ויחד עם כולם עם הפנים קדימה שיהיה בהצלחה לייסי חמודה ולאה לה אט אט בתהליך טיפה ועוד טיפה יום ועוד יום העיקר לעשות ולא להשבר בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2010 07:46
|
נחושה יקרה נעלמת... כבר 2 מפגשים לא ראיתי אותך....מקווה שהכל בסדר אכן את צודקת קדימה למטרה חג סוכות שמח נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 21:51
נחושה Posts: 6982
|
סיגלי, רק למטרה, קדימה וגבוה מבלי להביט לצדדים אם את רואה את הקושי סימן שהורדת את מבטך מהמטרה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 14:41
|
תודה רבה לכולם על המילים החמות והמפרגנות... אוהבת אתכם מכל ליבי שלכם סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 14:06
קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקירתי, על המקוםםםםםםםםםםםם זה נהדררררררררר. תמשיכי בתהליך הוא שווה הכל לאט ובטוח תגיעי לכל היעדים שלך. שנה טובה וגמר חתימה טובה. נשיקותתתת קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 14:04
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
לאה לה כתב:
תודה לגיל שהצליח סוף סוף להכניסני לפורום!מתגעגעת לכולם ומשתדלת לשמור למרות שלא כל כך הולך לי-אבל היום התחלתי לרשום את כל הנכנס לפי ונקווה לטוב!!!!חג שמח !!!!
לאה לה יקרה היית חסרה. תתעודדי הכל יהיה בסדר, אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 14:03
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סיגל יקרה להיות על המקום אחרי ירידה יפה כל כך, זה מדהים בעיני אפילו שנה... אז מה זה לעומת כל החיים....תמשיכי להיות אופטימית והכל יהיה בסדר, חג שמח אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 12:58
לאה לה Posts: 112
|
תודה לגיל שהצליח סוף סוף להכניסני לפורום!מתגעגעת לכולם ומשתדלת לשמור למרות שלא כל כך הולך לי-אבל היום התחלתי לרשום את כל הנכנס לפי ונקווה לטוב!!!!חג שמח !!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 12:54
לביאה Posts: 402
|
דרך המלך היקרה אכן שנה חדשה היא הזדמנות נוספת לעשות שינוי. אני מאוד מבינה אותך ומזדהה איתך בקשר לקשיים ששיתפת. יחד עם זאת, למרות שנשארת אותו משקל, אני לא חושבת שנשארת אותו בן אדם כל השנה ובטח שלא מגיעה לך סטירת לחי... שנה בחיים זה הרבה זמן. אז אולי לא ירדת במשקל אבל אני בטוחה שהתקדמת בתחומי עשייה אחרים, לא פחות חשובים (הורות, זוגיות, מקצוע...). איזה כיף שמתחילה לה שנה חדשה ואפשר להפעיל מנועים ולצאת לדרך ... שיהיה לך, לנו, בהצלחה רבה בשנה הבאה עלינו לטובה. אמן!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 11:26
|
שאפתנית יקרה אל דאגה כל זמן שאנחנו אצל מירי אנחנו בשליטה מלאה גם אם לא זזנו.. מאמינה שהשנה תביא איתה שינויים לטובה ואם קצת סבלנות כולנו ננצח את השומן ... בהצלחה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 10:40
שאפתנית Posts: 8392
|
סיגל אני כל כך מזדהה עם דבריך כי אני כבר חודשיים מדשדשת במקום או שיורדת בקטן 200 או 100 גרם וזה מתסכל כי יש עוד המון לרדת אבל משום מה אני מרגישה כמו בטיפת חלב. אז אני מתנחמת בעובדה שלפחות זה לא עולה כי אם לא הייתי כאן אז בטוח הייתי עולה מזמן אבל מצד שני עדיין מנסה לחפש בתוכי איפה אפשר לשפר כדי שתגיע ירידה מיוחלת שתוזיז אותי מהמקום בו אני נמצאת. אני מתחזקת מדבריך ומחזקת אותך בחזרה. נקווה שהשנה תבוא הפריצה ונחזור לירידות יפות. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 10:35
|
ברכה יקרה מצטרפת לכל מילה והלוואי ודברים יזוזו השנה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 09:49
אשירה Posts: 4292
|
רבקה כתב:
ברכה יקירתי רצונך עז ואני בטוחה שזה יתגשם הקפדה והתמדה וכמובן שליטה יביאו למטרה גמר חתימה טובה ובהצלחה
תודה חמודה, אכן יש לי תחושה טובה שאולי דברים יזוזו השנה, למרות שהתנסיתי בכל מיני מסגרות זאת פעם ראשונה שיש לי ממש תחושה פנימית עמוקה שהפעם יש לי גב תומך והגב זו מירי המדהימה בשיתוף עם חברי הפורום המדהימים לא פחות. זו פשוט הרגשה שזכיתי בעוד משפחה שבמובן מסוים היא יותר ממשפחה.
מאחלת גם לך הצלחה רבה
אוהבת,
ברכה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 09:39
רבקה Posts: 8411
|
ברכה יקירתי רצונך עז ואני בטוחה שזה יתגשם הקפדה והתמדה וכמובן שליטה יביאו למטרה גמר חתימה טובה ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 09:32
אשירה Posts: 4292
|
סיגל חמודה, אני מבינה את תסכולך כי גם אני מדשדשת במקום זמן רב, אבל טוב שלא עלית וזו לא קלישאה.
האזנתי שוב להרצאה של מירי בנושא ציפיות והיא מדברת שם על כך שכל אחד מאיתנו יבקש לעצמו בקשה אחת בלבד אבל שיעשה זאת מכל הלב. חשבתי על זה לעומק והבנתי שבעצם הדבר שאני הכי רוצה היום בחיי זה לרדת במשקל ואני אנסה לישם את הצעתה של מירי ולבקש זאת בשבילי.
אני מזמינה אותך להצטרף אלי ושנבקש ביחד, כל אחת בשביל עצמה! אולי דברים יזוזו בשנה הבאה עלינו לטובה!
בהצלחה ובאהבה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 09:22
רבקה Posts: 8411
|
לייסי כתב:
היי סיגל, גם להשאר על המקום בימים האלו - זה הישג! אני עליתי 2 קילו אבל אני יודעת - בלעת שילמת... נסתכל קדימה והקילוגרמים ינשרו... שיהיה לך חג שמח ולהתראות - אסתי. לייסי יקרה , האופטימיות תנצח ואני בטוחה שאת כבר בדרך לחיסול ה- 2קילו. אני עליתי אחרי ראש השנה קילו וחצי ואתמול קילו אחת כבר נשר ונעלם אז בהצלחה וגמר חתימה טובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|