09/09/2013 08:29
IRIS Posts: 753
|
נשמע מקום מקסים. שמחה שנהניתם. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2013 22:17
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
גם אני עשיתי גוגל על המקום נראה מדהים אולי פעם יהיה זה בתקציבי כל הכבוד דנוש על השליטה והעיקר שכולנו יחד במסגרת ממשיכים קדימה נחושים ומתמידים ואכן לעיתים צולחים המפגשים יותר ולפעמים פחות אך כולנו מקווים שתמיד נהיה יחד שמחים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2013 21:46
נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
גיגלתי את המקום ונשמע נפלא........ חשבתי עלינו לסוכות אבל 4 חדרים לא מספיק מה לעשות התרבינו............חחחחחחח הבת מגיעה מחול ועם הנכדים אז אנחנו כבר די הרבה, תודה לאל. אצלי דווקא מצב המשקל הוא מצויין, הייתי בשליטה עילאית........ ויש מצב לירידה יפה יפה.רק שימשיך כך. ובנוגע למצב יחסים וכו' תקופת החגים וכינוסים משפחתיים תמיד מביאים למחשבות הללו...... פעם זה עובר יותר בקלות ופעם יש קצת תקלות...אך כל דבר הוא בר תיקון אם רק נרצה. גמר חתימה טובה דני כל הכבוד על השליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2013 08:50
אקורדיאון Posts: 16381
|
ללא ספק מה שעלה מהר ירד בשבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2013 05:06
dany Posts: 19819
|
גיגלתי את המקום ונשמע נפלא........ חשבתי עלינו לסוכות אבל 4 חדרים לא מספיק מה לעשות התרבינו............חחחחחחח הבת מגיעה מחול ועם הנכדים אז אנחנו כבר די הרבה, תודה לאל. אצלי דווקא מצב המשקל הוא מצויין, הייתי בשליטה עילאית........ ויש מצב לירידה יפה יפה.רק שימשיך כך. ובנוגע למצב יחסים וכו' תקופת החגים וכינוסים משפחתיים תמיד מביאים למחשבות הללו...... פעם זה עובר יותר בקלות ופעם יש קצת תקלות...אך כל דבר הוא בר תיקון אם רק נרצה. גמר חתימה טובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2013 23:54
|
תודה מירוש אהובה אין כמוך כייף להיות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2013 22:51
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דובונית יקרה את מקסימה נהדר שאת איתנו כאן.....לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2013 22:16
|
מירוש יקרה שמחה לשמוע על החוויה השונה שלכם בחג נשמע שהיה כייף טעים וקסום אכן אין כמו להיות במקום טוב אוכל משובח ובחברת אנשים אהובים וברור שמה שעולה מהר כך ירד מהר , כי בכל זאת 4 ימי חג זה לא דבר קל שיהיה שבוע מוצלח ובהצלחה לכולם בשקילות נישבוקים וגעגועים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2013 20:21
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בראש השנה חרגנו ממנהגנו הקבוע לחגוג בבית היזמנו את הילדים איתנו לחגוג את החג בוילה מונסון שנמצאת במושב עין יעקוב.פרטים בגוגל .... מקום מקסים במיוחד והשירות האישי של נאור, הבעלים הצעיר והמקסים, גרמו לחופשה להיות כמעט מושלמת...... המסקנה העיקרית שלי מהחופשה, היא שוב על חשיבות הקשרים החברתיים, על המשפחתיות, חברים טובים ואנרגיה סביבתית רגועה ותומכת. האוכל היה מאד טעים, קשה להגיד שהיקפדתי על כל הכללים, מאד השתדלתי, ולא היגזמתי....אך אחרי חודש של אכילה נכונה ומאוזנת..... אכילת חג היא לא קלה....אין דבר מחר אשקל. ומה שעלה בטוח יירד...... מחכה לכם באהבה וסיפורים בחוגים...להתראות במעמד השקילה שבוע נפלא שלכם מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|