07/09/2013 05:13
אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
גםאם הייתי בת"א זה היה תה עם חלב או תה נענע קר כי קפה הורג אותי. אקורדיאון כתב: בוקר נפלא,דנושה זה ההבדל בין טבעון לת"א ,אני כבר אחרי קפה הפוך נפלא מבית הקפה.
לא לא המשיכי עם התה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2013 03:31
dany Posts: 19819
|
אני אירחתי את הבת הצעירה ומשפחתה בערב, היה כל טוב על השולחן, התרכזתי במנה שלי. ובשלב הקינוחים ממש לא התפתיתי. שתיתי עוד כוס תה עם חלב וזו היתה החריגה שלי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2013 22:12
IRIS Posts: 753
|
אצלי היה לא קל עד כה. בערב החג אכלתי את הקינוחים שזו הבעייה הגדולה שלי. משאר האוכל שהיה טוב וטעים טעמתי מכל דבר חדש שהביאו. למחרת על האש היה יותר טוב. חג ארוךךךךךך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2013 16:49
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תה או קפה העיקר שמשתדלים באכילה ופותחים את הבוקר בחיוך נפלא
אני שרדתי את ארוחת הצהרים היה קצת לא קל הפעם אבל השתדלנו ונמשיך בכל הכוח קדימה בע"ה
שיהיה לכולנו המשך בהצלחה
edited by דובונית אכפת לי on 9/6/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2013 09:38
|
גםאם הייתי בת"א זה היה תה עם חלב או תה נענע קר כי קפה הורג אותי.
אקורדיאון כתב:
בוקר נפלא,דנושה זה ההבדל בין טבעון לת"א ,אני כבר אחרי קפה הפוך נפלא מבית הקפה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2013 05:35
אקורדיאון Posts: 16381
|
בוקר נפלא,דנושה זה ההבדל בין טבעון לת"א ,אני כבר אחרי קפה הפוך נפלא מבית הקפה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2013 05:17
|
בוקר טוב עם כוס תה וחלב....................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2013 23:48
|
קרולין אהובה אכן חשוב להנות ולהשתדל שמירי תהייה על הצלחת וככה גם אם אוכלים נהיה במודעות והאכל אוטומטית פחות
דנוש גאה בך יקרתי כל הכבוד המשיכי ככה
גם אצלי לא היו היום חריגות מיותרות בערב והיה מדוד ומסודר נקווה שימשיך ככה ועוד ישתפר תמיד יש מקצה שיפורים
מקווה שעוד יכנסו לדווח זה כייף ושומר שיש למי לתת חשבון בסוף שיהיה לנו המשך בהצלחה קדימה חברים בואו נשמור זה על זה גם אם קשה כנסו נתמוך באהבה גדולה edited by דובונית אכפת לי on 9/5/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2013 22:44
קרולין Posts: 6651
|
ערב החג היה אצלנו היו 24 איש משפחה וחברים טוביםםםםם היה נפלא, ברכנו שרנו ואכלנו אוכל משובח ומיוחד לחג היה טעימי ונעימי... היום התארחנו למהגל, מלא אוכל.. מחר מוזמנים לבת גודתי ושוב אוכל.... בשבת גם מוזמנים.... ושוב אוכל..... לא קל משתדלים..... לעבור הימים של החג הכי הכי בשפיות שאפשר.... המשך חג שמח לכולםםםםםםם קרולין
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2013 19:37
|
ממשיכה לדווח על שמירה ושפיות................
דובונית אכפת לי כתב:
דנוש כול הכבוד לך קרנושה כן הגוף מתרגל גם אני כשאני אוכלת משהו שאני לא רגילה אליו בערב עושה לי לא טוב אז כל הכבוד שהקפדת על הכמויות ונהנת נינוש נשמע חוויה מרגשת איזה יופי שהלכתם זה לא מובן מאליו שככה משפחה נרתמת אז ארוחת הצהרים עברה יחסית בשליטה והקינוח ממשיכה לדחות אותו אז מה עם חג זה אומר שצריך כל יום קינוח לא ולא ובטח לא בבית סיפרנו מקווה ששאר החברה הנעדרים עסוקים בדברים שמחים ולא באוכל שיהיה המשך חג מוצלח edited by דובונית אכפת לי on 9/5/2013
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2013 15:05
|
דנוש כול הכבוד לך קרנושה כן הגוף מתרגל גם אני כשאני אוכלת משהו שאני לא רגילה אליו בערב עושה לי לא טוב אז כל הכבוד שהקפדת על הכמויות ונהנת
נינוש נשמע חוויה מרגשת איזה יופי שהלכתם זה לא מובן מאליו שככה משפחה נרתמת
אז ארוחת הצהרים עברה יחסית בשליטה והקינוח ממשיכה לדחות אותו אז מה עם חג זה אומר שצריך כל יום קינוח לא ולא ובטח לא בבית סיפרנו
מקווה ששאר החברה הנעדרים עסוקים בדברים שמחים ולא באוכל שיהיה המשך חג מוצלח edited by דובונית אכפת לי on 9/5/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2013 11:07
|
נינוש נחמד גם לנכדה שלי קוראים ספיר רק שהיא כבר חיילת............... נינוש כתב:
אצלינו היה חג מאוד מיוחד , החתן שלי היה מפקד תורן בבסיס ועשינו את ערב החג בבסיס צבאי של חיל אויר אי שם בשולחן מיוחד של המשפחה וכל שאר חדר האוכל חיילים וחיילות מאוד מאוד מרגש , לראות את חיילים שעמלים כל השנה והמסכנים שנשארו בבסיס לחג , סידור השולחנות היה יפה מאוד מסודר כמו אולם חתונות רנרים , מפיות נרות וכו את מאריכה על הסידורכיהאוכללאהיה משהו מיוחד , הם השתדלומאודאךלא לטעמו , איזה כייף קצת סלטים קצת פרגיות וזהו זה ,ואל תשכחו שגם הנכדה החדשה שלי ספיר בת שבוע בדיוק היתה נוכחת , מה צריך יותר גם לא לטרוח וגם להנות מהאווירה , חברים יקרים חג קצת אחרת אךמה לעשות נותרו עוד 3 ימים ..... שנה טובה !!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2013 10:36
קרנושה Posts: 3420
|
אני ממש בהלם מהכמות שאכלתי. אנחנו אירחנו והרגשתי שאני מתמלאת כל כך מהר..שלא יכולתי לאכול הרבה. בגלל שכל ערב אני אוכלת משהו קל, הגוף מגיב בהתאם וכבר לא יכול לשאת יותר כמויות גדולות, זה תרגול, של שינוי, של שנים ועבודה אישית ואני זוקפת את זה לזכותו של בית הספר המדהים הזה. גם מים באבן עושים חור.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2013 08:23
נינוש Posts: 1442
|
אצלינו היה חג מאוד מיוחד , החתן שלי היה מפקד תורן בבסיס ועשינו את ערב החג בבסיס צבאי של חיל אויר אי שם בשולחן מיוחד של המשפחה וכל שאר חדר האוכל חיילים וחיילות מאוד מאוד מרגש , לראות את חיילים שעמלים כל השנה והמסכנים שנשארו בבסיס לחג , סידור השולחנות היה יפה מאוד מסודר כמו אולם חתונות רנרים , מפיות נרות וכו את מאריכה על הסידורכיהאוכללאהיה משהו מיוחד , הם השתדלומאודאךלא לטעמו , איזה כייף קצת סלטים קצת פרגיות וזהו זה ,ואל תשכחו שגם הנכדה החדשה שלי ספיר בת שבוע בדיוק היתה נוכחת , מה צריך יותר גם לא לטרוח וגם להנות מהאווירה , חברים יקרים חג קצת אחרת אךמה לעשות נותרו עוד 3 ימים ..... שנה טובה !!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2013 06:24
|
ואני גאה בעצמי שום פחמימה ................ למעט הברכה על התפוח בדבש שהיה אצלי בלי דבש....... שמינית תפוח....נחשב? מקווה שגם היום שאני לא מתארחת ולא מארחת יעבור בשלום כי אני הכי גיבורה שאני בחברת אנשים ולא בחברת עצמי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2013 23:28
|
אז ככה על הקינוח ויתרנו וחזרנו כמו משפחה אצילית הביתה אכלנו במינון ובמידה מכל הברכות 2 חתיכות לחם אחת לקידוש ואחת לכף סלט חצילים ומוסקה קטנטונת (רק חציל ובשר) עם פולקע (רגל עוף) קטנטנה וזהו בלי פיתויים לשאר הדברים שהיו מרגישה גם טוב שהצלחתי להשיג ערב חג טוב ואצלכם איך היה זכרו גם אם אכלנו יותר וגם אם קצת קשה יחד נצליח בתמיכה להתקדם קדימה לימים הבאים בהצלחה ואל תתביישו כי אין כמו תמיכה edited by דובונית אכפת לי on 9/4/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2013 23:24
|
דנילה מקווה שתשתפי גם כאן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|