08/09/2013 22:01
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אירוס יחד נגיע רחוק קצת ועוד קצת וזה יותר טוב מלא לעשות כלום גם אם קטן זה מעולה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2013 08:31
IRIS Posts: 753
|
דובונית אכפת לי כתב:
כל הכבוד איריס גם שתיית מים היא שינוי מבורך צעד ועוד צעד כך נצליח יותר ויותר כייף שנהנתם וארחתם בצורה כה נרחבת כייף לשמוע
תודה רבה. שינוי נפלא וכן שימשיכו ככה נצליח כולנו. נשיקות שבוע מבורך
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2013 21:46
|
כל הכבוד איריס גם שתיית מים היא שינוי מבורך צעד ועוד צעד כך נצליח יותר ויותר כייף שנהנתם וארחתם בצורה כה נרחבת כייף לשמוע שבוע מבורך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2013 21:58
IRIS Posts: 753
|
השנה אירחנו אצלנו את שני הצדדים שלי ומצד בעלי ועוד מכרים שהיו לבדם.
אוהבת לארח מתרוצצת לפני הרבה ומגיעה לשולחן כבר גמורה אבל נהנית מכל רגע. לפני שהאורחים באים קצת בלחץ עד שמתיישבים כולם אבל שנייה אחכ שהאוכל כבר נמזג והסלטים בשולחן וכמובן כולם עוזרים הלחץ נרגע ואני נהנית מהכל בסוף גם שרים ומצטלמים בין לבין והחגיגה גדולה. נזכרים ביקירנו שלא איתנו ומבקשים מבורא עולם שרק יהיה לנו שמחות.
קשה לי לשלוט בכל מצב גם שאני מארחת וגם מתארחת. תמיד י ש טעים מסביב. בכל אופן לפחות שתיתי רק מים כל החג זה היה שינוי לטובה.
חג שמיייח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2013 19:42
|
תודה מירי ובנות יקרות על שיתוף הפעולה מקווה שעוד בנות יכנסו וישתפו ונמשיך קדימה בחיוך תודה על הטיפים וכל מה שכתבתם כייף להכיר יותר כך
שנה טובה יקירותי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2013 16:17
קרנושה Posts: 3420
|
אני מארחת, אוהבת גם וגם ובעיקר מודעת לעצמי וליום הזה שכל כך השתניתי בו, כבר לא מעמיסה על עצמי כל כך הרבה, רק נהנית בחיק המשפחה ובאכילה לגמרי שפויה. מחר עוד יום ויש עוד סופשבוע גם... אז לאט ובנחת. וכמו שמירי אומרת-לא הספקנו היום, נאכל מחר. שום דבר אינו בורח, הכל במקרר ובעיקר בראש.
נשיבוקים וחג שמח ומקסים, שנת דבש!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2013 05:23
dany Posts: 19819
|
אני מארחת, אך ביתי בפעם הראשונה מביאה את המטבח אלי, ולמען האמת אני מאוכל מבושל לא כל כך מתלהבת...... אז יהיו לי הסלטים שלי ונמצא כבר איזה חלבון לאכול. ובשלב המתוקים נעשה עבודה על הראש!!!!!!!!!!! שיהיה חג שמח ושפוי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2013 04:31
אקורדיאון Posts: 16381
|
להבדיל מכל שנה מזה שנים רבות של כנס משפחתי השנה אנחנו ממש מצומצמים ושלא ישמעו אני כמארחת מידי שנה בשנה ממש מאושרת ,מכאן יכולתי להתחייב לעצמי שהפעם לא תהיינה חריגות במשקל ואולי אפילו ירידה. שיהיה לכולנו בהצלחה ומה קרה?? עליה? ירד מהר כי אנחנו במסגרת.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2013 23:43
EFF Posts: 6397
|
אני מארחת בכל ערב ראש השנה..השנה "גדלנו" - יגיעו מחותנים חדשים שלנו עם משפחתם (החתונה של בני טל בעוד 6 שבועות) טל וחברתו יחד כבר 8 שנים כך שאנחנו כבר עושים חגים משותפים כמה שנים..
מאוד אוהבת לארח ולטרוח - ולא אתביש לספר, לגרוף מחמאות....
כאשר אני מכינה אני בדרך כלל שבעה רק מלהריח ולראות..ממש ממש לא אוכלת בכמויות..זה שומר עלי...
תודה דובונית מתוקה ושנה טובה לכם !!!! edited by EFF on 9/3/2013
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2013 23:36
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דובונית יקרה כל הכבוד על היוזמה הברוכה כף לענות ובשמחה, אנחנו מתארחים השנה לא מארחים.... מתכוננת להתפנק, אחרי ירידה יפה, מתכוננת מאד לשמור..... חוץ מערב החג שאשחרר קצת..... וגם אם לא נעלה בחג הזה יהיה נפלא.....תיכנסו תשתפו ותתמכו הפורום בשבילכם....מאחלת לכולכם שנה נפלאה שנת הגשמת חלומות. חג שמח אוהבת מאד מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2013 22:55
|
אני עונה ראשונה
- אנו עושים חג אצל סבתא ואת שישי שבת אצל אמא
- אז מתארחים
- אוהבת לארח מאוד חולת מטבח חולת בישולים ואפייה ונהנתם לענג את הסובבים באוכל טוב בעיקר בריא וגם לעיתים עם חריגות
- אני שולטת יותר כשאני מתארחת אומנם לא אני אחראית על השמן אבל קל יותר לקחת צלחת קטנה ומראש להחליט מה אוכלים ואז לשמור על פסון כי כולם מסתכלים וככה לא חורגת
כי כמו שמירי אומרת להזיז את הכסא ולהנות מהסביבה והנוף...קל יותר... לארח זה התעסקות מידי באוכל עבורי ולא קל
קדימה תורכם edited by דובונית אכפת לי on 9/3/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2013 22:51
|
אז איפה אתם עושים את החג ?
מתארחים או מארחים ? אוהבים יותר להתארח או לארח ? ואיפה יותר שולטים שמתארחים או מארחים ? ואם קורה סיטואציה הפוכה איך תתמודדו קדימה טיפים
edited by דובונית אכפת לי on 9/3/2013 edited by דובונית אכפת לי on 9/3/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|