01/09/2013 10:38
יולי Posts: 754
|
טולי, כל הכבוד על השינויים ועל הלמידה של לעשות דברים בעצמך. אני מאמינה מאוד גדולה בעצמי של שינויים קטנים ושל לדעת לעשות דברים זה ידע כוח והעצמה באופן אישי אני גם מיישמת גם עשיית דברים בעצמי. אני חושבת שזה גם חוסך כסף לפעמים וזה חשוב מאוד במיוחד בימינו..... יום מקסים שיהיה, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2013 05:27
dany Posts: 19819
|
שנה מתוקה ונפלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2013 18:41
קרנושה Posts: 3420
|
טולי את כותבת נפלא ואני מאד מאד מתחברת לכל מילה שלך! מאחלת לך שנה נפלאה, רצופת שינויים טובים וכל מה שאת מאחלת לעצמך-לו יהי! תהיה לכולנו שנה מדהימה, מלאה בהצלחות ובעיקר הצלחה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2013 16:02
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מקווה לראות בקרוב את ההרצאה.. אבל אהבתי את מילותיך להכנס בפחד כמו שמירי אומרת ... כל הכובד על השינויים לסביבה תמיד יש מה לומר ואנו נעשה את שעל ליבנו שיהיה המשך הצלחה ענקית בטוחה שאת על הגל יישר כוח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2013 14:18
toly Posts: 898
|
תודה מירוש על הפרגון והמחמאות ואם יורשה לי עוד דבר להוסיף את מאוד קורנת מאז נולדו הנסיכות והשינוי הזה מאוד הולם אותך גם בלוק החדש גם בקצב הדיבור ובתובנות הנפלאות שאת מביאה מידי שבוע עבורנו ואני בטוחה שאת מתכננת לך ולנו עוד מספר הפתעות לשנה החדשה הבאה עלינו לטובה הולכת להיות לנו ביחד שנה מרתקת מאתגרת וחטובה ובריאה יותר ואנחנו בהחלט זכינו שיש לנו אותך נשיקות גם לדנלה ועופרי אוהבת טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2013 12:30
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי מתוקה אין עלייך....מחוננת.... תודה רבה על השיתוף, הכתיבה היפה כל כך, ועל האופטימיות.....שתהיה לך שנה נפלאה וכל שתבקשי לו יהי.... אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2013 20:43
IRIS Posts: 753
|
טולי מצטרפת אלייך לשיחות עם ההוא מלמעלה שיעזוב אותנו בשקט ובשגרה. מברכת אותך על השינויים וכל שינוי ברכה. שבת נפלאה ומהנה ומירוש שלנו מספר אחתתתתת. שבת מקסימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2013 18:29
|
תודה בנות יקרות וכמו שאומרת מורתנו להעיז להיכנס בפחד כי החיים הם כאן ועכשיו ןלכל המודאגים מהמטורף מדמשק אפשר להיות רגועים דיברתי אמש עם "הבוס" מעלה ועם אובמה וביקשתי לא להפר לנו את שמחת ראש השנה הודעתי לאדון וושינגטון (בטוח יש לו שורשים יהודים היכןשהוא) שכאשר וורשה מארחת בחג אסור בתכלית האיסור להפריע לה בסוגיות בטחון והיא אינה מתכננת להכניס לאמתחתה הסטייליסטית מסיכה עם מפוח מלבד תפוח..... נכון מדובר במשוגע שרוצח את עמו אבל הוא אינו עד כדי מטורף ולנו יש ברוך השם מערכות הרתאה והתרעה מצוינות ואת "ההוא" הגדול ומצילנו. בואו נתפלל כולנו בהדלקת נרות שבת היום לשלווה ושקט באזורנו ובפרט בחג: זה יוצר אנרגיה ממתגת מה שנקרא אפקט הפרפר ו
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2013 17:04
dany Posts: 19819
|
טולי מתוקה שבת שלום יקירה וכייף כייף אמיתי להרגיש ולחוות שינויים בעיקר שהם לטובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאחלת לך בפרוס השנה החדשה שתמשיכי בדרכך, אל האושר וההצלחה. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2013 16:53
נינוש Posts: 1442
|
טולי יקרה , את כותבת כל כך יפה , שמחה כלכך שחזרת אלינו גב׳ וורשה שכמותך , מבין מילותייך מרגישים. היטב את השינוישחל בך השנה מאחלת לך עוד יותר טובה , שתשיגי את כל מטרותייך והעיקר שתישארי איתנו !!! האיחולים לשנה החדשה יגיעו בעוד כמה ימים , בינתיים שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2013 14:53
רבקה Posts: 8411
|
טולינקה יקירה את בדרך הנכונה עם כל שינוי שאת עושה ותעשי אני מאחלת לך את מלוא ההצלחה הרי אם תרצי אין זו אגדה. כל מחמאה מגיעה למירי שלנו המדהימה ואת כתבת זאת בגדולה שתהיה לך שבת מוצלחת נעימה ורגועה אוהבת ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2013 14:17
|
ואהו ואהו ואהו מירי את פצצה בהרצאה השבוע ורואים היטב את השינוי הנפלא שחל בך והנושא השבוע בול בפוני כל מילה על שינוי- בסלע אני השנה עשיתי מספר שינויים ענקיים בחיי יש שטענו שהשתגעתי יש שאמרו שאיבדתי את השכל שלי ואני מאוד גאה בעצמי ומאושרת מעשייתי ועוד מתכננת שינויים נוספים השנה שבע"ה יקרו וימומשו יותר מכל אני גאה ומאושרת שששבתי למסגרת בלמתי עלייה גדולה ביצעתי ירידה יפה:מספרים ינתנו ערב ראש השנה אבל זה לא העיקר :אני באמת חשה שצמחתי ועליתי השנה כיתה יחד עם מורתי זה לאוו דווקא השינוי לטובה במשקל - זה השינוי בגישה וביחס שלי לאוכל לאנשים לאנרגיה שאני בוחרת להיות בה ובעיקר ההתמודדות עם אתגרים בחיים ואני רוצה עוד שינויים כמו מירי אני אישה מאוד סקרנית שאוהבת ללמוד כל דבר אפילו איך להחליף שרשרת וצמיג באופניים אפילו סתימה בשירותים אני לומדת לפתור וזה כייף כי ידע=כח ושינוי=עוצמה והעצמה ואני מאחלת לעצמי ולכולנו התפתחות אדירה השנה ושפע של שינויים מבורכים כאשר אנו משתנים - הסביבה משתנה והיחס וההערכה לעצמנו ומצד חברנו רק גדלים. שבת בשליטה ושל שינוי רק לטובה באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|