07/09/2013 23:56
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ900 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2013 12:25
yonim Posts: 76
|
תודה יקירה ושנה טובה.
-- אנשי מחשבים הם כן בני-אדם!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2013 01:01
EFF Posts: 6391
|
3 בצלים בינוניים חופן בצל ירוק חתוך לקטעים קטנים בצל סגול קטן 1 גביע גבינה לבנה 3% 1 גביע יוגורט 3% 3 ביצים 1 כף אבקת מרק פטריות 1 כף בצל מיובש 1 כף פטרוזיליה קצוצה חופן גבינה צהובה מגוררת לפיזור מעל הפשטידה - אופציונלי אופן ההכנה: מחממים תנור ל180 מעלות . חותכים את הבצלים לפרוסות ומפרידים לטבעות. על מחבת גדולה עם ספריי שמן מטגנים את הבצלים עד שיתרככו. מכבים את האש ומצננים קלות.
בקערה גדולה מערבבים את הגבינה, היוגורט ,הביצים, הפטרוזיליה,אבקת המרק והבצל המיובש . מוסיפים את הבצלים המטוגנים ומערבבים. יוצקים לתבנית ומשטחים.
ניתן לפזר למעלה גבינה צהובה.
אופים כ- 55 דקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|