05/09/2013 16:09
אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושה כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: נחושתי מותק, התקופה התקופה, חופש גדול מאחורינו חגים לפנינו.......... לאחר מכן אני מאמינה ששוב לאנשים יהיה זמן/חשק/מוטיבציה/.......... ובינתיים אנחנו נשמור על הגחלת ולי חסרות מאד מאד שתי אהובותי אקו וסמויה.......... אבל רצונן כבודן. הנה אני כאן ומקווה שאחזור להתמיד ,נכון באיזה שהוא מקום אבד לי החשק אבל אתן תמיד בליבי וכפי שאמרתי הנה אפתח בשנה חדשה ואפגש איתך כאן בכל בוקר. נשיבוקים. כמה התגעגענו אלייך בכל בוקר אין לך מושג. כל הכבוד שסלחת לעצמך שהלכת לאיבוד והכי חשוב שאת מתחילה מחדש כמו כולנו צעד צעד יד ביד
כבר היה כדאי להעלם קצת,תודה יקירה על המילים החמות .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2013 19:48
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כייף שמצאנו עצמנו וחזרנו ולכבוד השנה החדשה נתמיד להיות בע"ה ומקווה שעוד יצטרפו שיהיה בהצלחה ושנה רזה וקלה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2013 16:43
קרנושה Posts: 3420
|
הנני כאן♥באש ובמים!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2013 12:09
EFF Posts: 6397
|
נחושקה..איזו פנייה מהממת לנעדרים ולנפקדים......שנה נפלאה לכולנו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2013 07:35
נחושה Posts: 6982
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: נחושתי מותק, התקופה התקופה, חופש גדול מאחורינו חגים לפנינו.......... לאחר מכן אני מאמינה ששוב לאנשים יהיה זמן/חשק/מוטיבציה/.......... ובינתיים אנחנו נשמור על הגחלת ולי חסרות מאד מאד שתי אהובותי אקו וסמויה.......... אבל רצונן כבודן. הנה אני כאן ומקווה שאחזור להתמיד ,נכון באיזה שהוא מקום אבד לי החשק אבל אתן תמיד בליבי וכפי שאמרתי הנה אפתח בשנה חדשה ואפגש איתך כאן בכל בוקר. נשיבוקים.
כמה התגעגענו אלייך בכל בוקר אין לך מושג. כל הכבוד שסלחת לעצמך שהלכת לאיבוד והכי חשוב שאת מתחילה מחדש כמו כולנו צעד צעד יד ביד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2013 07:19
|
dany כתב:
מאד מאד שמחה לקרוא את המילים הללו, בהחלט הייתי חסרה לי ואני מניחה שגם לפורום. שתהייה שנה זו פתח לשינויים והחלטות טובות. אקורדיאון כתב: dany כתב: נחושתי מותק, התקופה התקופה, חופש גדול מאחורינו חגים לפנינו.......... לאחר מכן אני מאמינה ששוב לאנשים יהיה זמן/חשק/מוטיבציה/.......... ובינתיים אנחנו נשמור על הגחלת ולי חסרות מאד מאד שתי אהובותי אקו וסמויה.......... אבל רצונן כבודן. הנה אני כאן ומקווה שאחזור להתמיד ,נכון באיזה שהוא מקום אבד לי החשק אבל אתן תמיד בליבי וכפי שאמרתי הנה אפתח בשנה חדשה ואפגש איתך כאן בכל בוקר. נשיבוקים. אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2013 05:15
dany Posts: 19819
|
מאד מאד שמחה לקרוא את המילים הללו, בהחלט הייתי חסרה לי ואני מניחה שגם לפורום. שתהייה שנה זו פתח לשינויים והחלטות טובות.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: נחושתי מותק, התקופה התקופה, חופש גדול מאחורינו חגים לפנינו.......... לאחר מכן אני מאמינה ששוב לאנשים יהיה זמן/חשק/מוטיבציה/.......... ובינתיים אנחנו נשמור על הגחלת ולי חסרות מאד מאד שתי אהובותי אקו וסמויה.......... אבל רצונן כבודן. הנה אני כאן ומקווה שאחזור להתמיד ,נכון באיזה שהוא מקום אבד לי החשק אבל אתן תמיד בליבי וכפי שאמרתי הנה אפתח בשנה חדשה ואפגש איתך כאן בכל בוקר. נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2013 04:47
|
dany כתב:
נחושתי מותק, התקופה התקופה, חופש גדול מאחורינו חגים לפנינו.......... לאחר מכן אני מאמינה ששוב לאנשים יהיה זמן/חשק/מוטיבציה/.......... ובינתיים אנחנו נשמור על הגחלת ולי חסרות מאד מאד שתי אהובותי אקו וסמויה.......... אבל רצונן כבודן.
הנה אני כאן ומקווה שאחזור להתמיד ,נכון באיזה שהוא מקום אבד לי החשק אבל אתן תמיד בליבי וכפי שאמרתי הנה אפתח בשנה חדשה ואפגש איתך כאן בכל בוקר. נשיבוקים.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2013 04:45
|
הנה אני כאן ,שנה חדשה אנרגיות מחודשות ,אוהבת מאוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2013 11:50
יולי Posts: 754
|
היי נחושה, הנה אני..התפקדתי לפורום הנהדר של מירי. החגים לפנינו וזה הזמן לשמור על הקיים ולהמשיך לנסות כל הזמן לרזות ולא לוותר לעצמנו כי גוף יש לנו רק אחד וגם בגלל שזו המטרה שלנו ...כי קשה יש רק בלחם ואנחנו פה כדי לנצח (בעיקר את עצמנו).אז עם הרבה אהבה לעצמנו וגופנו נפתח את השנה החדשה בחזון לשנה דקיקה בריאה ורזה יותר כי לאט לאט גם מים באבן עושים חור (משפט מושאל ממירי מורתנו מס' 1) ומה שעולה מהר יורד מהר (מי שעלה בקיץ/ בשנה האחרונה מעט יותר או מעט פחות) ובעיקר לא לשכוח קווקר, תפוח ויוגורט (היום אכלתי אני עוד לא רעבה אפילו לא מעט) ומיים בששון , והרבה שמחה בלב כי יש לנו את החוג הכי נהדר לפתוח איתו את השנה החדשה ולהצליח שוב ושוב להוריד קילוגרמים מיותרים ולהעלות חיוך על פנינו כי אנחנו צריכות לחשוב על עצמנו כעל יהלום לא מלוטש...לכל אחת מאיתנו יש פוטנציאל אדיר ורק..צריך להוציא את זה לפועל...אז ביחד, השנה נתחיל לרזות ולהכין את עצמנו לא רק לחגים אלא בכלל, לעשות שינויים שיעשו לנו רק טוב. יום נהדר, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2013 16:07
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
זכרת אותי אם התכוונת אלי תודה אני פה צופה כל הזמן לאט לאט נשוב לכתוב תודה ואמן !!! רק טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2013 04:49
dany Posts: 19819
|
נחושתי מותק, התקופה התקופה, חופש גדול מאחורינו חגים לפנינו.......... לאחר מכן אני מאמינה ששוב לאנשים יהיה זמן/חשק/מוטיבציה/.......... ובינתיים אנחנו נשמור על הגחלת ולי חסרות מאד מאד שתי אהובותי אקו וסמויה.......... אבל רצונן כבודן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/08/2013 17:20
IRIS Posts: 753
|
מצטרפת לקריאה וגם לחדשים להיכנס ולשתף או לכתוב בדיחה כל דבר שיעשה לנו חיוך ויעזור לנו להיות בתהליך. ערב נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/08/2013 16:00
|
אההה.... בחמש מצחצחים שיניים ומנגבים פירורים ולא מחכים ל אחרי החגים!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/08/2013 15:56
|
לא עם קוקו וסראפן אבל עם דרייב שאולי נעלם? סמויה.אקו.בלונדה.לייסי. עדיש.תותית.מיכלי.חיהלה.סיגלי.דובוניתי. המורה. קסם. וכל היתר ואיפה מטפס הרים? דודו? יוני? ספוטניק? וכל שאר הגברברים!!! תתבוננו במראה תבקשו מעצמכם יפה סליחה ויאלללללללה מתחילים ברגל ימין שנה של עשיה שנה טובה ומתוקה. ואם שכחתי מישהו הוא מוזמן להכנס להגיב לשתף ול....התפקס. אויבים לא מכניסים הביתה ולא משאירים אף אחד מאיתנו מאחור.... נעשה את זה יחד בשקט בשקט בתמיכה ובנחת. אוהבתתתתת ומתגעגעת לפוסטים מרגשים. בשורות. תובנות וחייכנים נחושתכם edited by נחושה on 8/29/2013
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|