03/07/2010 19:24
רעותה Posts: 869
|
נחושתי ,
תתחדשי ,
אני שמחה שהחופשה עושה את שלה מכל הבחינות . טוב , אני מחכה לסיפורים. נשיקות , רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/07/2010 16:57
EFF Posts: 6396
|
נחושקה, התגעגעתי לחרוזים המדהימים שלך..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/07/2010 11:50
דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה יקרתי כל הכבוד לך ... אל תוותרי לעצמך את יכולה ואת מסוגלת.. תהני מים המלח ומהבוץ... ובכלל מהחופשה נתראה ביום שני ביי סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/07/2010 10:53
קרולין Posts: 6651
|
נחושתי את מרגשת! אפשר לשמור בכל מקום בעולם אם רק ר ו צ י ם!
בראבו על השליטה
ומברוק על הבגד ים החדשששששששששש תהני מכל רגע.
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/07/2010 07:16
dany Posts: 19819
|
התחושה שאנחנו יכולים להצליח בכל מקום.. בכל מצב.. נותנת המון המון כוח.. אני בטוחה שגם התוצאות תהיינה כאלו שבת נהדרת שם בדרום החם..
=נחושה]היי פורום יקר, אני מעדכנת שהצפירה נשמעה גם בים המלח תיכף נכנסים לאכול ארוחת ליל שבת....המון אוכללללללללללללל בקיצור.. אני ממש בשליטה לא מוותרת לעצמי בנושא הפחמימות ובמקום מאפי השמרים אני מסתפקת בבקרים בלחמניה עם ריבה גם בספורט לא ויתרתי על הליכות של 2 ק"מ בחדר הכושר ושחיה בבריכה וים לנשמה כמובן. אני לא נשקלת עד יום שני ומקווה לטוב האמת מאמינה בעצמי ומשתדלת לא לוותר ולהתנחם במה שלא צריך מקפידה על ירקות ירוקים ובלי סלטים מיותרים כמו חצילים וחבריהם וכל מה שמביא ניגובים טוב אני מודעת למה שנכנס לי לפה. יקירייייייי מאחלת לכם סופשבוע נפלא יוליאוגוסט כבר התחילו נעשה את המאמץ בתמיכה ובעידוד בפורום והחיים יחייכו אלינו. אני מתבוננת בעצמי המון, בכל מראה אפשרית ומבינה שהשומן הזה לא בריא, לא יפה ומיותררררררררר. כן, ויש לי בגד ים חדש לא מחכה ל... נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 20:56
מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד נחושה.. טוב לדעת שהרמקולים עובדים גם בים המלח תמשיכי ככה ותזכרי שלא משנה השקילה - משנה השמירה ותחושת השליטה יותר מהכל!!!
בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 20:53
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כול הכבוד נחושקה יישר כוח במודעת זה כבר מעולה ויחד עם ההשתדלות זה מצויין אז בהצלחה בהמשך ותתחדשי ותהני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 19:52
לייסי Posts: 623
|
היי נחושה! טוב לדעת שאת שומרת על עצמך ומבלה טוב . את התוצאות תראי ביום שני -ועד אז תמשיכי להנות. שבת שלום!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 19:45
רבקה Posts: 8411
|
נהדרת שכמותך מ אחלת לך להצליח בכל מה הקצבת לעצמך שבת שלום ומבורך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 19:44
ענת Posts: 3849
|
מחוננת כל הכבוד המשיכי כך,תהני ותתחדשי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 19:40
נחושה Posts: 6982
|
היי פורום יקר, אני מעדכנת שהצפירה נשמעה גם בים המלח תיכף נכנסים לאכול ארוחת ליל שבת....המון אוכללללללללללללל בקיצור.. אני ממש בשליטה לא מוותרת לעצמי בנושא הפחמימות ובמקום מאפי השמרים אני מסתפקת בבקרים בלחמניה עם ריבה גם בספורט לא ויתרתי על הליכות של 2 ק"מ בחדר הכושר ושחיה בבריכה וים לנשמה כמובן. אני לא נשקלת עד יום שני ומקווה לטוב האמת מאמינה בעצמי ומשתדלת לא לוותר ולהתנחם במה שלא צריך מקפידה על ירקות ירוקים ובלי סלטים מיותרים כמו חצילים וחבריהם וכל מה שמביא ניגובים טוב אני מודעת למה שנכנס לי לפה. יקירייייייי מאחלת לכם סופשבוע נפלא יוליאוגוסט כבר התחילו נעשה את המאמץ בתמיכה ובעידוד בפורום והחיים יחייכו אלינו. אני מתבוננת בעצמי המון, בכל מראה אפשרית ומבינה שהשומן הזה לא בריא, לא יפה ומיותררררררררר. כן, ויש לי בגד ים חדש לא מחכה ל... נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|