26/08/2013 21:53
קרולין Posts: 6651
|
חיוך יקרה נסיעה טובה ת ה נ י מכל רגע ושמרי על שפיותתתת עם האוכל.... את מחוננתתתת סומכת עלייך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2013 14:54
IRIS Posts: 753
|
נסיעה טובה ובטוחה חנה יקרה. גם אם תחרגי בקצת מייד לחזור למסגרת הבטוחה ויהיה בסדר. תהני המון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2013 16:09
dany Posts: 19819
|
כבר מזמן אמרנו שהכל הכל בראש............... אז אם שם נעשה סדר הרי הכל יצלח. בילוי נעים נסיעה טובה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2013 16:04
רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה יקרה שולחת לך ברכת נסיעה טובה והנאה וכל מה שציינת כמובן תלוי רק בהחלטתך ומקווה שתצליחי בכל משימתך את עושה זאת על הצד הטוב ביותר אפילו אם ישנו יום קצת שונה המשיכי בדרכך הנכונה והנבונה ובידך ההצלחה שבוע מהנה שיהיה לך סעי בשלום וחזרי בשלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2013 11:04
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני קוראת בשקיקה את כל הדברים החכמים שאתן כותבות ואני למדה מזה המון. אני עדיין לא נשקלתי אחרי השבוע שבו הייתי בנופש פעיל, אבל מחר בבוקר אשקל ואדע בדיוק לאן פני מועדות, כלומר איך אני אנהג בנסיעה לחו"ל מחר בערב. אקפיד על קלה כחמורה מכל הסיבות בעולם, הסיבה המרכזית להגיע לערב חג לפחות באותו משקל שאצא מהארץ ולא להעלות חלילה, כי הפיתויים רבים אבל מצד שני אני אבחר בדברים הנכונים לגופי ולנפשי כי אם מרגישים טוב בגוף גם בנפש מרגישים נפלא. בינתיים אני משתדלת לא כל הזמן אני מצליחה אבל עושה את המיטב שאני יכולה. למה כתבתי על הכן רכבך לחורף? כי השנה אני מתכוונת ללבוש את כל הבגדים משנה שעברה, לי זה לא ברור מאליו כאחת שהיה לה ארון בכל המידות האפשריות, ותמיד הייתי עולה והרי צריך להתלבש נכון? השנים האלו חלפו להן ולא תחזורנה שוב לחיי. מה שלבשתי בשנה שעברה אלבש גם השנה ואפילו אשתדל לרדת עוד מעט ולהגיע אולי למספר אחד פחות אבל בעיקר אני חושבת על החורף כתקופה מצויינת שבה אני מרגישה הכי טוב בעולם. אני ילדה של חורף וגם יום הולדתי הוא בחורף. ללבוש בגדים משנה שעברה ולהרגיש בהם טוב נוח ונעים, האם יש משהו שיכול להביא אושר גדול מזה? חוץ מהנכדים כמובן שהם ממיסים את ליבי ברגע אחד. אני כותבת לכן, אבל אני מתחייבת לעשות את כל שניתן לחזור במצב טוב - כלומר במשקל סביר למרות שאני יודעת שמה שעולה מהר יורד מהר.... אין הנחות וגם מחר כשאנו טסים אח"צ, אני צועדת בבוקר בלי הנחות. וגם שם בע"ה אצעד לי בבוקר מוקדם. כי על זה איני מוותרת בשום מקרה. אז זהו היום אני אורזת לאט לאט ובמחשבה.. כי מזג האויר יהיה חם ביום וקר בערבים. שיטת הבצל היא הנכונה ... תחזיקו לי אצבעות שאשמור על השפיות באכילה ... כל יום מחדש. אוהבת את כולכם ומאחלת לכולנו שבוע נפלא, שבוע חדש של התחדשות, של בריאות, ושל עשייה ברוכה... שבוע שבו נשמור על הכללים ונגיע לחג במצב הכי טוב שאפשרי.....
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|