25/08/2013 23:21
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מחר תקבלי חיבוק מתנה ונשיקה מקוה שהתפילות יעזרו לסבא..... לילה טוב יקרה אוהבת מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2013 22:13
מפתח סול Posts: 250
|
תודה בנות!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2013 21:31
adish Posts: 342
|
הרבה בריאות לסבא ולך רק בריאות ואושר גם אם קצת עלית עד עכשיו עשית עבודה נ ה ד ר ת אז לא נורא כי מה שעולה מהר יורד מהר ולפעמים יש מכשולים קטנים בדרך! צריך לדעת לדלג עליהם ולהמשיך
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2013 18:02
toly Posts: 898
|
אור יקרה הרבה בריאות לסבא היקר שיזכה בע"ה לחבקך ביום חתונתך ואת בטוח תיראי מהממת רק בריאות ובשמחות טולי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2013 15:58
רבקה Posts: 8411
|
אור מתוקה בריאות לסבך היקר ועוד קצת יזכה לרגע מרגש לראותך מתחת לחופה אור כל החיים הם עצב ושמחה ביחד רק צריך לדעת להתמודד ולקוות שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר אל תקלקלי את כל המאמץ שהשקעת לרגע הנכסף הזה נשמי עמוק וילוו את רק בשורות טובות ♥♥♥
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2013 15:16
קרולין Posts: 6651
|
אור יקרה רפואה שלמה לסבא שלך היקר. שמרי על עצמך זאת מהות החיים עצב ושמחה חיים להם יחדיו על ציר הזמן שעובר... והחוכמה היא לדעת לצוף, ולהתמודד בכל נקודת זמן הכי טוב שאפשר. מאחלת לך ולכם בשורות טובות ורק טוב. קרולין
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2013 11:25
|
תודה רבה בנות. כמה מעודד לקרוא אתכן.
ובדיוק עכשיו חזרתי משעתיים של צעידה קצת אוויר ושיזוף לנשמה...
סופש נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2013 10:24
IRIS Posts: 753
|
היי יפתי רפואה שלמה לסבא היקר. מאחלת רפואה שלמה ושייראה אותך בשמלת הכלה. נסי להנות ולשמוח לצד הכאב ומקווה שיהיה בסדר ולפי מה שיצא בערב הרווקות הכל אפשרי. יש תקווה לכל דבר. אוהבת מלא ומחכה ליום הגדול שלך. נשיקותתתתת
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2013 05:56
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אוי חמודה לא קל לקרוא מאחלת לסבך רפואה שלמה בשורות טובות ושבע"ה לפחות יזכה לראותך מתחתנת תהיי חזקה ותמשיכיבתזונה נכונה הרי זה חשוב וזה גם בטוח מה שסבך רוצה הרי שאת נכדתו וחשובה לו והאכילה לא תעזור למצבו הבריאותי החלמה מהירה וכוחות עבורך
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2013 05:53
dany Posts: 19819
|
אור חמודה אכן החיים מזמנים לנו טלטלות , ודווקא שאנחנו מבקשים שקט ושלווה , אלוהים שם למעלה צוחק............. אכילה רגשית(כמה קל לומר) ברור שלא פותרת ורק מוסיפה עוד נופך של עצב וכעס. אמא חכמה יש לך!!!!!!!!!!!! עובדה שנהנית וזה הוציא אותך קצת מסערת הרגשות . את עדיין צעירונת והחיים כולם לפניך לגמוע אותם בכוס גדולה גדולה. ואת העצב לעולם לא תוכלי למנוע, אז תהני מהיום וממה שיש, זו השעה היפה והגדולה שלך. אני תקווה ותפילה שסבא יתאושש ושתוכלי לחגוג את יומך ברוב אושר ושמחה. מכל הלב דני
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2013 22:18
|
היי פורום יקר... מתנצלת שלא הייתי פה הרבה זמן. אז כמה עדכונים.... שני שעבר הלכתי להרצאה אבל לא נשקלתי. כל השבוע שלפני בלסתי ובלסתי ופשוט לא רציתי לראות את העלייה - בטח לא לפני החתונה. הגעתי להרצאה והתחייבתי לשמור השבוע על מנת לראות ירידה. ישר בסיום ההרצאה צלצלו אליי ועדכנו אותי שסבא שלי בבי"ח.... אז כן. שבועיים לפני החתונה סבא שלי שחולה דיאליזה נמצא בטיפול נמרץ לב. מצבו נכון לעכשיו יציב אבל איך אומרים - מתפללים כל יום ביומו. גילו לו תסחיף ריאתי חמור, שבמצבו ובגילו מסוכן מאוד. הוא עם מכונת חמצן וכבר שבוע נמצא בטיפול נמרץ לב. אני יום יום נמצאת אצלו כמעט כל היום, ממש מהבוקר עד הערב. קשה! רק לפני כחודשיים נפטרה סבתא שלי (אמא של אבא) ועכשיו סבא שלי (אבא של אמא) נמצא בבי"ח.
ביום חמישי חגגו לי ערב נשים לרגל ימי הרווקות האחרונים בחיי.... הגעתי לערב הזה בלי חשק בכלל ועם מצב רוח ירוד לחלוטין. אפילו שקלתי לבטל את הערב. בהצעת אמי היקרה והאהובה הוחלט שלא לבטל את הערב וכך היה. לבסוף הערב היה נפלא! מרגש! כייפי! ועם כל העצב היה גם מהנה!
ועכשיו.... 10 ימים לפני החתונה, אני מנסה בכל כוחותיי לשמור עם התזונה. משתדלת מאוד לצאת להליכות מוקדם בבוקר לפני שאני נוסעת לבי"ח או מאוחר בערב כשאני חוזרת. כולנו מתפללים יום יום לרפואתו השלמה של סבי (שגידל אותי והוא ממש אבא שני שלי).
בנימה זו מאחלת לכולכן לילה טוב. סופ"ש נעים בריאות ובשורות טובות ואשתדל לעדכן כאן קצת יותר חיבושיקות אור.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|