26/08/2013 05:50
dany Posts: 19819
|
מתוקה שלי לו רק בגלל שיר ההלל לגולדנים כבר עלה חיוך על שפתי. אכן ניצוצות של סתיו מידי פעם מבצבצות לתוך המרק הדייסתי הזה שקוראים לו מזג אוויר. מיום שישי כאבי בטן על כל דבר שאני מכניסה לפה...... חחחחחחח זה לא אומר שהפסקתי להכניס. אז זו רק קריאת כיוון לשינוי שחייבים לעשות גם לקראת מימולדת וגם לקראת שנה חדשה. שמו של המתוק שלי הוא יו על שם יו גרנט שהיה מאד מאד במודה לפני 13.5 שנים. אין מה לומר שמילותיך ממש מכניסות בי דרייב.... מקווה שישרוד מעבר לחצי שעה. השנה השנה השנה הזאת שבאה עלינו לטובה. היא זאת שסוף סוף תביא בתוכה את התשובות יש לי כזאת הרגשה. אוהבת ונשיבוקים. אצלי מחר אלו חגיגות יום ההולדת.
toly כתב:
דנילה יקרה לא מתאים לבת בתולה החרוצה והעומלת כמוך על הגיזרה נכון שאנחנו נימפות הים קצת תשושות לפני הממולדת ויחד עם זאת לא נחות לרגע אך שבוע חדש יום חדש ואני קיבלתי אנרגיות חדשות היום מאל הים יש כבר ניצוצות של סתו באוויר עם בריזה בערב מהים שווה מומלץ לטרוח להגיע ואולי שווה ללמוד גם ממישמיש והגולדן המקסים שלך:סליחה שכחתי את שמו:מישמיש כמו שעון שוויצרי משכימה קום יורדת לחבר'ה בפארק בזמן אוכלת אחר כל ארוחת בוקר נחה ישנה שוב יורדת לפארק מקבלת אחר כך מים וחטיף כלבים משובח ושוב שיגרה דומה בערב אח אח חיי כלב פלא שאני מקנאה בבולדוג הצרפתי מעל ובשיצו המתוקות ממול ורק אני כמו רוטווילרית.... ) שבוע מוצלח יקרה וד"ש לגולדן המקסים שלך טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2013 22:28
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה תענוג תענוג תענוג לקרא אותך.... את מיוחדת....תהיי לנו בריאה את ממש מכניסה כל פעם משב רוח רענן....אוהבת אותך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2013 22:28
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה תענוג תענוג תענוג לקרא אותך.... את מיוחדת....תהיי לנו בריאה את ממש מכניסה כל פעם משב רוח רענן....אוהבת אותך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2013 22:19
toly Posts: 898
|
דנילה יקרה לא מתאים לבת בתולה החרוצה והעומלת כמוך על הגיזרה נכון שאנחנו נימפות הים קצת תשושות לפני הממולדת ויחד עם זאת לא נחות לרגע אך שבוע חדש יום חדש ואני קיבלתי אנרגיות חדשות היום מאל הים יש כבר ניצוצות של סתו באוויר עם בריזה בערב מהים שווה מומלץ לטרוח להגיע ואולי שווה ללמוד גם ממישמיש והגולדן המקסים שלך:סליחה שכחתי את שמו:מישמיש כמו שעון שוויצרי משכימה קום יורדת לחבר'ה בפארק בזמן אוכלת אחר כל ארוחת בוקר נחה ישנה שוב יורדת לפארק מקבלת אחר כך מים וחטיף כלבים משובח ושוב שיגרה דומה בערב אח אח חיי כלב פלא שאני מקנאה בבולדוג הצרפתי מעל ובשיצו המתוקות ממול ורק אני כמו רוטווילרית....) שבוע מוצלח יקרה וד"ש לגולדן המקסים שלך טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2013 12:57
dany Posts: 19819
|
טולינקה כבר את מכניסה כאן רוח חג ........... אצלי האמת קצת הכל ירוד.... כך אומרים האסטרולוגים שלפני היום הולדת הכל כך נפול........... אז מקווה אחרי מחר לתפוס רוח גבית ולהתחיל גם אני במוטיבציה ורענון השורות. שתהייה לך שנה חדשה נפלאה ובריאה. ובוודאי עוד נברך ונברך.................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2013 19:27
|
תודה קרנושה וכל הבנונ היקרות אוטוטו ספטמבר החודש הכי אהוב עליי ובפתח שנה חדשה שאני מאוד מייחלת לה השנה אני מארחת בביתי לערב ראש השנה ויום החג ואני כבר מתרגשת ובונה תפריט ואופן עיצוב השולחן שאני ממש אוהבת ליצור באופן מיוחד עם מתנה קטנה ומיוחדת לחבריי היקרים שאליהם מתווספים השנה 2 אורחים מיוחדים שעליהם אספר בהמשך :אני ממש נרגשת מאותם קרואים מיוחדים שנרגיש כולנו טוב שנשמח ועם הרבה הצלחות לך ולכולנו השבוע שבוע נהדר פורה ומשובח טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2013 19:53
קרנושה Posts: 3420
|
טולי, תרגישי טוב ושכל הדברים המציקים יעופו ממך והלאה! שבת שלום ושלווה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2013 19:11
EFF Posts: 6397
|
טולי החלימי מהר וזכרי כי לגוף שלך את מעניקה את הטוב ביותר....את התובנה הזו ועוד רבות אחרות את מקבלת מהמדריכה מספר 1 (!) שלנו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2013 18:25
IRIS Posts: 753
|
טולי תרגישי טוב קודם כל ואכן אין על מירי והידע שלה ובזה בורכנו וזכינו כאן. שבת שלום ובריאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2013 16:57
קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה, אכן מירי מס 1 !!! שבת שלום ובשליטה לך ולכולנו נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2013 14:21
|
מירי ואנשי פורום יקרים קיטורים לרוב אינם בלכסיקון שלי אך היום אני ממש רוטווילרית ויסלחו לי הרוטווילרים שכך הנני מעליבה אותם עדין יש לי כאבים עדין עוברת בירור רפואי שרק מזה בא לי לצרוח כי אינני צועדת מזה חודש השבח לאל שיורדת במשקל תוך כדי רצון לשבור צלחת או כוס פתחתי רשת ב בתוכנית של גודי ניר מוזס שלום בדיוק דיבר שם יאיר להב שמופיע אצלה קבוע מידי שבוע ומה אני שומעת ממר להב? על חשיבות ארוחת הבוקר כמה חשוב עבור הילדים והמבוגרים לאכול דגנים מלאים ללא סוכר כמו שיבולת שועח ויוגורט או חלב:מוכר לכם ממישהי? כמה חשוב לשלוח את הילדים עם בקבוק מים ולא ממותקים עם כריך ופרי לבית הספר ולא לתת להם חטיף שהוא למעשה ממתק ממש דיקלם את הטיפים שמירי נתנה השבוע ב"לחיות טוב" איו איו על מורתנו שתמיד מקדימה את כל המומחים לתזונה האמת?שיפר לי את מצב הרוח הידיעה שאני אצל המומחית מס' 1 בהא הידיעה והדבר היחיד כרגע שהנני בשליטה זה עם האוכל מסביבי הומה הסער ואני חותכת סלט. שבת נעימה ובשליטה לכולנו טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|