23/08/2013 18:23
IRIS Posts: 753
|
שבת שלום ובתאבון. תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2013 16:58
קרולין Posts: 6651
|
אבי יקרה, תודה על הטיפים.... זה תמיד עוזר.... שבת שלום קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2013 13:57
toly Posts: 898
|
אבי יקרה טוב לראות אותך פה אפשר בבקשה לקבל את המתכון גם אני צמחונית ואפרופו ברזל יש גם בפלפל אדום שבת נפלאה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2013 12:49
avi_i Posts: 269
|
חייבת להמליץ למי שעדיין לא ניסה להכין את הסלט סלק וגזר!!!! גילוי נאות, שיניתי טיפה את המתכון (יותר חומץ וג׳ינג׳ר) לקבל טעמים יותר חזקים אני מכינה את הסלט בכמות כפולה ללא האגסים - הסלט נשמר וטעים גם יום ויומיים במקרר ואז תלוי מתי אני אוכלת אותו מוסיפה לו ......פעם אגס או תפוח וגבינה בולגרית ופעם ביצה קשה ואפילו טונה או פילה סלמון קר כל הקומבינציות מעולות וטעימות ומשביעות מאד הסלק עצמו עזר לשפר את רמות הברזל שלי פלאים (לא דבר פשוט לצמחונית כמוני). נסו ותהנו שבת שלום אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|