הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמה טוב לחזור הביתה ולשיגרה המבורכת !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/08/2013 17:09

קרולין
קרולין
חיוך יקרה,
אין כמו שגרה, כמו הבית שלנו
שבת שלוםםםם ומוברך, מלא רוגע ושליטה.
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2013 17:51

IRIS
IRIS
כתבתי ונמחק. אז שוב אין כמו בבית וקשה לשמור בחופשים למיניהן. תהני בספרד ותשתדלי לשמור ולהנןת כמה שיותר. ערב נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2013 15:51

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה לך דני היקרה, והעיקר שתהיה לכולנו שנה מאושרת ובריאה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2013 08:36

dany
dany
אכן תובנות חשובות.
אני בטוחה שלמרות שלא היית במסגרת עדיין שמרת על שפיות ולא שכחת את התורה.
כמו כן מאחלת לך להמשיך ולשמור על השגיך גם בחו"ל.
המון המון הצלחה וחופשה נעימה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2013 07:36

דרך המלך
דרך המלך
בוקר טוב
שלנו אין שליטה על האוכל זה הכי קשה.. ועכשיו את בבית ובשגרה ואת קובעת מה תאכלי ובטוחה שחזרת לעצמך ..בסופו של דבר אין כמו השגרה
יום נפלא סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
21/08/2013 20:20

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אחרי בערך 4 ימים (נופש פעיל של אלמנות צהל בגבעת אולגה) שבהם לא ניתן לי לבחור כלום באכילה שלי וגם כמובן לא יכולתי לשמור על המסגרת שבה אני נמצאת יש לי כמה תובנות. האחת, הייתי במחיצת כ-400 נשים רובן מבוגרות יותר מ -45. בימים אלה התבוננתי ברובן. מה אומר ומה אגיד" לפחות 45% היו שמנות בכל מיני דרגות וגם כשעברתי ביניהן ראיתי אפילו בלי להתבונן ביסודיות מה הן לוקחות לאכול מהמוגש (לא שהיו מאכלים בריאים במיוחד בלשון המעטה), צלחות עמוסות שחלקן נשארות עם האוכל גם אחרי שהן אכלו מהן, ואז, מגיע השלב מאוחר בערב שפותחים שולחן של פירות העונה פיצוחים עוגות וכל מיני מרעין בישין אחרים. ואז, כאילו רבות מהנשים פשוט כנראה נחתו מכוכב אחר שבו "לא היה כלל אוכל אולי חודש." הן מתנפלות על השולחנות העמוסים כל טוב, ממלאות צלחות וגם שמות בתיקן עוד ועוד, פשוט התביישתי להיות ביניהן, ובאמת רובן הרי הן משכילות וגם מבינות את הבעיתיות של האכילה המטורפת הזו. לגבי, אודה ולא אבוש, חטאתי אבל בהחלט גם כשהגזמתי כי לא היתה ברירה ואם אוכלים 3 פעמים ביום הייתי רעבה ולא היה לי שום כוח לעצור במקרים מסויימים, אני הרי יודעת לחזור לתלם מייידית ועכשיו אני ליד כוס תה צמחים עם פלפל אדום וגבינה לבנה ותודה לאל יש לי כ-4 ימים שלמים לעשות את הכי טוב כדי לתקן את המצב. יתרה מזו גם כשניסע ביום א' בערב, כשאהיה בספרד אוכל להחליט בדיוק כמה מתי ומה אני אוכלת וכשזה החלטה שלי הדברים יותר פשוטים. לחזור הנה לחג פשוט באותו משקל זה יהיה בהחלט השג ראוי ... ומה שראיתי שם בנופש, לימד אותי שאני במסגרת הנכונה, שאני נמצאת במקום שעושה לי רק טוב, שממנו אני יכולה רק לצמוח שוב ושוב, לשפר את עצמי ואת חיי, כי לפחות לא ויתרתי לעצמי בעניין הספורט באף יום וגם בהמשך אעשה את הכי טוב שאוכל. למה? כי לי אין דרך אחרת וזו הדרך שלי. אני יודעת ומישמת. מה שעולה מהר יורד מהר ועדיין איני יודעת את המצב אבל מחר בבוקר אשקל ואחייך לעצמי. בבית אני שולטת בדיוק על כל מה שאני אוכלת על הכמויות וגם את הארוחה אני מנהלת. בקיצור כמה טוב שחזרתי הביתה.... אין כמו בבית.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמה טוב לחזור הביתה ולשיגרה המבורכת !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!