|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/08/2013 19:52
קרנושה Posts: 3420
|
תודה רבה רבה יקירות שלי♥ריגשתן אותי מאד מאד בתגובות החמות שלכן, אין על הפורום שלנו, אנשים נפלאים וטובי לב, מפרגנים, תומכים ומה לא??? זכיתי!!! נשיבוקים♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2013 17:03
קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפה שלי אנחנו הכי גאים שיש לנו שותפה לדרך כמוך, מקסימה, ישרה, ישירה, משתפת, מעודדת, מתעודדת הרי זה כאן הבית החם שלנו מאחלת לך מעוצק ליבי את ה ט ו בביותר שיש בכל התחומיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מגיע לך ממי שלי שתהיה לך שנה נהדרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת, מוצלחת ומבורכת אוהבת ואיתך תמיד לאורך כל הדרך.... שבת שלום ממי קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2013 14:02
toly Posts: 898
|
קרנושה יקרה שוב מזל טוב על מעבר המגורים מקום מקסים צור יצחק ורק שיהיה לך שם אחלה שבעולם וכן מסכימה לחלוטין מחשבה יוצרת מציאות ואת תממשי הרבה דברים נפלאים כל עוד זה תלוי בך שבת נפלאה ובהצלחה רבה עם הירידה עד לחגים טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2013 10:34
dany Posts: 19819
|
קרנושה המתוקה כרגיל את משדרת עוצמה כוח וחיוניות. למרות הקשיים את לא מרימה ידיים ולא מאבדת תקווה. יש מה ללמוד ממך לאורך כל הדרך ולמרות שאת יותר צעירה מהילדים שלי לא נותר לי אלא רק להצדיע לך בצניעות. את פשוט אלופה. ואני בטוחה שכל אשר תשדרי לעולם יגיע גם יגיע. שתהייה לך שנה נפלאה, שנת הגשמת חלומות ומאוויים. שנה קלילה תרתי משמע. בהמון הערכה והאהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2013 00:43
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרן יקרה יפה ומרגשת.... תודה על פוסט כתוב נפלא משתף ומפרגן...... אין עלייך, בחורה מוכשרת עם לב זהב.... לקראת השנה החדשה לא נותר אלא לאחל לך שכל שתבקשי, לו יהי כי באמת מגיע לך. אז בהצלחה יפתי בדרכך החדשה את אמיצה ונבונה...... אוהבת אותך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
קרן יקרה יפה ומרגשת.... תודה על פוסט כתוב נפלא משתף ומפרגן...... אין עלייך, בחורה מוכשרת עם לב זהב.... לקראת השנה החדשה לא נותר אלא לאחל לך שכל שתבקשי, לו יהי כי באמת מגיע לך. אז בהצלחה יפתי בדרכך החדשה את אמיצה ונבונה...... אוהבת אותך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2013 18:03
IRIS Posts: 753
|
היי בשעה טובה ומוצלחת. שתהייה לך שנה חדשה ונפלאה בדירתך החדשה. באשר לאוכל כמובן שהכל לא בשגרה בימים כאלו ואני בטוחה שיעוף הקילו בבזק עכשיו גם שנכנסת לשגרה ועבודה חדשה גם )מזל טוב) אז הדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר. מזל שיש מסגרת תומכת כי אחרת היינו במצב גרוע יותר. בהצלחה רבה רבה בהתחייבותייך והבטחותייך לעצמך . נשיקות ערב נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2013 15:16
קרנושה Posts: 3420
|
פורום יקר♥
ביום ראשון עברתי דירה לסביבה חדשה וצעירה מאד באיזור השרון, ישוב בשם צור יצחק. סביבה מדהימה! לאחר שלושה ימים של סידור הדירה אפשר כבר לומר שרואים את הבית ולא את הקרטונים, היום מצאתי את הצלחות אני כבר כמה ימים עסוקה בלסדר את החפצים ולנקות את הריהוט והכל, היו כמה וכמה בעלי מקצוע כמו תמי 4, YES וכו', באה חברת הובלה מצוינת והכל עבר בשלום תודה לאל.
באשר לאכילה בשלושת הימים האלו זה לא בדיוק היה הדבר האידאלי אבל היום ואתמול כבר בחזרה למוטב ואני בסדר ומודעת היטב, אתמול התייצבתי בשקילה השבועית שלי אצל מירי, לשמחתי זה הסתכם בקילו יותר שיעוף שבוע הבא, ומזל על המסגרת כמובן.
מזל על המסגרת כי בחודשים האחרונים נאבקתי בכדי לשמור על החוג הזה, לא עבדתי, היו לי לחצים גדולים על הראש, פחדתי שלא יהיה לי איך לממן אותו, הכל הרגיש על הקצה וידעתי שאני לא יכולה להרשות לעצמי לעזוב את מירי ולעזוב הכל ולהכנע לתכתיבים של החיים, זו הייתה מלחמה שקטה וסוערת כאחד, רציתי מאד לשמור ולרדת מצד שני לא ידעתי אם אוכל להמשיך, האכילה הפכה רגשית, הלחץ הנפשי בחיפוש עבודה, מכירת בית ומה לא בעצם?!
אז מירי דיברה איתנו אתמול מהנשמה, כמו בכל שבוע, והרגשתי כמובן הזדהות עם כל מילה, גם הדמעות עלו בעיניים.. כי למילים שלנו יש תרגום למעשים שלנו, למחשבות שלנו ולכל הדברים שמתרחשים וקורים דווקא לנו. ואחרי תקופה כל כך מתסכלת, עצובה וכואבת אני יכולה לומר שעבדתי על עצמי כל כך חזק, דיברתי עם עצמי!!! לא להרפות, לא להכנע, לא לוותר ולהתמודד, במקביל למכירת הדירה שלי רצתי מראיון לראיון, לעיתים שלושה בסדרות כי גיוס הוא תהליך, גייסתי טונות של סבלנות ואורח רוח שאין לי מושג עד עכשיו מהיכן, לא עזבתי לרגע את החיפוש ורצתי ממקום למקום בלי מנוחה. נשבעת.
הלילות לא היו לילות של שינה, זה היה מלווה בהמון דאגות, בחששות, מהלא נודע, ממתי אמצא משהו שאני אוהבת, ואוכל גם להתפרנס ביושר, מתי תהיה לי השלווה והרוגע, להשקיע גם בדיאטה ובתהליך כולו, מתי אמצא מנוחה לנשמה שלי?! סביב כל זה גם היה קורס בסטטיסטיקה כחלק מהתואר, הרגשתי שעוד דקה אני מתפוצצת. אז סיימתי את הקורס ודחיתי את המבחן לסמסטר הבא, זה כבר היה יותר מדיי בשבילי. זה חומר מורכב וצריך ללמוד אותו כשהראש פנוי בהתאם.
חשבתי חזק מאד על דברים שאני רוצה, כיוונתי לשם, התפללתי ויחלתי להם, חלמתי אותם בלילה. זימנתי לחיים שלי. ישנתי כל הזמן על המחשבות הטובות, על הכמיהה, על מה שמגיע לי וידעתי שמגיע לי הטוב ביותר, כמו לכל אחד אחר.
לשמחתי, חונכתי בדרייב פנימי לנוע ולהניע, בעקשנות וברצון עז לא להיכנע לעולם, לא לומר נואש, לא לוותר, גם אם מאד מאד קשה, גם אם ימים "גשומים" מגיעים, כי אחריהם גם צצה השמש... השבוע התקבלתי למקום עבודה חדש, עברתי לדירה חדשה ואני מתחילה שנה חדשה, עם חיוך גדול על הפנים, עם המון התרגשות ופרספקטיבה אופטימית מתמיד. השיעורים האמיתיים, הכשלונות והתהומות הכי עמוקים בחיים, מביאים אותנו למקומות הכי יפים שייש.
וכשאתה יודע מה אתה שווה, אף אחד או שום דבר לא יכול עליך או לגעת בך.
הבטחתי לעצמי, בפרוס השנה החדשה הבאה עלינו לטובה(!!!) שאתן את כל מה שאוכל למען הצלחת הדיאטה, למען שיפור עצמי תמידי, בשביל לחיות ולהיות מאושרת מכל מה שייש לחיים היפים האלו להציע לי. ובפרט להציע לי כבחורה רזה יותר כי שם טמון אושר גדול עבורי ובכלל..לכל מי שמתמודד עם עודף משקל מעיב ומציק.
אז מי שטרם האזין להרצאה, ממתינה לו הרצאה של החיים, מירי מדהימה כמו תמידדדדדדדדד, מעניקה מוטיבציה חזקה במילים משמעותיות, חודרות ונוגעות. יש המון מה להפנים ובעיקר לרצות ולכבד את המילה שלנו כלפי עצמנו, להיות עמדה למילה שלנו, להיות כח, לתת מילה ולהוכיח אותה. להיות.
מצטערת על האורך, רציתי מאד לשתף אתכם ולו בתמצית ממה שספגתי בחודשים האחרונים, לשתף אתכם בשמחתי, וכמובן להגיד שאני הכי גאה להיות חניכה בבית הספר הזה, בית הספר של החיים, איפה שייש פרגון והעין אינה צרה, במקום שהלב פתוח וגלים של אהבה.
אוהבת אתכם ומאחלת המון הצלחה לכל הנשקלים של השבוע, לכל היפים והאמיצים והמתמודדים באשר הם♥
נשיבוקים, קרן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|