|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/08/2013 16:17
קרולין Posts: 6651
|
תודה יקרות שלי, שתהיה שבת נהדרתתתתתתת לכולנו אוהבת המון קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2013 00:47
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה תודה רבה על הפירגון.... מקוה שהכל בסדר, האושר גדול, וההתרגשות גדולה וטובה. שתהיה שבת נפלאה דש חם ממני לאביך, אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2013 17:53
IRIS Posts: 753
|
כמובן גם אני מסכימה ומצטרפת לברכות ולפרגון. קרולין אהובה אין כמוך ותהנו הרבה מהאיחוד המשפחתי. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2013 15:22
קרנושה Posts: 3420
|
מסכימה עם כל הנאמר לעיל! מירי שלנו האחת והיחידה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2013 22:19
קרולין Posts: 6651
|
תחילה, יפה לך מאדדדדדדדדדדדדדדדדד קילו וחצי פחות את נראית נהדררררררררררררררררררררר ואין אין אין מחיר לרזון זה שווה הכלללללללללללללללל ההרצאה היום על כוחה של מילה, הינה הרצאה עוצמתית , נוגעת ומאדדדדדדדדדדדדדדדדד מניעה לשינוי וכן למילים יש המון כוח, מילים שאנחנו אומרים לעצמנו בפנים ומילים שיוצאות החוצה...... מילה טובה- מעצימה, מעלה, מעודדת, משמחת, מרגיעה, מחזקתתתתת ומילה לא טובה- מורידה, מעצבנת, מחלישה.....ויכולה אפילו ממש ממש "להרוג".... בדיאטה - הדיבור האישי פנימי שלנו עם עצמנו מוכרח להיות דיבור טוב, מעצים, מצמיח : אני שווה , אני ראוי/ה , אני אוהב/ת את עצמי , אני בעד התהליך שמוביל לאיכות חיים, מגיע לי!!!!! בלי זה אין כ"כ סיכוי לראות כאן משהו טוב קורה, ואין סיכוי להצלחה מתחברת לכל מילה ומילה שלך! תודה על החוג שלנו, על המסגרת שלנו, על השיטה שלנו ועל כל האהבה, נתינה, דאגה, מקצועיות , אנושיות, ישירות, יושרה שלך אין כמוך ואין לך מ ת ח ר י ם לילה טוב נשיקות וכל אהבתי, קרולין חברי אינטרנט יקרים, מחכה לכם הרצאההההההההההההההההה משובחת נוספת ת ה נ ו אןהבת קרולין מחר ב"ה אבא שלי היקר והאהוב מגיע.................אנחנו בשיא שיא ההתרגשותתתתתתתתתתתתתתתתתתת לילה טובי לכולםםםםםםםםםםם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|