19/08/2013 13:23
EFF Posts: 6396
|
4 כרעי עוף נקיים וללא עור מניחים בשכבה אחידה בתבנית צליה עמוקה . מכניסים לתנור בחום גבוה (200-220 מעלות צלזיוס) . בינתיים לטגן קוביות בצל בכף שמן צמחי רגיל, לאט לאט, תוך ערבוב מידי פעם, עד שקוביות הבצל מתחילות להשחים בקצוות מוסיפים עגבניות בשלות חתוכות, או עגבניות מרוסקות כף אבקת מרק בצל כאשר העוף מתחיל להשחים( בערך 40 דקות) לשפוך מעליו את תערובת העגבניות ומעט מים לכסות בניר אלומיניום ולאפות עןד 20 דקות . .
|