23/08/2013 10:30
dany Posts: 19819
|
אלוהים ישמור, העיקר שהיא אחרי וחזרה הביתה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2013 18:48
IRIS Posts: 753
|
היי לכם. אחותי השתחררה אחרי יומיים של אשפוז . הממצא הרפואי דיזנטריה כנראה מדג. אז היזהרו במה שנכנס לפה לפעמים מה שנראה יפה וטוב עושה לנו רק רע תרתי משמע. שנהייה בריאים וחזקים ונינוש מקווה שאצלכם בסדר. ערב טוב ושקט. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2013 19:12
|
תודה אהובות יקרות. אז לא הגעתי הבוקר לשקילה כי אחותי הרגישה נורא. טסתי אליה כי גיסי היה בירושלים והיה נורא לראות אותה עד שהבת שלה הגיעה מהעבודה ופתחה את הדלת מצאנו אותה מיובשת לגמרי ומכל מה שמשתמע מכך. ניקינו שטפנו ובמקביל הזמנו אמבולנס ועד שהגיעו נדמה נצח. עכשיו שאני כותבת כבר אחרי כל היום במיון בבדיקות וצילומים. החליטו לאשפז אותה מקווה שיהיו לי בשורות טובות למסור . אוףףףףף עד שכבר הצלחתי להתרומם שוב בדאון. מנסה לשאוב כוחות מכל הסביבה ומכם ובאמת רק בריאות זה הכי חשוב. להגיע למיון זה פשוט זוועה הכל עמוס וצרחות ואין מיטות פשוט נוראי. מקווה שיהיה שינוי לטובה חייבים להקציב יותר לבתי החולים ולכל המערך הרפואי. קשה ביותר היה לראות אנשים חולים שהגיעו לבד ללא שום ליווי כיסינו אותם וקצת ניסינו לשנע את הרופאים אליהם שיראו מה מצבם. פשוט הזוי..שאלוהים ישמור על כולנו מצטערת שהפוסט קצת עצוב אבל זו התחושה כרגע. נשיקות לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2013 22:44
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
איריס איזה פוסט שמח ואופטימי תודה רבה אשה יקרה ששיתפת אותנו כל הכבוד לך על הריקודים, השליטה והפירגון לילה טוב ונתראה מחר בבוקר אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2013 16:42
רבקה Posts: 8411
|
איריס מתוקה רואה את החיוך על פניך בפוסט ושכך ימשיכו השמחות סביבכם. בסוף האסימון ישתלשל ואת תחזרי לשליטה במלוא העוצמה. רק בשורות טובות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2013 10:27
קרולין Posts: 6651
|
איריס רק בשמחות והתרגשויות אמן. שיהיה שבוע טוב ומוצלח לך ולכולנו. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2013 05:55
dany Posts: 19819
|
כפי שנאמר רק בשמחות ועוד פעם שמחות, וגם התהליך יגיע.......... ראיתי את התמונות בפייס והיה נראה נפלא שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2013 00:29
נחושה Posts: 6982
|
איריס בקרוב מאוד יגיעו החגים שנה חדשה והתחדשות בכל התחומים מאחלת שתהיינה שמחות רבות ולך יקירה חזרה לתירגול בפקולטה של מירי בהצלחה מרובה. נשיבוקיםםםםם נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2013 23:52
EFF Posts: 6397
|
איריס..מאחלת למשפחתכם שמחות ואירועים מלאי אושר..אלו החיים - גלגל ענק - פעם למעלה בצהלה ופעם למטה בעצב...העיקר להיות חזקים. שבוע טוב !!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2013 10:23
|
של בת גיסתי. הייתה חתונה ממש מיוחדת בנאות קדומים באווירה פסטורלית ביער מקסים ואגם יפהפה למרות החום הגדול השתוללתי כל הערב והיה נפלא סוף סוף להרגיש שמחה ומאושרת. היו קטעי משבר בזמן שהזכירו את האבא שנפטר לפני 8 חודשים אבל החלטנו לשמח את הזוג ולא להישבר ופשוט כך היה. מבחינת האוכל מכיוון שהייתי עסוקה בריקודים אז אכלתי רק סלט מדהים עם חמוציות היה נפלא וקצת פרגית מעבר לכך לא ראיתי מה היה כי ביליתי ברחבה בלבד. טיפ ממני אליכן תמיד תסחבו איתכם נעל שטוחה בתיק להחלפה וזה איפשר לי לקפוץ כל הלילה . אז זה לגבי האירוע היפה שלנו וביום שלישי הקרוב שוב אירוע לגיסתי השנייה שילדה בן והנה הגיעו השמחות לצל קורתנו. מרגישה סוף סוף יותר טוב נפשית אבל עדיין אוכלת ולא בתהליך. כרגע רק עולה במשקל כל שבוע אבל אני מאמינה בעצמי שאצליח ובאמת לא נעים לי מעצמי וממירי ומכולם מנסה להתעודד כאן מהפוסטים שלכם ורושמת לי טיפים בצד ומשפטים של מירי שמתנגנים לי בראש ומקווה שהשינוי יגיע בקרוב. מאחלת לכולכם ולי הצלחה בהמשך המשך שבת שלום רגועה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|