18/08/2013 10:19
קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפה שלי שכל השינויים יהיו לך רק ל ט ו ב ה. אמן אוהבתתתתת אותך וממאחלת לך תמיד את הטוב ביותר שיש נשיקות ושבוע נ פ ל א לך ולכולנוווווווווווווווווווו קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2013 06:00
dany Posts: 19819
|
בהצלחה בכל השינויים............. הרגשתי את משב הרוח הקלילה של הסתיו(לא אביב) וראיתי את החצב לנגד עיני. מקווה שהתגברת על הוירוס המגעיל(אך בכל רע יש גם טוב, נכון?) ונתראה שתתחברי שוב לציוויליזציה............. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2013 10:46
קרנושה Posts: 3420
|
תודהההההה ענקית מכל הלב ומעומק הלב על המילים החמות שלכן♥ ריגשתן וחיממתן את ליבי...אין על הפורום שלנו, אין על האנושיות פה, ואיזה מלכה מירי שעשתה לנו כזה אתר♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2013 10:01
IRIS Posts: 753
|
שבת שלופ קרנושה יקרה. בשעה טובה למעבר החדש ומקווה שאת מרגישה יותר טוב. כיייף להתחדש ולחדש ובאמת שיהיו לך התחלות טובות ומשמחות ותראי אור במשכנך החדש. המון הצלחה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2013 09:18
דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה היפה והמהממת מקווה שאת כבר מרגישה טוב ןחזרת לעצמך... בהצלחה בראיון עבודה ,ובמעבר הדירה.. בהחלט סוג של התרגשות ,נקיון"התחלה חדשה ורק דברים טובים.. ממוש מאחלת לך שהשינוי יביא עימו בשורות טובות ורק אושר ואושר ואושר ובריאות
אוהבת סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2013 09:16
toly Posts: 898
|
קרנושה מקווה שכבר שבת לעצמך לפי הפוסט הנהדר נראה שכן ואת בתקופה מדהימה בית חדש עבודה חדשה משקל חדש בטוח ירדת השבוע אני בעד שינויים במיוחד לקראת שנה חדשה והשנה את הולכת לעשות זאת בגדול יש לך מוטיבציה אדירה יעד מקסים בקיץ הבא וגם אינשאללה אהבה חדשה יאללה רוצים חתונות פה בפורום ורק בשמחות מעבר זורם ונעים וכייף ואושר בעבודה החדשה תמשיכי לעדכן אותנו טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2013 20:51
רייצל Posts: 339
|
ראשית תרגישי טוב ושיהיה בהצלחה במעבר הדירה רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2013 20:16
נחושה Posts: 6982
|
קרנושה יקירה איזה פוסט אופטימי כמו משב רוח רענן בחום הזה. הכי כיף לעבור דירה לחדש ארונות למיין בגדים לאסוף זכרונות ולרקום חלומות. איזה כיף להכיר שכנים חדשים להתחיל שנה חדשה בריסטארט מדהים. נשיקות ובהצלחה ולקחת את כל הבלאגנים באיזי. נשיקותתתתת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2013 19:55
|
נינוש כתב:
קרנושה יקרה , איזה יופי עוברת דירה כפי שאת כותבת התחדשות לקראת ראש השנה מאחלת לך קודם כל בריאות וש דירה הזאת תביא. לך את כל השמחה והאושר לך ולסובבים. אותך .... וכמובן שלא שכחתי את היחיד והמיוחד כי את יחידה ומיוחדת ביותר אז קרנושה יקרה מאחלת לעבור את העברת הדירה בקלות ובטוח בטוח שתראי תוצאות נהדרות . נשיקות וחיבוקים !!!
תודה תודה אהובהההההההה שלי♥אני מאד מתרגשת מהשנה שזו הולכת להיות... דיווחים בהמשך♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2013 19:49
נינוש Posts: 1442
|
קרנושה יקרה , איזה יופי עוברת דירה כפי שאת כותבת התחדשות לקראת ראש השנה מאחלת לך קודם כל בריאות וש דירה הזאת תביא. לך את כל השמחה והאושר לך ולסובבים. אותך .... וכמובן שלא שכחתי את היחיד והמיוחד כי את יחידה ומיוחדת ביותר אז קרנושה יקרה מאחלת לעבור את העברת הדירה בקלות ובטוח בטוח שתראי תוצאות נהדרות . נשיקות וחיבוקים !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2013 19:36
|
שבת שלום לכל חברי הפורום היקרים, מירוש אהובתי♥
לצערי השבוע לא התייצבתי בלשכה, תפס אותי וירוס הזוי ביום שלישי בבוקר, היה לי ראיון עבודה וישבתי מול המראיינת והתפתלתי מכאבים כי חשבתי שמדובר בקלקול קיבה, ביקשתי ממנה נורופן או אדוויל ואמרתי לעצמי, בקטנה, תכף יעבור. תכלס את הראיון עברתי כמו נמרה אבל הרגשתי שמשהו רציני משתלט עליי...
מאוחר יותר בערב שכבתי כמו פלטה על הכורסא אצל סבתא שלי בבית, עם חום ועם צמרמורות שלא הבנתי מה נחת עליי ולמה דווקא ביום שלישי שלי הקדוש אצל מורתי האהובה... ובאמצא החום הנוראי הזה להיות חלושעס?! מה נסגר עכשיו??
הכל כמובן עבר והיום מרגישה הרבה יותר טוב, אבל היופי בדבר הוא שסגרתי את הלסתות למשך יומיים בערך, לא יכולתי לאכול הרבה, לא הרגשתי רעב והמים עשו לי טוב, התכונה הזו של המים איך שהם מרגיעים-תרופה אמיתית, אין יותר טוב מזה.
אז בשיא הקיץ, בין ראיונות עבודה, למעבר דירה, אריזות וקיפול, גם וירוס תפס אותי, לא מצ'עמם לי אני לא מתלוננת לרגע קט! אני מתה על שגרה מלאת עשיה וברוכה בתזזיתיות! כבר מעדכנת אתכן, שבראשון אני עוברת דירה, לא אהיה כאן כמה ימים וכבר מחר מנתקת כל קשר עם המחשב שלי, עמכם הסליחה וההבנה אם לא אספיק להגיב. וסליחה גם על ההעלמות שלי לאחרונה, אני פשוט חיה בתוך חמ"ל של קרטונים
ויש קסם במעבר דירה-לא רק הענין של משנה מקום משנה מזל, הרענון, רגע לפני רה"ש, התחלה (ות) חדשה (שות) רק מלקפל את הארון שלי, ולהבין כמה בגדים יש לי, ולהגיד תודה על מה שייש לי, ושאני לא הולכת איתם שנים... ויאללה, אז מכינים שקיות לדודה, לבן דוד, לארוסתו היפה, לאחות, לתרומה, תרומה תרומה, חברה שלי קיבלה תיקים, אחחחחחח הרענון הזה ובכלל הלפתוח את הלב שלך ולתת גם לזה שאין לו. אני חיה ונושמת נתינה.
למרות ועל אף החום הסחוניה הזה, אפשר כבר להרגיש את האביב..השמש מתחילה לשקוע מוקדם יותר, ויש ניצנים של שינוי אם מבחינים בהם ממש, אנחנו תכף נכנסים לשנה חדשה, לכיפור של חשבון נפש וסליחה, ואין תקופה יותר נפלאה מלבקש, את הכי טוב לחיקנו, לחלום חזק על הביקני ועל כל מה שבו חושקת נפשנו.
אופטימיות?! הו כן! והמון ממנה. מוטיבציה? אששששששששששששש!!! אז בשיא המוטיבציה, הכח רצון, ושיא השליטה להגיע השבוע לשקילה והמטרה עומדת בעינה עדיין מול עיניי-הקיץ הבא.
בזריקת המרץ אני שולחת המון אהבה ומאחלת שבת נפלאה, בשליטה, והמוןןןןןןןןן הצלחה השבוע לכולנו במעמד השקילה♥נשיבוקים, קרן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|