18/08/2013 10:25
קרולין Posts: 6651
|
חיוך את מחוננתתתתתתתתתתתתת בראבו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2013 06:03
dany Posts: 19819
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2013 10:07
IRIS Posts: 753
|
אלופההההה. ממש כל הכבוד שהחזקת את עצמך. תמשיכי ככה ותשמרי בקייטנה ובספרד למרות הקושי . גדולה מהחיים. תיהני בכל. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2013 09:25
דרך המלך Posts: 5707
|
כל הכבוד!!!איזהו הגיבור הכןבש את יצרו ואת הצלחת בענק!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2013 19:45
קרנושה Posts: 3420
|
במילה אחת: מלכה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2013 16:04
נחושה Posts: 6982
|
חנוש יקירה, אני השבוע הסתובבתי כאילו מוכת כלבת בחיפוש אחרי מתוק. מלבד נפילה על בקבוקון שוקו מזל שלא היו אוייבים בבית אחרת היה רע ומר. השתדלתי לא לעבור ליד שום קיוסק ופשוט גמעתי גלונים של מים קרים. ואין מתאים יותר מ- איזהו הגיבור הכובש את יצרו
לתרגל לתרגל לתרגל גם בשישבת♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2013 15:53
חיוך מהלב Posts: 1125
|
נכון, לעיתים אנו חזקים מאד מול האוכל ולעיתים לא כל כך. דוקא היום קצת התפרעתי אבל מיידית חזרתי לעצמי ולדרך היחידה שטובה עבורי. שוב שבת מבורכת ורבת שמחה לכולם
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2013 13:04
רבקה Posts: 8411
|
ואין מתאים יותר מ- איזהו הגיבור הכובש את יצרו חנה'לה שאפו על החלטה ויישומה אני בטוחה שנהנית באירוח גם אם לא אכלת את הפחמימות בערב רווח נקי שלך יקירתי מאחלת לך שבת שתהיה כולה בשליטיה מלאה ואמן שתהיה מבורכת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2013 09:47
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חנה, אליפות....אין מילים לתאר כל הכבוד לך על השליטה, פעם מצליח ופעם לא.... הצליח לך בענק.....אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2013 06:56
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אתמול היינו מוזמנים לאנשים שלא הכרנו קודם לכן. די מהר אחרי שהגענו השולחן הועמס בכל טוב. (חשבתי על מה היית עושה את מירי היקרה).... מה לא היה שם? פירות העונה כולם המיטב, מעבר לענבים, מלון ושזיפים, גם היו שם סברס ותאנים בגודל ביצה גדולה כל אחד, הכל היה בקערות גדולות והמארחת החביבה הביאה לבסוף עוגה שנראית נפלא עוגת פקן, אני הסברתי שאני לא אוכלת פחמימות בערב. "דיאטה תעשי ממחר" אמרה לי עם חיוך גדול על פניה. היתה שם הרגשה שבאמת אולי הגענו מארץ שבה יש רעב כבד והפיצוי - זה האירוח שלהם שבאמת הוא מכל הלב ... בעלי תיקן את המצב, הוא אכל עוגה ואף יותר מפרוסה אחת. הוא שתה אפילו יין, וגם אספרסו. אני הסתפקתי במבטים שהעברתי על השולחן העמוס. הרגשתי מוזר. אפילו לא תאכלי פירות שאל המארח? שוב חזרתי על דברי. פירות זה פחמימות .... אבל שמתי לב שהמארחת לא אכלה שום דבר כל הערב. היא הגישה בכיף לאחרים אבל בהחלט לא נגעה אלא אולי בפרי אחד או שניים.... לומר שהיה לי קל? לבסוף עברתי את הערב כשאכלתי 4 אגוזים ושתיתי תה צמחים. כשהגעתי הביתה אכלתי 2 פרוסות טל העמק לייט והלכתי לישון. בימים עברו הייתי מסוגלת להתחיל לבלוס במיוחד שיש קצת מבוכה אצל אנשים שלא הכרתי קודם לכן, וכשמתחילה אני לבלוס אין לי גבולות ומי יודע מה הייתי מכניסה לפי. אבל אולי חשבתי על כך "איך ארגיש למחרת".?? ומה עם ההחלטה שלי להגיע לחג במיטבי? והרי עוד שבוע של פיתויים בפתח כשאני נוסעת לקייטנה ביום א' ואח"כ אנו נוסעים לספרד, ונוחתים לתוך ראש השנה??? כרגיל אני אומרת לעצמי. אני לוקחת כל יום לגופו ומתמודדת עם מה שיש ברגע זה בהווה. אח"כ אתמודד עם מה שיבוא אח"כ. אבל הרגשתי מאד טוב עם עצמי. אין לכם מושג כמה רציתי לטעום מהתאנים הנפלאות והסברס שהיו חתוכים אבל בצידו השני של השולחן. תודה לאל על כך. שנעבור בשלום את היום הזה ושתהיה לכולנו שבת מאושרת ... אוהבת את כולכם חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|