הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כעסים איזו צרה חולה !!! מה עושים???

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/08/2013 09:42

IRIS
IRIS
כל הכבוד חיוך מקסימה. תבורכי ותצליחי הלאה. יפה שלא ויתרת לעצמך והמשכת לצעוד בחום הזה. שאפו
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2013 05:55

dany
dany
חיוך מקסימה
מאחלת לך לקראת השנה החדשה שתמשיכי להיות מלאת אופטימיות.
שלא תוותרי על כל רגע שאת יכולה לממש ולהגשים.
מכל הלב
0 קישור קבוע (Permalink)
14/08/2013 21:31

יולי
יולי
היי
כל הכבוד על הצעידה מוקדם בבוקר וכמובן על ההתמדה שזה הכי חשוב להצלחה
המשיכי כך
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
13/08/2013 22:14

חיוך מהלב
חיוך מהלב
ההרצאה שלך מירי היתה מאלפת. כמה הרבה למדתי. בטח שאני יודעת מה עושה כעס ולמרות האכזבה שהיתה לך, לא הלכת לאכול חלילה אלא להפך הוכחת לעצמך את החוזק שלך את ההחלטה הנחושה להמשיך ולרדת במשקל.... נכון אגו הוא גם כן צרה גדולה ואצל רובינו הוא גדול ברוב המקרים במיוחד אצל אנשים עשירים/בעלי כוח או שכך הם מאמינים. אני משננת לעצמי מייד יום ומבקשת מבורא עולם שיתן לי צניעות, ואולי זה בא עם הגיל וההבנה שכולנו שווים בפני הבורא ואין יותר טובים ופחות טובים. את הכעסים באמת צריך להוציא ולא לשמור בבטן חלילה... או להפיג אותם בכל דרך אפשרית רק לא לאכול בגינם.
למדתי היום ממך מהי החלטה ונחישות ולמרות החופשה ולמרות הפיתויים עמדת בכל, וטוב שלא סיפרת איזה מאכלים היו והמבחר ...כי לעיתים רק לשמוע על הפיתויים זה "כבר מעלה איזה 1 קג"... סתם צחקתי. ההרצאה של היום היתה לא רק מאלפת ומלמדת אבל אני משננת לעצמי את הדברים, אומרת לעצמי שבעצם רק עכשיו מתחילה העבודה לשמור על ההשגים שזה בעצם כל החיים ולהמשיך לעשות לביתי כלומר להתמיד בכל הדברים הטובים שעושים את חיי ליותר מאושרים, לבטחון העצמי שלי לעלות, (ולא למשקל חלילה) הדברים שגורמים לבעלי שאינו מרבה במחמאות להגיד לי הערב לפני שהלכתי להישקל שהרבה שנים אינו זוכר אותי במצב כזה וכל הכבוד להתמדה שלך... ורק שתדעו קמתי היום ב-5 בבוקר וצעדתי את 60% מהמסלול שלי ונסעתי לירושלים לכותל להתפלל שם עם חברה טובה. חזרתי והייתי מאד עייפה אבל יצאתי לממש את ה-40% שעדיין לא עשיתי אח,צ ולא ויתרתי לעצמי ורק אז הלכתי לחוג של לוינסקי .. להישקל. הייתי מאד גאה בעצמי למרות החום והעייפות ... צעדתי אף יותר מהמסלול הרגיל שלי. אז מה? זה רק עושה לי טוב. מחר בשל החום הכבד שיבוא עלינו צריך לעשות את הכל מוקדם בבוקר... אח"כ זה יהיה בלתי אפשרי. תודה לך שוב מירי על שאני זוכה ללמוד ממך כל שבוע משהו חדש... שמצעיד אותי קדימה... תבורכי

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כעסים איזו צרה חולה !!! מה עושים???

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!