17/08/2013 10:32
IRIS Posts: 753
|
dany כתב:
בשורות טובות והחלמה לאמך. יולי כתב: היי קרוליין אכן, תמיד ההרצאות של מירי פשוט נוגעות בנו בעל מיני רבדים קטנים ופורטת על הנימים הכי דקים בלב..לצערי, לא יכולתי להגיע כי אמא שלי היתה מאושפזת שוב ואני יכולה להגיע רק לחוגי בוקר.. אחר הצהריים אני תמיד עובדת, אבל, מה שחשוב זה שלמרות שלא הייתי .. דיאטה זה אורח חיים ואני אתמול בלילה בישלתי את המתכון של מירי עם הפרגית התפוחי אדמה של שבוע שעבר.. בכ״ז לא אכלתי שטויות .. ואני שמחה שלא נפלתי למלכודות של אכילה בכלל האישפוז של אימי.. הרי זה לא יתן לי כלום סתם לאכול הרבה ושטויות.. אני לא יודעת אם עליתי או ירדתי השבוע.. אבל אני יודעת שהיתי בשליטה וזה מה שחשוב לי.. אני שמחה לקרוא שהיתה הרצאה על כעסים וחבל שלא יכולתי להגיע ולשמוע .. אבל.. היה חשוב לי להיות שם בשביל אימי.. אני שמחה שנהנית בחו״ל . זה כיף להתאוורר ולנסוע קצת.. בכל מקרה, גם שאני נעדרת מהחוג אם בגלל טיול או כל דבר אחר זה ממש חסר לי.. כך שאני מכירה את ההרגשה. יום טוב יולי
בשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2013 10:31
IRIS Posts: 753
|
ברוכה השבה יפתי. שמחה שנהניתם והחלמת ועכשיו את כאן איתנו. בהצלחה בכל. אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2013 09:52
toly Posts: 898
|
קרולינה יפה גם אנחנו התגעגענו שמחה שנהנית וששבת אלינו ומקווה שכבר החלמת יקרה נשיבוקים טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2013 09:32
דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין היפה ברוכה השבה שמחה שנ הנית בחו"ל וחזרת מלאת אנרגיה שתהיה שבת שלום נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2013 07:02
בלונדה.... Posts: 3603
|
ברוכנ השבה קרולין.. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2013 05:57
dany Posts: 19819
|
שמחה שנהנית בחו"ל ושהתגברת על ההתקררות. המשך סופ"ש נפלא. ופשוט לא לכעוס!!!!!!!!!! זה לא פותר שום דבר אלא להיפך.
קרולין כתב:
גדול שיש לי מסגרת ובית חםםםם לחזור אליו ואין אין כמו שגרה אז היינו ברומניה ונהננו מאדדדדדדדדדדדדדד, הופתענו מאד לטובה. חזרנו וחליתי מהמזגנים..... תודה לאל מרגישה טוב יותר ושמחה לחזור לכתיבה ולפורום הנפלא שלנו מירי את נראית מיליון דולר התגעגעתי אלייך, ישבתי היום בחוג בהתרגשות, כיף גדול, לחזור למסגרת, להרצאות המדהימות שלך, אלייך, איזו הרצאההההה מהחיים, נוגעת בבטן הרכה של כולנו. וכן כולנו כועסיםםםםם זה טבעי וזה חלק מהחיים, אך החוכמה היא להמעיט בכעס , ברוגז, ובלהעניששששש את עצמנו. פחות כעס יותר איכות חיים בכל המישוריםםםםםםםםםםםםםםם. ובטח שבדיאטה, כולנו כל הזמן כועסים על עצמנו תוך כדי תהליך, אכלנו כעסנו, נשארנו במקום כעסנו ת אנחנו מונעים ומושפעים מהרגש העוצמתי הזה כ ע ס ....והלופ הזה.... מתסכל, מוריד, ולא מוביל לשום מקוםםםםם, ביום שמבינים שדיאטה עושים ב א ה ב ה , בסבלנות, ברוגע, הכל נראה א ח ר ת ואני הכי הכי מאמינה בזה בעולם, שתמיד תמי ד בכל נקודת זמן בחיינו שלנו נ יתן לתרגל שינוי, ולעשותתתת אחרת, אחרת טוב יותר לעצמנו לסביבה הקרובה שלנו ולאיכות החיים שלנו תודה על הרצאה משובחת ועוצמתית. אין כמוך ואין לך מתחריםםםםםםםםםםםםם אוהבת ומעריכה מאד, קרולין חבריי לאינטרנטטטטטטטט, מחכה לכם הרצאה משובחת ביותר. תהנו אוהבת לילה טוב קרולין :
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2013 05:56
dany Posts: 19819
|
בשורות טובות והחלמה לאמך.
יולי כתב:
היי קרוליין אכן, תמיד ההרצאות של מירי פשוט נוגעות בנו בעל מיני רבדים קטנים ופורטת על הנימים הכי דקים בלב..לצערי, לא יכולתי להגיע כי אמא שלי היתה מאושפזת שוב ואני יכולה להגיע רק לחוגי בוקר.. אחר הצהריים אני תמיד עובדת, אבל, מה שחשוב זה שלמרות שלא הייתי .. דיאטה זה אורח חיים ואני אתמול בלילה בישלתי את המתכון של מירי עם הפרגית התפוחי אדמה של שבוע שעבר.. בכ״ז לא אכלתי שטויות .. ואני שמחה שלא נפלתי למלכודות של אכילה בכלל האישפוז של אימי.. הרי זה לא יתן לי כלום סתם לאכול הרבה ושטויות.. אני לא יודעת אם עליתי או ירדתי השבוע.. אבל אני יודעת שהיתי בשליטה וזה מה שחשוב לי.. אני שמחה לקרוא שהיתה הרצאה על כעסים וחבל שלא יכולתי להגיע ולשמוע .. אבל.. היה חשוב לי להיות שם בשביל אימי.. אני שמחה שנהנית בחו״ל . זה כיף להתאוורר ולנסוע קצת.. בכל מקרה, גם שאני נעדרת מהחוג אם בגלל טיול או כל דבר אחר זה ממש חסר לי.. כך שאני מכירה את ההרגשה. יום טוב יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2013 21:26
יולי Posts: 754
|
היי קרוליין אכן, תמיד ההרצאות של מירי פשוט נוגעות בנו בעל מיני רבדים קטנים ופורטת על הנימים הכי דקים בלב..לצערי, לא יכולתי להגיע כי אמא שלי היתה מאושפזת שוב ואני יכולה להגיע רק לחוגי בוקר.. אחר הצהריים אני תמיד עובדת, אבל, מה שחשוב זה שלמרות שלא הייתי .. דיאטה זה אורח חיים ואני אתמול בלילה בישלתי את המתכון של מירי עם הפרגית התפוחי אדמה של שבוע שעבר.. בכ״ז לא אכלתי שטויות .. ואני שמחה שלא נפלתי למלכודות של אכילה בכלל האישפוז של אימי.. הרי זה לא יתן לי כלום סתם לאכול הרבה ושטויות.. אני לא יודעת אם עליתי או ירדתי השבוע.. אבל אני יודעת שהיתי בשליטה וזה מה שחשוב לי.. אני שמחה לקרוא שהיתה הרצאה על כעסים וחבל שלא יכולתי להגיע ולשמוע .. אבל.. היה חשוב לי להיות שם בשביל אימי.. אני שמחה שנהנית בחו״ל . זה כיף להתאוורר ולנסוע קצת.. בכל מקרה, גם שאני נעדרת מהחוג אם בגלל טיול או כל דבר אחר זה ממש חסר לי.. כך שאני מכירה את ההרגשה. יום טוב יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2013 21:21
רייצל Posts: 339
|
קרולינה יקרה, שמחה שאת מרגישה יותר טוב וחזרת לפורום המיוחד שלנו. אני חוזרת עכשיו מההרצאה של מירי ואכן הרצאה מאלפת ואין ספק שמירי מודל חיקוי לכולנו ואני אומרת אם היא יכולה גם אנחנו יכולים. המשך שבוע נפלא עם ירידות רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2013 14:37
חיוך מהלב Posts: 1125
|
כל מילה בסלע... נראית מדהים ואת באמת תלמידה מחוננת ומתמידה של מירי. שמחתי להכירך אישית. עיקר העיקרים, שנה מבורכת שנת בריאות ועשייה ברוכה בכל אשר תפני במקום מגורייך החדש. הצלחה בכל וכמובן גם בשמירה על הגיזרה החטובה. שלך חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2013 22:10
קרולין Posts: 6651
|
גדול שיש לי מסגרת ובית חםםםם לחזור אליו ואין אין כמו שגרה אז היינו ברומניה ונהננו מאדדדדדדדדדדדדדד, הופתענו מאד לטובה. חזרנו וחליתי מהמזגנים..... תודה לאל מרגישה טוב יותר ושמחה לחזור לכתיבה ולפורום הנפלא שלנו מירי את נראית מיליון דולר התגעגעתי אלייך, ישבתי היום בחוג בהתרגשות, כיף גדול, לחזור למסגרת, להרצאות המדהימות שלך, אלייך, איזו הרצאההההה מהחיים, נוגעת בבטן הרכה של כולנו. וכן כולנו כועסיםםםםם זה טבעי וזה חלק מהחיים, אך החוכמה היא להמעיט בכעס , ברוגז, ובלהעניששששש את עצמנו. פחות כעס יותר איכות חיים בכל המישוריםםםםםםםםםםםםםםם. ובטח שבדיאטה, כולנו כל הזמן כועסים על עצמנו תוך כדי תהליך, אכלנו כעסנו, נשארנו במקום כעסנו ת אנחנו מונעים ומושפעים מהרגש העוצמתי הזה כ ע ס ....והלופ הזה.... מתסכל, מוריד, ולא מוביל לשום מקוםםםםם, ביום שמבינים שדיאטה עושים ב א ה ב ה , בסבלנות, ברוגע, הכל נראה א ח ר ת ואני הכי הכי מאמינה בזה בעולם, שתמיד תמי ד בכל נקודת זמן בחיינו שלנו נ יתן לתרגל שינוי, ולעשותתתת אחרת, אחרת טוב יותר לעצמנו לסביבה הקרובה שלנו ולאיכות החיים שלנו תודה על הרצאה משובחת ועוצמתית. אין כמוך ואין לך מתחריםםםםםםםםםםםםם אוהבת ומעריכה מאד, קרולין חבריי לאינטרנטטטטטטטט, מחכה לכם הרצאה משובחת ביותר. תהנו אוהבת לילה טוב קרולין:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|