13/08/2013 21:50
קרולין Posts: 6651
|
איריס יקרה, אין כמו נ ת י נ ה שתמיד תתני ותדעי גם לקבל. רק טוב שיהיה לכםםםםםםםם קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2013 21:00
מפתח סול Posts: 250
|
נשמה של בונפרטה!!!!!
אין אחות כמוך! את מהממת. וכן, העצב הוא חלק מהחיים... המוות והלידה הם שני המעגלים שמלווים אותנו.
מחזקת אתכם כמה שאפשר. חיבוק גדול ושבוע בשליטה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2013 19:17
dany Posts: 19819
|
מזל טוב ובאמת שנשמע רק בשורות טובות אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2013 15:08
1103 Posts: 5022
|
איריס יקירתי שמחה ועצב שזורים בחיינו כמו שאומרים אלה החיים. לכן צריך להנות מכל רגע ורגע כל עוד הדבר בידינו. מזל-טוב לכלה ולחתן וברכות לגיסתך להולדת הנכד יום טוב בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2013 09:02
IRIS Posts: 753
|
תודה אהובות. ובנימה אופטימית כמה שהחיים שלנו משתנים מרגע לרגע לא ייאמן אזי אתמול בלילה נולד תינוק חדש ויפיוף לגיסתי והשמחה רבה ומחר בת גיסתי מתחתנת והכל מתערבב עצב בשמחות כי רק לפני 8 חודשים נפטר אביה של הכלה אבל החלטנו לדבוק בחיים ולהמשיך קדימה ולהנות ממה שאפשר. אז שיהיה לנו רק שמחות ונמשיך לכייף לבכות ולצחוק גם יחד והעיקר בריאות. נשיקות לכולם ומזל טוב לשתי הגיסות שלי. יום נפלא ושמייייח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2013 05:28
dany Posts: 19819
|
איריס חמודה לעשות למען זה ממש לא מובן וברור אפילו אם זאת אחות. והכאב לפעמים משתק ומונע. ובכלל אתה שואל איך אפשר? אהבתי מאד את מה שכתבת, ולא תמיד המשקל צריך להיות גולת הכותרת. ומבינים שבחיים יש דברים קשים ולא מובנים ולא מוסברים. וצריך לחיות את היום כי באמת לא יודעים מה המחר צופן ואיך החיים יראו בעוד רגע. הלוואי ותוכלו תמיד רק לשמוח. אמן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2013 22:55
קרנושה Posts: 3420
|
בדיוק היום אמרתי לאמא שלי שאני מעדיפה להיות תמיד בצד שמעניק ונותן. גם אם לא בדיוק אקבל בחזרה באותו המטבע מאותו אדם, היקום יחזיר כמו שהוא מחזיר לטוב ולרע. ובמקרה הזה - לאנשים הטובים את הטוב ביותר!!! אז יקרה, אני מחבקת אותך חזק ותרגישי הכי נפלא עם עצמך, כי עשית משהו למען מישהו והכל חוזר אלייך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2013 19:05
נינוש Posts: 1442
|
איריס יקרה , איזה חוכמת חיים את מלאך מאחלת לכם רק טוב .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2013 19:03
דרך המלך Posts: 5707
|
יקירתי את אחות מקסימה כל הכבוד לך!!! מקווה שתדעו רק בשורות טובות ובריאות אוהבתתת המונים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2013 19:02
IRIS Posts: 753
|
סופש האחרון היה באילת החמה והמתויירת שלנו. החופש הזה היה מיועד לאחותי הגדולה שלא מזמן שכלה את בנה הבכור.
(קשה מאוד לעכל עדיין אבל מנסים להמשיך הלאה)
בכל אופן ניסיתי שהיא תיהנה כמה שאפשר ושתצא מהאוירה הביתית. וככה בקטנה פינקתי אותה בעיסוי מפנק ובקניות ושיחות אל תוך הלילה. בין לבין רגעי משבר במיוחד ביום שישי ואז מצחיקה אותה ולאט לאט נרגעת והבכי הופך לצחוק. מה אגיד לכם אין יותר קשה מזה אבל ממשיכים למשוך קדימה בכל הכוחות ומשתדלים לשמוח מהרגעים הקטנים גם אם זה עוגה או גלידה שעשתה לנו טוב בנשמה אפילו לרגע קט ונכון שהצטערתי אחכ אבל בשבילה את הירח אתן ואני אחזור למסלול עכשיו לאט לאט ונכון העיקר שאני יודעת שעשיתי משהו טוב וקצת רוממתי את רוחה. זה מה שאני לומדת כאן לתת לתתת ולתתת כל הזמן. אני אוהבת אותכם ומאחלת לנו ימים רק שמחים וטובים ושנמשיך לקטר על קילו או שניים ושהחיים יחייכו לכולנו. אמןןןן. נשיקות
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|