17/08/2013 09:12
דרך המלך Posts: 5707
|
שוב כל הכבוד על השליטה ועד החג את מהממתתתת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2013 09:05
toly Posts: 898
|
תודה רייצל זה מעניק גם לי כח להמשיך להתאמץ ולקצור פירות בראש השנה הקרובה ויאללה למלאכה ולדרדס כמו שאומרת נחושה ראבוטה ראבוטה נעבודה שבת נפלאה ובשליטה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2013 20:56
רייצל Posts: 339
|
איזה כיף לקרוא את הפוסט אין מילים את אלופה המשכי כך ישר כח רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2013 17:22
|
תודה יקרות לכולכן רק היום יצא לי לקרוא פה אחרי שבוע מטורף ועוד ביקור עגום במיון:ראו פוסט נפרד התגובות שלכן והפרגון שלכם ממש מחמם את הלב וכן חברים המאמץ משתלם ויש ירידה נוספת השבוע:1.5 פחות וצריך כבר עוד בחגורה והמכנסיים הגדולים עומדים להיתרם ובקרוב שופינג סייל עונה ואני כמו שאומרת אחת המעושרות:פאן לי במקסימום (כן מודה ומתוודה אני צופה בחוויה האנתרופולוגית הזו ואפילו נהנית ממנה מידי פעם כמו טלנובלה גם שרל'ה של ביבי צופה....:) ועוד מספר נשות עסקים ואושיות נכבדות שכמובן מכחישות ומבקרות את הסידרה אך בשקט בשקט צופות ןבסתר ליבן מקנאות... שבת נפלאה ויחי השליטה והאיפוק ללא בוטוקס ושאיבת שומן.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2013 21:52
קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה, כמו תמידדדדד הדרייב שלך מדבק. שיהיה לך ולכולנו בהצלחהההה החג ממש בפתח. נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2013 09:04
IRIS Posts: 753
|
בוקר נהדר טולי . את ממש אלופה . אהבתי שיצאת ולא התעצלת לקנות לך בסופר ולא לאכול את ההיצע המשמין. שאפו. בהצלחה הלאה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2013 05:30
dany Posts: 19819
|
טולי את ממש סמל ודוגמא, כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צריך לעמוד לידך אולי זה מדבק........חחחחחחחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2013 22:53
קרנושה Posts: 3420
|
מההההההההמממממממממתתתתת!!!! אני גאה בך! זאת התנהגות של סינדרלה אמיתית!! כל הכבוד על האיפוק והוויתור וגם לי יוצא ימים כאלו שאני מעדיפה לוותר מאשר להתחיל ולהתחרט. זה בא בד"כ במצבים ובתקופות של שליטה, וגם היא הגיע למחוז חפצי♥ המשך שבוע מבורך והצלחה בשקילות!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2013 19:05
דרך המלך Posts: 5707
|
אלופה!!!! בהחלט הפחמימות לא רק שלא משביעות הן מנפחות והרגשת עייפות שאין כמותה... כל הכבוד לך!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2013 18:51
|
היום שלי החל מאוד מוקדם ב6:30 כבר הייתי בדרכים שלמרבית הפלא היו ריקים חוץ ממים בבוקר לא אכלתי מאום. כאשר הגעתי למחוז חפצי עשיתי הפסקת קפה הפוך ללא ממתיק עם סויה והזמנתי 2 ביצים קשות אותן דחפתי בשקט שקט לתוך 2 פלפלים אדומים ולעסתי בהנאה מרובה ושבעתי בכנס אשר התקיים במקום מאוד מכובד שתיתי מים ותה צמחים בארוחת צהריים של המלון החלטתי לוותר כי ראיתי שכל הסלטים עטורי שמן ושוחים ברטבים= לא התאים יצאתי החוצה וקניתי לי במינימרקט סמוך יוגורט עיזים ומעט גבינה צפתית מעודנת 5% במשקל שנאספה שוב לתוך שושקה שהכינותי מראש וקינחתי באגס כולם שבו אבוסים ורדומים מהארוחה ואני היחידה שששבתי רעננה מרוכזת ונמרצת לפאנל הבא הגעתי הבייתה כבר אחרי חמש שתיתי מים נענע עם לימון ושמתי בזריזות סלמון בתנור עם פטריות טריות ובזיליקום.....מעדו אז מן הסתם תגידו:מה טולי לא אכלת כלל פחמימות למעט האגס.....נכון לא נגעתי כלל בפחמימות הרבות שהיו בכנס אז מה מתתי? התעלפתי? להפך הייתי ערנית מרוכזת חדה בשאלותיי נינוחה ללא בטן נפוחה ומרוב כמויות המים לא התנפלתי על המקרר בעת הגעתי הבייתה אני יודעת שמירי לא בעד ימי קיזוז ללא פחמימות אך כשאני בחוץ כל היום ובאירועים שכאלה לא מתחילה לגעת אחרת אבוי לי והלע נפתח בבית אני מלכה כי אין שום פיתויים ושום אוייבים ובחוץ אני לומדת יחד עם מירי להיות סינדרלה לא פשוט היה היום אך אפשרי ורצוי ואני בצניעות רבה מרשה לעצמי להיות גאה בעצמי מאחלת לכולנו שבוע נהדר כייפי מאתגר ובתוצאות אדירות וממשיכים יחדיו עד החגים באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|