17/08/2013 09:34
דרך המלך Posts: 5707
|
תודה רבה לכולם ובהחלט מציעה לצאת לצעוד ולצעוד זה מרגיע... בתקופה האחרונה אני יותר מנהנית מההליכה ובחיי לא רוצה שהמסלול יסתיים רוצה להמשיך ולהמשיך עם הזיעה והחום העיקר ללכת ולהתנתק ולשכוח ולסלוח ולהיות עם עצמי ולבד וזה עוזר ואין לכם מושג כמה... שבת שלום סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2013 17:50
חיוך מהלב Posts: 1125
|
היום הרשיתי לעצמי לכעוס על הלחות. לא ממש כעס אבל אכזבה כי גם בשעה 5.50 בבוקר כבר היה מאד מאד לח. הלכתי וחשבתי לעצמי אני מתעייפת, והרי כל יום אני צועדת וחוזרת מלאת אנרגיות והמון כוח ומרץ להמשיך את היום. לא הבוקר. והלכתי לא מהר כמו תמיד כי פשוט החום היה מאד מאד קשה ושום רוח קלה לא הרגיעה אותי. אז החלטתי שלמרות הכל אני עושה את כל המסלול לא משנה מה. ורוב היום אני ממש עייפה. מה לעשות? יש ימים כאלה. אבל מחר בע"ה יום חדש ואפשרי לצאת שוב מוקדם בשל החום אבל לא מוותרת לעצמי... למה? כי בסוף אני גאה בעצמי שעומדת בלחות ובחום. מים וסבון יש בשפע בביתי. גם אני צועדת עם מוסיקה שממש מרקידה אותי ונעים לי בד"כ... גם גל החום הזה יסתיים הרי בשבת לא? לפחות הבטיחו. שיקיימו. חסר להם שלא !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2013 07:04
בלונדה.... Posts: 3603
|
סיגלי צודקת בהחלט!!!! אחלה הרצאה עם מלא תובנות. ודינוש מהממת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2013 21:44
יולי Posts: 754
|
היי סיגל כל הכבוד על השינויים הקטנים ההליכות והמוזיקה זה כיף כדול. אישית לא יכולתי להגיע השבוע לחוגים כי אמא שלי היתה מאושפזת בבית חולים שוב.. וזה היה או להגיע לחוגים או להיות איתה ובשבילה בבית החולים.. החוג היה חסר לי מאוד אבל אני שמחה שהייתי שם בשביל אמא שלי שזה לא פחות חשוב..אני קוראת כותבת ומתעדכנת על ההרצאה .. מעט בפורום.. אכן, כעסים יכולים להוציא אותנו מאיזון ואנחנו השמנמודים לפעמים פשוט רוצים להתנחמד לכולם ובגלל כעסים במשפחה או בעבודה או עם חברים קרובים פשוט מוציאים את הכיס בהרס עצמי ובאכילה מיותרת שלא מגיעה מהרעב והשובע שלנו.. ואת זה עלינו ללמוד לנטרל. שמותר לכעוס ולהביע, וכמובן, לא תמיד ניתן להביע אז זה באמת דרך טובה ללכת ברגל ולעשות פעילות גופנית ואת הכעסים להוציא דרך הספורט במקום דרך האוכל ..פשוט היפוך ושינוי הרגלים. את עושה שינוי והחצי הקטן יורד כלא היה יום נהדר, יולי edited by יולי on 8/14/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2013 21:45
קרולין Posts: 6651
|
סיגל יפה שלי, אין כמוך אשה יקרה ומיוחדת מאד חצי יותר...בקטנה...את ממשיכה הלאה...... בתהליך ללא כעסים....החיים יפיםםםםם יותר לכולנו נשיקות קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2013 21:02
מפתח סול Posts: 250
|
אהובתי באמת שאין עלייך. כולן פה החמיאו לך והכל אמת! והחצי שעלה.... ירד השבוע!
מאמינה בך. לא הלתייאש יפתי אוהבת המון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2013 09:11
IRIS Posts: 753
|
ממוש אין עלייך. את מדהימה ואת מצליחה לאט לאט אבל בסהכ בתקופה האחרונה הייתה רק ירידה והחצי הזה השבוע זה כלום ייעלם מייד. וההרצאה הייתה ענקית כרגיל מירי עולה על כל מתחריה בחוכמתה בנסיונה בטיפים ובאהבה אמיתית לתלמידיה ואיכפתיות. סיגוש אהובה בהצלחה הלאה וכעסים תמיד יש ופה נלמד להעיף אותם ולתחזק את הגוף מכל הבחינות. נשיקות מלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2013 05:24
dany Posts: 19819
|
סיגל אהובה, טוב שאת משחררת את הכעסים, הכי לא בריא לשמור אותם בתוך הגוף, ואם את מצליחה לעשות זאת תוך כדי גם פעילות גופנית זה נפלא. החצי שעלה ירד ברור!!!!!!!!! המשך שבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2013 23:46
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סיגל יקרה יפה ומדהימה שלנו זכינו כולנו שאת איתנו בפורום.נשמה טובה שמחה שאת נהנית איתי...כי אני אוהבת אותך מאד לילה טוב שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2013 23:46
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סיגל יקרה יפה ומדהימה שלנו זכינו כולנו שאת איתנו בפורום.נשמה טובה שמחה שאת נהנית איתי...כי אני אוהבת אותך מאד לילה טוב שלך מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2013 22:57
קרנושה Posts: 3420
|
סיגלייייייי יפה שלי! אין עלייך בעולם!!! אני גאה בך, על כל שינוי קטן כגדול שאת עוברת, אני יודעת שאת נלחמת ואני איתך באש ובמים ועד רה"ש אנחנו מסוגלות לעוד עוד טיפה. ועוד טיפה גם אחרי. עדדדדדד שנגיע ליעד כמו ב-GPS. נשיבוקים אהובתי♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2013 18:46
דרך המלך Posts: 5707
|
מירוש תודה על הרצאה חזקה ביותר. באה בזמן הנכון ,כולנו כועסים ומוציאים את הכעס כלפי היקרים לנו והאהובים לנו ביותר... . כועסים לפעמים על שטויןת ולפעמים על דברים רצינים.. על אחד ואחד מגיב שונה שהוא כועס ,שתיקה,אכילה,צעקה..תגובות שונות ,בני אדם שונים.. מירוש אמרת שהליכה מוסיקה מרגיעה וואו כמה את צודקת!!בתקופה זו של חיי מסלול ההליכה והמוסיקה הם החברים הטובים שלי..אני הולכת והולכת ולא רוצה שהמסלול ייגמר... מירוש תודה על הרצאה מלאת תובנות וטיפים,על שדרוג של איכות חיים בכל המישורים. גאה להיות חניכה אצלך וללמוד ללמוד ולהעשיר את עצמי בספר טוב,הצגה טובה,טיפים לזוגיות,טיפים להורות טובה יותר. תודה רבהההה
אמנם עליתי חצי קילו הבוקר אבל ההרצאה העפילה על המשקל..
כמו כן ברצוני לפרגן לדינה שלנו שהבוקר ראינו לאחר המון זמן ודינה את נראית מדהים תמשכי ככה ואל תעצרי את הגל.. כל הכבוד!!! סיגל
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|