הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פנקייק 3 קומות כנסו !!! למה?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/08/2013 21:47

קרולין
קרולין
חיוך יקרה,
היה לי כי לראותך היוםםםםםםםםsmilesmilesmile
הכל פלסטיק יש דברים שלא שווה להתעכב עליהם....
נשיקות תהני בחופה ותשמרי על עצך.
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/08/2013 21:13

מפתח סול
מפתח סול
חנה,

בימינו יש המון "פשעים" אם אפשר לקרוא לזה ככה.
אני לא יודעת אם את מנויה של "יס" או "הוט" אבל לפני כמה חודשים יס העלו פרסומת וממש צחקו שם על השמנים.
זו הייתה פרסומת בוטה והתנהגות מגעילה לשדר בפומבי
(לא זוכרת ממש מה היה, משהו על זה שאמרו לבחורה הכי שמנה שם מזל טוב על היותה בהריון, והיא אמרה שהיא בכלל לא בהריון, וכשבאו כביכול להתנצל אמרו לה אה, את בכלל לא יכולה להכנס להריון כי בשביל זה צריך להיות באינטימיות ואת הרי שמנה)

פרסומת ממש בוטה שאותי אישית היא העליבה,
כתבתי פנייה ל"יס" על הקיר בפייסבוק וכמובן שאני לא היחידה וראיתי שהקימו המון רעש מאותה פרסומת,

ו"יס" היקרים כל מה שהיה להם לומר זה מענה אוטומטי של תשובה בנוסח: "מצטערים אם הפרסומת פגעה בך"

בלי מחשבה בכלל לכל אותם אנשים שמנים שבאמת מקבלים את אותו "מזל טוב" מסכן במהלך היום ולא יודעים בכלל איך לאכול את זה....

יש המון דברים מכעיסים היום.

למדתי שאין טעם להתחיל להתעצבן מכל דבר...
לדפדף.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/08/2013 21:10

מפתח סול
מפתח סול
חנה,

בימינו יש המון "פשעים" אם אפשר לקרוא לזה ככה.
אני לא יודעת אם את מנויה של "יס" או "הוט" אבל לפני כמה חודשים יס העלו פרסומת וממש צחקו שם על השמנים.
זו הייתה פרסומת בוטה והתנהגות מגעילה לשדר בפומבי
(לא זוכרת ממש מה היה, משהו על זה שאמרו לבחורה הכי שמנה שם מזל טוב על היותה בהריון, והיא אמרה שהיא בכלל לא בהריון, וכשבאו כביכול להתנצל אמרו לה אה, את בכלל לא יכולה להכנס להריון כי בשביל זה צריך להיות באינטימיות ואת הרי שמנה)

פרסומת ממש בוטה שאותי אישית היא העליבה,
כתבתי פנייה ל"יס" על הקיר בפייסבוק וכמובן שאני לא היחידה וראיתי שהקימו המון רעש מאותה פרסומת,

ו"יס" היקרים כל מה שהיה להם לומר זה מענה אוטומטי של תשובה בנוסח: "מצטערים אם הפרסומת פגעה בך"

בלי מחשבה בכלל לכל אותם אנשים שמנים שבאמת מקבלים את אותו "מזל טוב" מסכן במהלך היום ולא יודעים בכלל איך לאכול את זה....

יש המון דברים מכעיסים היום.

למדתי שאין טעם להתחיל להתעצבן מכל דבר...
לדפדף.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/08/2013 05:25

dany
dany
להפעיל דמיון מודרך ולומר פימו, פלסטלינה, פלסטיק,. ומה שאנחנו נשדר לילדים זה מה שהם ילמדו.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2013 22:59

קרנושה
קרנושה
אני למדתי להעביר עמוד. איך שזה קופץ לי מול העיניים אני מעבירה עמוד.
מסיטה את מחשבותיי ומתעמקת בכתבות מענינות אחרות.
שווה לנסות..
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2013 18:18

IRIS
IRIS
נוראאאא ורק מלראות אני משמינה אוףףףף אם היו מפסיקים עם כל הטררם הזה ובמקום זה מראים את הדרך הנכונה לחיים בריאים היה יותר טוב לכולנו. ממש לא נורמלי כל הפסטיבל הזה בכל מקום מזל שאנחנו כאן לאט לאט מנסים ללמוד את הכללים וליישמם. יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2013 15:41

חיוך מהלב
חיוך מהלב
רבקה היקרה, מה לעשות? רק המודעות שלנו "עושה את ההבדל". אבל לילדים זה ממש לא לעניין לדעתי. ברור שהקריאטיב שעושים פרסומות חושבים רק על הכסף ועוד, אבל כשאנו בתור מבוגר אחראי רואים את הדברים אפשר גם לדבר על זה אפילו עם ילדים בהתאם להבנה שלהם. בקיצור, למרות דעתך, נדמה לי שאנו יכולים לשנות. כמו שאיננו רוצים שישתמשו בפרסומת באישה כ"מכשיר" לפיתוי וכל מיני דברים כאלה. אפשרי גם למחות נגד פרסומות קלוקלות כאלה. פשוט מודעות וכתיבה על כך למשרד הפרסום של הרבה אנשים ותגובות כל אלה ישנו את המצב לדעתי.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2013 15:00

רבקה
רבקה
חנה'לה יש עוד הרבה פרסומות מפתות לא רק לילדים גם לנו המבוגרים
שלא רק שלא עושות טוב אלה גם מזיקות לבריאות ובכלל.
אני עצמי דווקא מאוד מושפעת מפרסומות שונות
ותמיד רוצה לטעום ולדעת את מה שפרסמו
היום אני יותר מבקרת את עצמי אם כדאי או לא ויודעת להחליט מה טוב בשבילי.
אני בטוחה שמפרסמי הפרסומות לא חושבים באותו רגע על בריאות
אלא כיצד לרכוש לקוחות ולהצליח.
נגד זה אין מה לעשות ומי אנחנו שנשנה את זה .
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2013 13:09

חיוך מהלב
חיוך מהלב
היום עיינתי בידיעות אחרונות. דף שלם מוקדש פרסומת למלונות דן " אנו יודעים לפנק עוד לפני שהגעתם" שם כתוב בגדול. כל הדף מלא באיורים של פנקייק קופצים במחבת עם שיפים. אבל העיקר, תמונה במרכז של ילד כבן 8 עם פנקייק ענקי בעל 3 קומות ועליו דובדבן. למה? האם זו הדרך היחידה לפנות לילדים? שהם יפנימו פרסומת עם דבר כזה? למה אני שואלת ואין תשובה. האם אין דברים אחרים שיכולים לפתות ילדים גם כן להגיע למלונות דן? רק משהו כל כך מזיק ועתיר קלוריות? הקריאטיב של הפרסומת לבטח יודע שהרגש של פינוק בא מהמון דברים למה דוקא מליון קלוריות לילד? זה דברים שנחרתים במוח כל כך חבל שממש הייתי צריכה לכתוב על כך.
מה דעתכם? שיהיה לכולנו יום שפוי ונעים...

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פנקייק 3 קומות כנסו !!! למה?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!