הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איך מרגישים שינוי?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/08/2013 21:54

קרולין
קרולין
נחושתי
רק מילה אחת יש לי להגיד לך מ ה מ מ ת !!!
מתה עלייך
נשיקות
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2013 18:27

IRIS
IRIS
מדהימות אחת אחת. צעד צעד נצעד יחדיו אל המטרה הנכספת שלנו ובדרך לשם נשכיל ללמוד דברים חדשים ולהעשיר אותנו מהידע של מורתנו כי פה זה בית ספר לחיים האמיתיים. המשך הצלחה לכולם. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2013 04:22

dany
dany
שינוי,
אז לעומת שנה שעברה בהחלט יש....... את משוכת חמישה הקילוגרמים עברתי, אבל upsetכאן כבר אני נחה על זרי הדפנה.............
חודש אוגוסט אצלי הוא לא קל , יותר מידי שמחות וסיבה למסיבה. החלטות החלטות....... ביצוע קצת יותר חלש!!!!!!!!!!!!!!
אך לא לא לא מוותרת. החלום עדיין כאן.
יום נפלא ושבוע טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2013 23:03

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה יקרה מקסימה וכל הבנות המדהימות....
אין מילים, הכל נכון...שינויים עושים בדרך כלל בצעדים קטנים....
ואז זה יותר יציב....שנה חדשה בפתח, זמן לחשבון נפש ושינוי....
כולנו זקוקים להתחדש ולהשתנות...כף להיות במסגרת...ובהתמדה....
בהצלחה לכולנו לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2013 20:16

נחושה
נחושה
חיוך מהלב כתב:
נחושה יקרה, אכן יש כבר חצבים בכמה מקומות ולנו ידוע שהם מבשרים סתו.... זה גם חודש של חשבון נפש כזה או אחר והזדמנות לשנות דברים לעשות דברים חדשים ובעיקר להתחדש. זה אומר גם לשנות הרגלים ולהגיע להשגים כי מהשג להשג קטן ככל שיהיה אנו מקבלים כוח ובטחון להמשיך. כל יום אני מנסה מחדש ואומרת לעצמי את המנטרה : לי אין ברירה אלא להמשיך ולעשות, כי בפתח יש לי כמה שבועות של פיתויים שאני מאד מאד רוצה להימנע מהם ולהגיע במצב טוב לחגים בע"ה. בהחלט התמדה זה שם המשחק. היום בצהריים ישבתי עם חברה שגם כן מתמודדת כל הזמן, חזרתי באוזניה על הטיפים שקיבלתי ממירי השבוע שעבר, יישומם עוזר גם אם בקטנה אבל... לאט לאט רואים את ההשגים... ואחרי הבוקר שבו הייתי בביקורת באיכילוב ותודה לאל הכל תקין, זה נותן לי מוטיבציה להמשיך עוד ולשמור על השגי - אבל כל יום אני מחדש משננת לעצמי וגם עושה. תמיד אחרי בדיקה אני מרגישה "שמגיע לי" קצת להתפרע מעין פרס על כך שהכל עבר בשלום וגם הרגשת ההקלה. אבל אמרתי לעצמי היום, אין התפרעות בכלל, כמו לשבת על קפה ועוגה. לקחתי לעצמי את הקופסה עם התפוח והיוגורט איתי וזה מה שאכלתי ליד הקפה שהרשתי לעצמי וגם אותו לא סיימתי אלא השארתי חצי ממנו. אם אפשר למה לא לוותר? זהו עד הערב אין חטיפים ומשעה 5 כידוע אין פחמימות. אז שיהיה לך בהצלחה כל שלב וכל צעד שתעשי בכיוון הנכון שיוביל אותך להצלחה גדולה יותר... ומקג לקג שנושרים מאיתנו כוחנו עולה. בחיבוק חם חנה

חיבוקי חזרה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2013 16:11

חיוך מהלב
חיוך מהלב
נחושה יקרה, אכן יש כבר חצבים בכמה מקומות ולנו ידוע שהם מבשרים סתו.... זה גם חודש של חשבון נפש כזה או אחר והזדמנות לשנות דברים לעשות דברים חדשים ובעיקר להתחדש. זה אומר גם לשנות הרגלים ולהגיע להשגים כי מהשג להשג קטן ככל שיהיה אנו מקבלים כוח ובטחון להמשיך. כל יום אני מנסה מחדש ואומרת לעצמי את המנטרה : לי אין ברירה אלא להמשיך ולעשות, כי בפתח יש לי כמה שבועות של פיתויים שאני מאד מאד רוצה להימנע מהם ולהגיע במצב טוב לחגים בע"ה. בהחלט התמדה זה שם המשחק. היום בצהריים ישבתי עם חברה שגם כן מתמודדת כל הזמן, חזרתי באוזניה על הטיפים שקיבלתי ממירי השבוע שעבר, יישומם עוזר גם אם בקטנה אבל... לאט לאט רואים את ההשגים... ואחרי הבוקר שבו הייתי בביקורת באיכילוב ותודה לאל הכל תקין, זה נותן לי מוטיבציה להמשיך עוד ולשמור על השגי - אבל כל יום אני מחדש משננת לעצמי וגם עושה. תמיד אחרי בדיקה אני מרגישה "שמגיע לי" קצת להתפרע מעין פרס על כך שהכל עבר בשלום וגם הרגשת ההקלה. אבל אמרתי לעצמי היום, אין התפרעות בכלל, כמו לשבת על קפה ועוגה. לקחתי לעצמי את הקופסה עם התפוח והיוגורט איתי וזה מה שאכלתי ליד הקפה שהרשתי לעצמי וגם אותו לא סיימתי אלא השארתי חצי ממנו. אם אפשר למה לא לוותר? זהו עד הערב אין חטיפים ומשעה 5 כידוע אין פחמימות. אז שיהיה לך בהצלחה כל שלב וכל צעד שתעשי בכיוון הנכון שיוביל אותך להצלחה גדולה יותר... ומקג לקג שנושרים מאיתנו כוחנו עולה. בחיבוק חם חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2013 14:52

נחושה
נחושה
1103 כתב:
נחושתי יקירתי
תודה על התובנות שאת מכניסה בנו
נעשה ונשמע
בוקר נפלא שבוע נהדר
נילי

תודה יקירה♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2013 11:25

קרנושה
קרנושה
התמדה+עשייה=שינוי מיוחל.
כולנו יכולים ויש לנו את כלללללל הכלים, רק להחליט בנחישות ולצאת לדרך בפעלתנות.
בהצלחה לכולם השבוע בשקילות!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2013 10:42

1103
1103
נחושתי יקירתי
תודה על התובנות שאת מכניסה בנו
נעשה ונשמע
בוקר נפלא שבוע נהדר
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2013 10:39

נחושה
נחושה
רבקה כתב:
נחושתי בוקר נפלא לך יקירה
רוצה כל כך צעד צעד ולהצליח
אך יש לפעמים שפתאום נכנס בך היצר הרע ומקלקל הכל
אך עם אופטימיות כמו שתי הנשים בתמונה המשקיפות לעבר המטרה
נעבור את השבוע בהצלחה
גם אני חיייבת שנינו כדי להמשיך קדימה ♥♥♥

מניחים בצד את היצר הרע וממשיכים קדימה בעשיה ובשליטה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2013 10:35

רבקה
רבקה
נחושתי בוקר נפלא לך יקירה
רוצה כל כך צעד צעד ולהצליח
אך יש לפעמים שפתאום נכנס בך היצר הרע ומקלקל הכל
אך עם אופטימיות כמו שתי הנשים בתמונה המשקיפות לעבר המטרה
נעבור את השבוע בהצלחה
גם אני חיייבת שנינו כדי להמשיך קדימה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2013 10:30

נחושה
נחושה
בוקר טוב פורום יקר,
איך מרגישים שינוי? פשוט רואים פשוט משווים....
תחשבו מה היה בדיוק באותה תקופה אשתקד
תבדקו תמונות, הרגלים ואת ארונות המטבח
תבדקו את הצבעים שתלויים או מקופלים בארון
תשחזרו איך התנהלתם בקיץ האחרון
שינוי הוא לא תמיד לטובה כבר הבנתם...לעיתים מדרדרים את המצב מבלי שהרגשתם
שינוי לטובה אף הוא לא תמיד מדהים...הוא איטי ונמצא בפרטים הכי קטנים
אז יום חדש הגיע ותיכף החזרה ללימודים, עונת החגים והקיץ יפנה את מקומו לסתו
זה הזמן להתחיל בשינוי או להחיות אותו, צעד צעד....מ-ע-כ-ש-י-ו !!!

אוהבתתתתתתתת אתכם
נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איך מרגישים שינוי?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!