20/09/2010 11:08
EFF Posts: 6392
|
500 גר' סטייק פרגיות משוטח 2 כפות שמן זית 1 כף דבש 2 כפות ברנדי 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד 1 כף פפריקה מתוקה מערבבים את כל חומרי המרינדה פרט לבשר הפרגיות בקערה, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מניחים את הפרגיות בכלי שטוח ויוצקים את המרינדה על העוף, מערבבים לכיסוי כל הצדדים, משטחים בכלי ועוטפים בניילון. מאכסנים לשעתיים לפחות או למשך לילה במקרר, הופכים מדי פעם, ניתן להשרות את הפרגיות גם בשקית ניילון עבה ואטומה. מחממים מחבת לצליית סטקים או בתבנית בתנור במצב גריל וצולים את הפרגיות עד להשחמה קלה.
|